- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrathchild
tag
válasz
gertitorpe #58508 üzenetére
Üdv! Egy kicsit a témába vág
Tehát ha jól értem:
1:
Android TV esetén külső HDD-t "dugva" TV-be, Kodi lejátszót használva a TV-ből ARC miatt HDMI-n az erősítőbe már butított hang érkezik?
2:
Ha én a leírtak alapján szeretném élvezni a "magas minőségű hangsávot" és most konkrétan erre kérdezve: Dolby Vision képet (tehát külső HDD-Shield-erősítő-TV), akkor csak Plex player jöhet szóba a DV miatt, vagy van kevésbé nyűgös, erre használható lejátszó APP/szoftver?
Mert Plex-et nem javasolják abban az esetben, ha én kedvem szerint más-más HDD-t szeretnék "rádugni" Plex-re, (azokon változtatva olykor a tartalmat). Mivel az adatbázist épít, nem csupán beolvassa a HDD tartalmat.
A TV OLED, hogy a topic-ba beférjen valahogy -
freemanone
addikt
válasz
Tény hogy nem használom a TV belső lejáttszóját semmire, de azt gondoltam volna, hogy ha HDMI arc-on van rákötve egy normális hangcucc, akkor működik a TrueHD avagy DTS:X passtrough-val és nem csak DD5.1/DTS5.1 módban megy.
Ezeknél meg alap hogy a hangot adó eszköznek ismernie kell a formátumot.Alapvetően ha TV hangszóróval van használva édesmindegy melyik hangsáv van, erre akartam utalni egyébként.
-
Bugarov
aktív tag
válasz
Vaaaagy a lejatszobol mehet a hang az erősítőbe optikai kábellel a kép meg a tv-be hdmi kabellel és akkor egy régebbi (akár hdmi nélkül) erősítő is megteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- LG (OLED65B42LA) 165CM 4K 120HZ OLED ! UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Jabra Evolve 2 55 UC Graphite!!! Beszámítok!!!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest