- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kornel1000
tag
válasz
egomus #52181 üzenetére
Szia!
Ugyanebben a helyzetben voltam, mint Te. Részemről az A8-ra esett a választásom. Teljes mértekben elégedett vagyok vele. Bátran ajánlom. Szerintem ami fontos, SONY-i szalonban vedd meg, mert 50 000Ft-ért tudsz venni +3év extra gyári garit. Értéktartás, és a nyugalmad miatt is megéri.
Karbantartás ezeknél a készülékeknél is van, csak más módon, mint az LG-nél. Logókat nem halványítja, hanem észrevétlenül pixeleken a képet mozgatja. Évenként pedig egy pixel refresh-t kell futtatni. Amikor megvettem a szalonból, kértem bontsuk ki ellenőrizzük pixelhiba, tinting stb. Azt mondták felesleges, egy hibás készülékről nem tudnak. De ha véletlenül előfordulna cserélik.
Első dolgom volt itthon ellenőrizni mindent, de szerencsére hibátlan.
Még említették, régebbi készülékeknél akadtak gondok AG8. Mostaniakkal már nincsen . Kép szenzációs, hangja számomra hihetetlenül jól, el is adom a soundbarom.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest