Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem inkább lehet hogy mux hibás... ha van időd rá, tolj rá mkvtools-al egy sima remuxot, hátha megoldja.
Egyébként a valódi eredeti PEII UHD HDR anyag ~105GB körüli ~18 gigás részekből... szóval ez valami rossz átkódolás is lehet, ha csak 71GB.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Plebi
senior tag
válasz
FollowTheORI #24002 üzenetére
Most Plexel nincs gondja.
(#23998) PuMbA: Feliratot kiválasztva egyból transzkódol, emiatt lőttek a HDR-nek is, de még jó, hogy magyar nyelvű. Az Xplay viszont nem indul a TV-n, vagyis elindul, de nem tudom "linkelni", hiába adom be a kódot, a TV-n az app tölt majd visszaadja a kódot, miközben a böngészőben kiírja, hogy sikeresen hozzácsatolva....
(#24003) Joshi: Plexben is a vinyót adtam most hozzá és csak 2.0-val lett összekötve, így sincs semmi baja. Legközelebb a nagyobbat szedem le, csak ott nem volt a release-ben a HDR beleírva.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S
-
-
Plebi
senior tag
Az van amit írtam.
Rákötve a TV-re nem jó, pár perc után elkezd akadni, bárhová tekerem akkor is akad miután elkezdte. Kilépek a lejátszóból, majd vissza, akkor megint jó pár percre és kezdődik.
Rákötöttem a PC-re a vinyót, hozzáadtam a Plexhez és így meg lejátssza akadás nélkül, csak a feliratot kell kikapcsolnom már a kezdetekkor, különben transzkódol.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S
-
tothl
addikt
Le lettem a múltkor hulyezve mikor a coreelecet javasoltam és ellenérzéseimet fejeztem ki a plex-szel szemben....
-
davidsone
addikt
válasz
Robi BALBOA #23991 üzenetére
Használtan venném
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Tulku
veterán
5 gH-es wifin nálam mindig akad a 4K, pedig a router C7-es korrekt darab...
TV USB portjára kötve eddig mindig tökéletes volt... -
rendon
tag
LG B7 tv-d van? Mert nálam is ugyan ez van. A 5ghz wifi-n akadnak a 4k youtube videok is. Lemértem a tvén speedtesten, és 4-5 megát mért csak. Viszont 2,4ghz meg 60 körülit mért. Hiába indítottam a rutert, és csináltam gyári beállítást, az se segített rajta. Pár hetem még jól ment az 5ghz, nem tudom mi történhetett.
-
Generalhu
csendes tag
válasz
rendon #24015 üzenetére
Sziasztok!
Próbálok tippet adni az 5G wi-fi-s problémára. Külföldi fórumokon is sokszor felmerül ugyanez a probléma (nálam szintén ez a probléma adódott) a router kezelőfelületén 5G-s beállítások alatt a vezérlőcsatornát állítsátok 48-as alá ,(én 36-on használom ASUS AC68U) ez 90 %, hogy megoldja a problémát. A TV gyors indítás funkciója tud még bekeverni.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Csirke
tag
válasz
lala666 #24007 üzenetére
Körülményfüggő?!? Aztán mégis milyen körülménytől függ, hogy a Planet Earth II átmenjen LAN-on?!?
A wifi! Az körülményfüggő. 1 combosabb fal, aztán már alig akarja elérni a 100-as lan sebességét.
Nem beszélve arról, hogy a wifi ritkán full duplex, ami Murphy miatt pont a legrosszabbkor hazavágni a sávszélességet.
Szóval nálam simán megy lan-on a PE II. Mind a két hangcsatornával kipróbáltam. Szóval máshol kéne keresni a hibát. De biztosan nekem csak azért megy, mert túl okos vagyok.www.solarplan.hu
-
-
Csirke
tag
válasz
lala666 #24020 üzenetére
Neked meg olvasni kéne megtanulni. Emberünk szerint akad lan-on a PE II. Szerinted ezért kell inkább wifi. Én erre mondtam, hogy semmi baja lan-on (tapasztalat, de a számítás is alátámasztja).
De te biztosan olyan okos vagy, hogy ezt is ki tudod magyarázni.www.solarplan.hu
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
davidsone #24012 üzenetére
Azért legyél körültekintő, és sok szerencsét kívánok!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /SLOT A lapot és Procit Keresek!/
-
ervin1979
tag
Hol és milyen HDMI kábelt érdemes venni a pc és lg c8-as tv összekötésére, sajnos 3 méteres kell?
-
finu
tag
válasz
ervin1979 #24028 üzenetére
Szia!
Kácsa Audio, saját márkája bőven jó.
[ Szerkesztve ]
EricssonGH337,388,T10,T28,Nokia8110,8210,6210,5210,6510,6310,8310,6230,6310i,7250i,6230i,6280,6288,8850,6300,LG4XHD,Optimus G,G2,G3,G4.Mate9,Mate10 Pro,P20 Pro, Mate 20 Pro.P30 Pro. P40 Pro. P50 Pro.13 Pro Max. 14 Pro Max.
-
renatto
őstag
[ Szerkesztve ]
KLIPSCH DOLBY ATMOS 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monoprice Monolith 12 THX Ultra Epson TW9400 4K HDR - Yamaha RX-A2080 - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
demmer123
őstag
Alakul a B8 ára 389.990 Ft Igaz Emagon de akkor is már jó ár érte.
Szerintem tavasszal benéz 350-360-ra is.
-
ImACeltic
őstag
A Telekomtól beszerzett két hibás B8-am után ma már az LG jóvoltából érkezett meg garanciális ügyintézés keretein belül a harmadik B8, ami eddig - digitálisan lekopogom - jó. Tudom, hogy kezdésnek nem nézegetünk tesztképeket, de én most megnéztem 2-5-10 százalékos szürkéket és nem tapasztaltam szinte semmi eltérést a panelen.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
totar
csendes tag
5 év garancia várható az új modellek megjelenésekor, vagy a közeljövőben?
B8-at nézegetem, csak az 5 év garancia hiányzik! -
hjtz4t3wrseg
senior tag
Erről van tapasztalata valakinek ?
Sony Bravia KD-65A1 -
demmer123
őstag
válasz
hjtz4t3wrseg #24041 üzenetére
Úgy értem ha kijönnek az új modellek a régieket ki akarják majd készletekről söpörni,így lesznek nagy
"akciók" és kizártnak tartom hogy ne lehessen majd kapni B8-at 360-370-ért. -
Joshi
félisten
válasz
hjtz4t3wrseg #24042 üzenetére
Én 2019-ben már nem vennék 2017-es panellel szerelt OLED tévét.
Amúgy jó tévé.
-
Joshi
félisten
válasz
hjtz4t3wrseg #24045 üzenetére
Én úgy látom hogy már kifutott termék, szóval ha látsz is valahol ennyiért az valószínűleg kiállított darab, vagy valami visszavitt nem teljes garanciás holmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen