Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
PC-n nem kell mozgatni sehova a file-okat, simán lejátszod hálózaton keresztül. Ha vinyó, akkor meg usb router, rá a vinyó, pc-nek se kell mennie, torrent egyből a HDD-re tölti a kívánt filmet, és megint ott van hálózaton a film. Feliratot automatikusan letölti a KODI a filmhez a tv-n, ezzel sem kell bajlódni. Hidd el, én már sokféleképp filmeztem, de ez a legkényelmesebb, minthogy HDMI-vel kössem össze a pc-t, majd a pc-n irányítgassam a dolgokat amit látni akarok a tv-n..
-
bnorci71
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
LgC1 van neked?
706-n simán dobtam egy Kodi Maven-t? a tv-re és megy a DV lejátszás HTPC-ről
a lejátszások 99%-t a tv saját lejátszójával vagy a Kodival oldom meg a HDMI a Pc-ről szinte felesleges. Kellene még egy táv átváltani akkor bekapcsol az erősítő is de ha nem kel akkor kapcsoljam ki még egy táv..... De ha kérdezik van Pc is
A sima Kodi is lejátszotta a DV. tartalmat, de csak HDR-ként. Amint telepítettem a Maven verziót DV-t jelzett ki a tv nem HDR-t, tehát a lejátszás még nem biztos, hogy a tartalomnak pontosan megfelelő
Az Android mindig szabadabb lesz több elérhető szoftverrel mint bármelyik saját Os a tévén, nem vagy kitéve a gyártó kényének kedvének fog-e támogatni egy stream szolgáltatót stb. cserébe lehetnek stabilitási problémák ritkán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor