Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
senior tag
válasz
Peat76
üzenetére
Igen elvileg így jónak kell lennie. Annyi probléma van hogy mivel a samsung nem tudja a Dolby Vision-t...így vélhetően HDR-ben fogod megkapni a tévén a képet. Illetve arra figyelj hogy ha Dolby Vision-t néznél, és ha az éppen profil 5..na az szerintem sehogy nem fog megjelenítődni, mert abban nincs HDR sáv, így nem tudom milyen képpel jelenítődne meg, ha megjelenítődne egyáltalán, mert a C4 tudja a DV-t, a médialejátszó is, de a samsung ezáltal maga a samsung soundbar az nem, csak HDR/HDR10+ban továbbít képet. Na emiatt mondjuk nem kell sírni, alig van különbség szemre a 2 formátum között, csak ahogy írtam is..a profil 5 DV kérdéses emiatt, mert abban nincs HDR sáv, így nem tidom mi hogyan kerül áteresztésre a tv irányába. Viszont fontos, én nem használok soundbart, így ha valahol esetleg hülyeséget írtam, majd kijavítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor