Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
rothfb
üzenetére
Most ne haragudj már, de ezek azért kapják a pénzt, hogy minden f...szán le legyen tesztelve és remélem, most azért jött egy jó hónap után, mert rogyásig tesztelték. Ugye, azt írtam, hogy 2 hónapja mikor megvettem a tévét, hetente jött rá egy update és a 03.10.20 lett a gáz. Ezért tényleg remélem, hogy most minden kijavítottak, mert én háromszor is küldtem feedback-et az LG-nek a hülyeségekről.
Nekem is van cégem/stúdióm (több is) és ott vannak csak azért munkatársak, hogy mindent teszteljenek, mert addig nem kerül ki eladásra semmi. Olyan érv nem lehet, hogy a felhasználó a hülye, mert nem várta meg a kritikákat. Mert így kb eljutunk majd oda, hogy senki nem vesz/tölt le semmit, mert a másikra vár? -
salapp
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Lehet ezen csodálkozni, de legyünk őszinték, oké, hogy nagyot durrantottak az oled panel felkarolásával, de általánosságban véve kinek jut az első hétben eszébe az LG, ha bármilyen szórakoztató elektronikai cikket szeretne venni? Örülni kell, hogy van viszonylag korrekt firmware, működik a gépezet. Víz felett tartani a fejed nem azonos azzal, hogy úszol is. Viszont a directdrive mosogépük és a hűtőik állítólag elég jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor