Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
fulton
üzenetére
77-esen amúgy mennyire látszik a 4K vs 1080p?
55 colon 2.4 méterről tudom most nézni, itt ha jó a FHD anyag akkor nem látok difit. (Kb 1.6 méterről kéne nézni valószínűleg)... de gondolom ilyen átmérőnél azért már kijönne... persze ha fel van tolva a felskálázója a C1-nek és jó is...
Szerintem tekerd fel nyugodtan, ameddig tetszik... ettől nem lesz baja kb. Én lavírozok aközött, hogy mennyire "kellemetlen" nézni a magas fényerős HDRt pl. Ha viszont leveszem az OLED fényt, akkor meg sötétedik eleve az egész...és jellenzően így is sötétebbnek látszik a teljes kép HDR-ben, az arcok bebuknak kb ellenfényes ablak előtt.. ..az SDR kiegyenlítettebb fényt ad nyilván. Na de majd a C1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VGA kibeszélő offtopik
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor