Hirdetés
- 6K-s fémmonitor a Dough-tól, Apple vasakhoz
- Pénztárcabarát mikrofonos fejhallgató a Sharkoontól
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Videószerkesztés
- Acer notebook topic
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztfolder
csendes tag
válasz
daneel_hu #55166 üzenetére
Az enyémet nem, de volt akinél, mert 10 éve mérnökként tevékenykedek és tervezek. Régen éltem az asztalos szakmából. Viszont ezt a bejegyzésemet arra a jelenségre referáltam, hogy sokaknak van egy szekrénye nem megfelelő mérettel és eszébe sem jut átalakítatni. Én még nem láttam olyan bútort, amit ne lehet volna. A képen egy 20 centis toldást eszközöltem, hogy egy 55-ös beférjen a 123 centijével ahol korábban csak 110 cm belméret volt. Lehetett volna akár 150 cm-re is szélesíteni, ha 65 ös nek akartam volna helyet csinálni. Igaz akkor más dizájnnal oldom meg, de az részletkérdés. Biztos nem arra gondoltál, hogy faltól falig kisebb a belméret mint 130 cm, mert az még kutyaólnak is szűkös.
Új hozzászólás Aktív témák
- 6K-s fémmonitor a Dough-tól, Apple vasakhoz
- Windows 11
- Pénztárcabarát mikrofonos fejhallgató a Sharkoontól
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Path of Exile 2
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bowers & Wilkins 601S2 hangfalpár kiváló állapotban! Zenéhez zseniális választás!
- Samsung UE55NU7102 (betört)
- Paprika ésTekkonkinkreet bluray (Manga-Anime)
- ONKYO DR-645 DVD Mini Hi-Fi + ONKYO D-045 Hangfalak, Full Extra, 1tulajtól, Újszerű állapotban
- Újszerű Philips vezeték nélküli fejhallgató eladó 60 óra üzemidő, zajszűrés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest