Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Annak örülj, hogy te tévéd frankó, szóval ne kreténezz itt senkit személyeskedve azért, mert eleve hibás tévét kap valaki, és a drágán vett pénzéért szeretne tökéletes minőséget.
És igen, az LG CX egy kicseszett lottó lett, kevés az esély rá, hogy tökéletes lesz minden szempontból elsőre!
Amúgymeg...Ennek a topiknak nem az a témacíme, hogy csontig benyalunk az LG-nek! -
xedamen
senior tag
Mindenkinek más az ingerküszöbe, nem gondolnám, hogy ez alapvetően probléma. A vásárlók 95%-át nem érdekli a technológiai háttér, homogén szürke, ugyanúgy, ahogy QLED esetén van aki nem érti miről beszélek, mikor azt mondom local dimming meg blooming, hanem boldog a kis TV-jével, ő feketéknek látja, azt, amit én OLED után világos szürkének
Akarva-akaratlanul is magamra vettem kicsit a megjegyzésed, hiszen épp szívok az LG-vel, sőt egy nap alatt ketten is vagyunk, (új vásárlók) akik ugyanazzal a típussal befürödtek, és ez nem kákán is csomót keresés, hanem konkrétan megnyitom a YouTube appot és tisztán látszódnak a szürke hátterén a függőleges csíkok. Ezek után sem mondtam, hogy szar lenne az LG, de azt azért ne várja már el senki, hogy tapsikoljak örömömben, hogy 620 ezerért vettem egy elfordított vonalas füzetet, főleg úgy, hogy a 3 éves B7-em hibátlan és homogén volt. Egyébként valamit pedig nagyon félreértettél, hiszen én itt csak pozitív dolgot olvastam a gyártóról, pl hogy "példás az LG hozzáállása"; "írjak nekik email-t és kezelik a problémám"; "sajnos mindenhol van rossz panel, nem az a lényeg, hanem a gyártó hozzáállása, ami az LG-nél kimagasló" stb.
-
törölt tag
Mi a tapasztalatotok a 30 FPS játékkal QLED-en illetve OLED-en?
Számomra a pl. a Horizon, de a híresen rossz framepacinggel bíró Bloodborne is teljesen jó a PS4-en illetve C8-on, szinte föl se tűnik az alacsony framerate. Gears of War Ultimate viszont olyan szagatottan fut XSX-en, hogy az talán megszokható, de gáz.
-
Komolyan, annyira full kreténbe nyomja itt pár ember, hogy aki ide betéved mind azt hiszi Samsung QLED egy szar. Gyomorgörccsel vettem én is az enyémet de szerencsére nincs semmi baja és amire vettem XSX és UHD film nézésre nagyon jó!
OLED-et váltott. Egyedül a fekete szint magasabb de simán élhető
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Extraflame pellet kályha
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor