Hirdetés
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalimist
aktív tag
válasz
üzenetére
Ez a biztosítós dolog engem is meglepett ugyanis a promócióban ez NEM volt említve, csak annyi hogy "5 évig gondoskodunk", amiből nekem az jön le, hogy az LG vállalja végig az 5 év garanciát. Nem vagyok biztos benne, hogy ez tetszene a Fogyasztóvédelemnek mert ez megtévesztő tájékoztatás. Múlt héten hívtam az LG supportot mert 40 nap után még nem érkezett meg a visszaigazoló email a biztosítótól és kérdésre azt válaszolták, hogy a 2. év utáni meghibásodás esetén a biztosító intézi a szervízt. Egy olyan horvát biztosító (Partum d.o.o.) amelynek nincs magyar irodája. Ez nem valami megnyugtató.
-
sakal83
addikt
válasz
üzenetére
Valóban. 5 év gondoskodás, de az LG adja és korrekt feltételekkel. Én eddig az összes kiterjesztett biztosítós garit beszívtam. Mindig találtak kiskaput, a családban egyszer fizetett, azt is gakorlatilag olyan önréssszel, hogy na

1000X jobb az LG 5 év gondoskodás, mint a kereskedők által kínált biztosítás, annyi a gyári garanciához képest a változás, hogy 2 év plusznál nincs házhozjövetel és javíthatatlanság esetén nem csereutalványt kapsz, hanem egy új legalább ugyanolyan tulajdonságú készüléket. Tehát a b7 helyett b11et
. Valamint javítás esetén tovább él a garancia. A biztosításnál nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Exkluzív órák
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OpenMediaVault
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor