- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TJ2
csendes tag
Az rtings-en vegyes felhasználásnál és a hdr gaming-nál az s95b a legjobb TV ever. Műszerekkel mérve.
Valóban írják, hogy a game mode-ban kellett állítani ezt-azt. Ezzel együtt is a legjobb volt.
Az új FW-rel még nem tesztelték. Az én tapasztalatom, hogy mostmár a ps5 hdr beállítását végigfuttatva szemre tökéletes képet ad alapbeállításon is, míg korábban tényleg piszkálni kellett.
Ez ennyire hihetetlen? Miért nem örültök, hogy jó lett? Csak szidni jó valamit?
Küldjetek mérést, hogy a 14.30-cal is “vállalhatatlan” a gyári Game mode, mert amit én látok, az nem ez.
Egyébként azerintem nem tilos filmmaker-ben játszani, a game mode semmilyen tv/monitornál nem a színhelyességéről híres, ezért eddig soha nem is használtam ilyet.
Meg amúgy melyik játékmódot szidjátok éppen? Van normál, rpg, rts, fps, sport és egyedi profil és elég különbözőek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor