- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
pitör84 #57628 üzenetére
Nekem a legvilagosabb nappalik egyike van, 2 ablak és egy erkélyajtó sor van a TV jobboldalan. Full fényerőn így is teljesen jó, de van távirányítós redőny, így a fényerő nem igazán kell, hogy több legyen. A kontraszt viszont olyan, amit sose hoz egy lcd. Elsőre megvettem a 950es sonyt, aztan végül becseréltem az A8-ra 14 napos elállással és rafizetessel. :) Nagyon komoly tvba 950 is, de akkor se bántam meg, mert amit 4k hdrben ez hoz, az brutál. Persze nyilván pl a pana 2000 még jobb, de na, nekem ez is boldogság. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- Jabra Evolve 2 55 UC Graphite!!! Beszámítok!!!
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- LG OLED65G49LS AI G4 4K Csúcs OLED TV! G-Sync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged