Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csenzi2
tag
válasz
Northlorien #45040 üzenetére
Szerintem Te érted félre! Senki nem akar versenyezni. Amit linkeltél nem alternatíva, hanem egy teljesen más eszköz annyi közös nevezővel, hogy állítólag van bennük villámvédelem.
Már elég régen olvasom a forumot és számtalanszor fel lett hívva a figyelem a tekintetben, hogy ne áramtalanítsuk az OLED TV-t a kompenzáció miatt. Egyes gyártóknál ez garanciális kritérium is! Nekem ebből az jött le, hogy igen, vannak olyanok, akik áramtalanítanak, ( többek között én is ) sőt olyat is olvastam, hogy valaki időzítővel oldja meg az áramtalanítást. Én erre próbáltam alternatívát kinálni, aki szeretné áramtalanítani is de a kompenzáció lefutásában is biztos akar lenni. Ennek nincs köze egyikümk apjához sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Külpolitika
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest