Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alaves
üzenetére
"kisebb nagyobb mértékben."
Ott a lényeg! Én sem mindig tök szemből nézem a tv-t, de semmilyen színtorzulást nem látok. Pont az az érdekes, hogy olednél, ha 3 fokos szögből nézem (csak kíváncsi voltam, természetesen nem ilyen szögből nézem a tv-t
), akkor is tökéletes, torzításmentes, színhelyes, éles a kép. Betekintési szögben és ilyen formán a kicsi szögből lévő képminőségben az oled szerintem világbajnok.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), akkor is tökéletes, torzításmentes, színhelyes, éles a kép. Betekintési szögben és ilyen formán a kicsi szögből lévő képminőségben az oled szerintem világbajnok.
Vhiktor