- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem elégszik meg egy panellel a Philips világelső monitora
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- A legújabb processzorokra kényszeríti partnereit az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 02:41 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
nozs23
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
6.7 col-nal, es igen is van ertelme. Sokkal elvezhetobb rajta minden. Hol tapasztaltad hogy "nincs ertelme"? Alman?
-
aelod
veterán
Mondjuk annak a felbontásnak aztán tényleg semmi értelme 6" méretben
No offenz.
De tény, hogy egy MI A3-nál mennyire sírtak a 720p kijelzőn itt meg elfelejtjük a kis felbontást mert prémijum meg alma életérzés. -
BloodRay
veterán
A teszt jó lett és a telefon is elmegy.
Ugyanakkor szerintem lehet magyarázni a bizonyítványt, hogy "Apple-hez képest", meg "prémium", meg "ökoszisztéma", de ezen az áron nevetséges.
Elfogadomm ha valaki ilyet vesz, mert mindenki azt csinál a pénzével amit akar, de, hogy ajánlott legyen összességében?...
-
gzbotii
nagyúr
-
gPéter
tag
szerintem jó teszt,és reális verdikt. Az XR-hez képest csökkent a nyitóára kb 60 euróval, ez az almától teljesen meglepő

-
törölt tag
-
Integrale
veterán
Miért merülne jobban?
5-8 óra közötti képernyőidőt tud a jelenlegi telefonom QHD-n egy 4000-es akksival, 2 SIM-mel, 3 e-mail fiókkal + egyebekkel.
Nekem szúrja a szemem a pixelesebb felület (most jöhetnek a válaszok, hogy de nem is látni csak nagyítóval blablabla), de látni, maximum nem mindenkinek szúrja a szemét, nem mindenki veszi észre.
Ennyi erővel a Pro modellekbe is teljesen felesleges a nagyobb felbontás.
Ennyi pénzért a naaagy Apple simán rakhatna bele nagyobb felbontásút, hogy ez a szálka is ki legyen húzva a fanyalgók, képernyőre érzékenyebbek szeméből. -
ollie
MODERÁTOR
-
Drp81
aktív tag
Érdekes, mert ez gyakorlatilag egy újracsomagolt Xr, ami annak idején nem kapott plecsnit. Az ott leírt kritika nagy része itt is megállja a helyét. Mégis ajánlottat kapott.
Mert most az alma fizette le biztos a MA-t
-
aelod
veterán
Miért tán hallgassa el ami negatívum? Erről szól egy teszt.
Azért az éjszakai képen a fenyőfa alja és a növényzet alatta nem annyira festmény szerű a P30-nál.
Kompakt, úgymond egyben van a telefon.
Ami elképesztő az a Bionic chip elképesztő nyers ereje. Már az előzővel sem tudta felvenni a versenyt a S855 nem, hogy ezzel. -
törölt tag
-
gzbotii
nagyúr
-
törölt tag
Miért is nem ?
Simán játsza.Itt nem úgy van, hogy csak akkora felbontásban működik, amekkora a kijelző? Tehát ha nincs meg a 1080p, akkor csak 720p-ben megy.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Érdekes, mert ez gyakorlatilag egy újracsomagolt Xr, ami annak idején nem kapott plecsnit. Az ott leírt kritika nagy része itt is megállja a helyét. Mégis ajánlottat kapott.
-
papi77
addikt
-
Metalfan
senior tag
Nekem valahogy nem rémlik, hogy bármelyik felső/csúcskategóriás telefon a konkurencia meglehetősen figyelmen kívül hagyásával, csak a generációváltásért kapott volna ajánlott plecsnit... főleg nem ilyen ordas hibákkal. Android-fronton ekkora baki miatt néha még a tetszettért is rezgett a léc.
-
nozs23
addikt
-
törölt tag
4k 60fps egy 720p kijelzőn. Ezt így hogy?
-
subset
senior tag
Népalma de sajnos nem ebben az országban....(majd 3kilóért meg amúgy vicces) tőlünk nyugatabbra biztosan sokan beleharapnak majd
-
CptAdamica
nagyúr
Az a baj, hogy 2010 óta megálltak felbontásban. Azóta csak a szuper retina bullshitet tolják, amitől persze a lelkes rajongók spontán nedvesedésben törnek ki, mert nagyon menőnek hangzik a név. Persze, ha valaki utána néz, hogy ez mit is jelent, akkor meg jön a ja, ennyi?
-
ollie
MODERÁTOR
-
törölt tag
Én elhiszem, hogy aki nem 4cm-ről nézi a kijelzőt, és nem háklis erre, annak nem tűnik fel, de 290.000-ért ilyen felbontást adni már pofátlanság. Mennyibe kerülne az Applnek, ha magasabb felbontású kijelző kerülne bele? Mondjuk 3-4€?
(#21) Roland861010: csak nem fHD felbontásban, mert az ugye fizikailag lehetetlen.
De miért jó a nagyobb felbontás? Vezesd már le. Komolyan érdekel.
Az én álláspontom: Hogy jobban merüljön az akksi?
-
roli543
őstag
-
Hzi
aktív tag
Ne tessék majd szidalmazni a szerzőt. Jó az írás.
Jó az írás. Bár gyakran érződik, hogy a szerző kereste, mi jót lehet még elmondani....
Számomra is vicc ilyen tudású teló ilyen brutál áron.
És még ajánlott is, ez verte ki a biztit.
-
general
addikt
Én csak azt nem értem, miért kell mindig fikázni, ha valakinek ez nem tetszik, nem veszi meg. Tudomásul kell venni, hogy
1. egy iphone-nal, sőt bármilyen Apple termékkel nemcsak az adott készüléket veszed meg/fizeted ki, hanem a zárt és egyébként remekül működő rendszert is, ezért is drágább (sztem)
2. az Apple ugyan már rég nem a leginnovatívabb márka, de (még) mindig prémium minőséget ad, tehát az összes terméke felsőkategóriás. hasonlítani is így kell.És igen, qrva drága, ez van, nem a magyar átlagfizuhoz kell mérni, nem mi vagyunk a piac. Aki sosem használt Apple terméket, legalább ne fikázza. Újracsomagolva? Igen, kicsi a fejlesztés - a kamerarendszer főleg ezúttal -, de nem is drágább sokkal a tavalyinál, pont az újdonság erejével, meg amennyivel jobb a kamera.
Másrészről ma egy smartphone már rég nem "csak egy telefon", a mindennapok szerves része, ha nem a legfontosabb kütyü. Sokaknak konkrétan munkaeszköz, így kell nézni ezen termékek árát. (nem csak az iphone-ra gondolok most)
Szerintem.
-
gzbotii
nagyúr
Én elhiszem, hogy aki nem 4cm-ről nézi a kijelzőt, és nem háklis erre, annak nem tűnik fel, de 290.000-ért ilyen felbontást adni már pofátlanság. Mennyibe kerülne az Applnek, ha magasabb felbontású kijelző kerülne bele? Mondjuk 3-4€?
(#21) Roland861010: csak nem fHD felbontásban, mert az ugye fizikailag lehetetlen.
-
Roland861010
veterán
-
Richie86
senior tag
Nekem tetszik, annak ellenére, hogy egyelőre maradok droid vonalon
-
törölt tag
Szerintem alapvetően elég lehet ez a felbontás, de a Youtube nem fog rajta Full HD-ben videót lejátszani. Ez a nagy baj vele.
-
joey04
titán
Annyira jó lett a lészülék, hogy még Bone is elismerően írt róla, bár érezhetően fájt neki.
Cserébe azért sikerült megköpködni is. -
gzbotii
nagyúr
Akkor átfogalmazom: Ez a felbontás 2019-ben 290.000-ért is rendben van.
Remélem most már jobb. Csak kérdés, hol volt ez a sok komment, amikor épp az Apple vezette be a retina kijelzőt iPhone 4-en 2010-ben, és mindenki erre hegyezte. -
bajusz15
senior tag
Eltartott egy ideig, de ide is megérkezett a teszt.
Nekem még mindig nem kéne, nem azért, mert a szifont szidni menő, hanem mert még mindig nem tudnak olyat mutatni, amivel el lehetne nekem adni. Évről évre ugyanaz + egy nagyon kicsivel több, amiről lehet beszélni a keynote-on és nem veszik észre az emberek, hogy ez bizony ugyan az. Ez biztos elég a fanoknak, akiknek azonnal le kell váltani az előző éves telót mert ez az új, nehogy már a régi legyen, ki is néznek a kollégák, de nekem nem. -
B-L-A-C-K
titán
"népalma"
Ez most ütött... -
Noukoum
veterán
Hogy lett ez ajánlott?
-
-secret-
Arcképgyáros
Az Xr-t is vették mint a cukrot, ezt is fogják. Nekem ennyi pénzért nem kéne. Ennek max 200 ezres arcedulat kéne kapnia.
Akkor meg nem tudnák gyártani annyira fogyna.
-
Jeanne d'Arc
addikt
Az Xr-t is vették mint a cukrot, ezt is fogják. Nekem ennyi pénzért nem kéne. Ennek max 200 ezres arcedulat kéne kapnia.
-
samu74
addikt
Jó a teszt. Ha iphone-t vennék akkor ezt választanám.
-
janeszgol
félisten
Pontosan. Én tavaly a Xr-t jó vételnek (iOS fronton a legjobbnak) ítéltem meg, idén pedig a 11 vette át ezt a szerepet. A kijelző felbontása szerintem okés.
-
Plazmacucci
félisten
Ne tessék majd szidalmazni a szerzőt. Jó az írás.
-
Obyboy
addikt
"Szuper, hogy ennyire sokrétű a piac, így mindenki megtalálhatja a maga választását" - ez egy nagyon jól eltalált és teljesen igaz mondat lett. -
törölt tag
Nekem tetszik. Csak ennyiért már Note 10-et is kapni. Több kamerával, nagyobb kijelzővel, AMOLED panellal, kisebb kávákkal, notch nélkül.
-
CptAdamica
nagyúr
Akkor hüledezek a plecsnin. Most miért nem hüledezünk az 300k-s áron, amihez jár egy 5W-os töltő, meg szuper alacsony szuper retina kijelző?

-
Graphics
Jómunkásember
Az újracsomagolás és az óvatos fejlesztés jellemzi az Almát.
Anyagi szempontból megértem, hisz minden évben szeretnének valamit eladni, ezért az "alapkészülék" nem rúghat túl nagy gólt.
A márka rajongói oldaláról nézve viszont nekem ezek mindig picit arconcsapások, ezen az árszinten.
Design terén viszont mondhatni "felzárkózhatnának".
290 ezer forintot azt gondolom hasznosabban is el lehetne költeni, de sajnos nem házon belül. Így vagy marad ez, vagy egy tavalyi modell, vagy a Droid.
Egyéni vélemény, de én pl 150 ezernél többet nem költenék mobilra, de ez is csak duzzogva, pedig lehetne drágább is, de jelenleg egy 95 ezer forintos csúcshardveres mobillal is bőven elvagyok, bosszantó hibák nélkül....
-
Norbi.
őstag
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Népalma,prémium áron!? Valahogy a kettő nem jön össze.
Számos piacon az Xr volt az elmúlt két negyedév legnépszerűbb okostelefonja, és ennek a folytatása a 11, több fonton előrelépéssel, némi árcsökkentéssel.
-
gzbotii
nagyúr
Ez a felbontás 2019-ben 40.000-ért is gáz lenne.
-
agressor12
senior tag
Népalma,prémium áron!? Valahogy a kettő nem jön össze.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Óra topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fotók, videók mobillal
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB eladó! 86% akku, Patika állapot, 12 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB eladó! 94% Akku, Szép állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB eladó! 89% Akku, Patika, 12 hó garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB eladó! 92% akku, megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Lenovo L13 Core i3-10110U / 4GB DDR4
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ducky One 3 Pure White/PBT/DE/Cherry RGB Silent Red switch (Space nem működik)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cserébe azért sikerült megköpködni is.
"Szuper, hogy ennyire sokrétű a piac, így mindenki megtalálhatja a maga választását" - ez egy nagyon jól eltalált és teljesen igaz mondat lett.