- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányos topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
4:3 adás nézéshez van valami beállitási javaslat? Gondolom nem tuti ha mindig ott fekete téglalap található....
-
janos666
nagyúr
Mozifilmnél alul-felül van. Ha nem csak 4:3-ast nézel az idő nagy részében, én nem zoom-olnék bele.
De eleve nem sok ilyen adó már, így nem hiszem, hogy sokat járatnád így.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Plebi
senior tag
válasz
Calogero #34985 üzenetére
Euronicsban pedig megpróbálták még tavaly úgy eladni nekem az Qledet, hogy az az új generációs OLED, jobb nála mindenben, olyan fehérei vannak, hogy kiég a szemem (ebben az egyben talán nem tévedett), a fekete szinte tökéletes.... aztán elhoztam a kinézett B8-at.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S
-
Fisha
őstag
Ezekben a boltokban mindennek meg van az oka. Sajnos illúzió elfogulatlan szaktanácsot várni. Egyrészt az eladók se a legélesebb kések a fiókban általában, másérszt meg mindenféle "kampányokkal" pusholják őket is a képviseletek. Minden időszakban megvan nekik, hogy mit éri meg legjobban eladni éppen, hogy egy kis bónuszt kapjanak a fizun felül. Nem teljesen korrekt a dolog szerintem sem, de ez van...
[ Szerkesztve ]
-
chros
őstag
válasz
Archttila #34960 üzenetére
Nem, gozerovel fejleszti mar egy 1 eve a DTM-et.
Okosan csinalta egyebkent: az Envy is gyakorlatilag egy bika HTPC, embedded Windows-al, igy csak 1 nyelven / 1 project-et kell fejlesztenie (az Envyt-re es a madvr-t), s valszeg a kodban csak megkulonbozteti az Envy-t. Az mas kerdes, hogy igy sajna aranyarban van az Envy, szoval az uzleti siker kerdeses. Majd az ido eldonti.
Remelem madvr pro-t (meg nem jelent meg) nem >20 eurora arazza be -
chros
őstag
Es hogy ne csak az LG-t szidjuk a firmware-ek miatt: a Samu is kepes hasonlo baromsagokra (most a PC mod-ot csesztek el), es ott sem lehet visszaterni korabbi firmware-re
-
alaves
őstag
Közvetlenül az LG-s mérnök mondta az rtings-eseknek, hogy a téglalap hiba kizárólag a 2017-es 55"-es és a legkorábbi gyártású 2018-as 55"-es kijelzőket érinti. De ha nem vagy biztos benne rögtön indíthatsz egy pixelfrissítést, mert az is "előhívja", ugyanúgy mintha 2000 üzemóra után futna le.
LG OLED55C11 [Philips 55OLED754, LG OLED55B7V] * Creative Cambridge SoundWorks 4.1 Speaker System FPS1600 * Sennheiser HD 230
-
renatto
őstag
-
i@lex
őstag
Urak!
[link] Ezt a fali konzolt tervezem megvenni a 65C9-hez. Jól gondolom, hogy megbirkózik a tv 25 kilós súlyával, ha a leírás szerint 40 kilóig terhelhető?
Igazából a régi tv-m sima konzolon volt, picit tartok az állítható “karos” típustól.
-
renatto
őstag
-
-
janos666
nagyúr
válasz
rothfb #35017 üzenetére
Igen, de a garanciaidőn és az automata 2000 órán belül mégis legjobb olyankorra időzíteni, mikor várhatóan a legkevesebb kellemetlenséget okozza, ha esetleg előjönne.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
EasyLife
aktív tag
Gondolkodom 65c9-en. Telekomnál otthoni előfizetéssel megkapnám 652.520 ért. Szerintetek fog lejjebb menni aranyheteken jövő héten vagy megint 55b8 akció lesz 300e ért mint tavaly?
Ha most megrendelem még karácsony előtt megjön elvileg. Plusz THM mentesen csak nálam fial a pénz is addig. Szerintetek?
-
renatto
őstag
válasz
EasyLife #35020 üzenetére
Elvileg megjön, ha nem, te "szívod meg".
Szerintem 55B8 már nem lesz és a 65C9 sem lesz érdemben olcsóbb, de ha gondolod -10-20k-ért várhatsz.... de utána megint olcsóbb lehet majd, ha vársz még 1 kicsit.
A Hitel meg a te dolgod...
KLIPSCH DOLBY ATMOS 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monoprice Monolith 12 THX Ultra Epson TW9400 4K HDR - Yamaha RX-A2080 - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
Archttila
veterán
Jajj...
Press Release: "MSRP for the
Envy Pro Cinema is slated for $9,979 and $5,499"Nos attol tartok nekem soha nem lesz ilyen ketyerem, illetve nem is gondolnam, h en es a hozzam hasonlo filmnezos-kalibralgatos emberkeknek szanta Madshi ezeket a termekeket.
Mindenestre az ara az iszonyu magas.[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
Akik mostanába rendeltek tv-t mm-ből nektek mennyi idő volt a rendeléstől mire megkaptátok?
-
nitro16
senior tag
válasz
Skorpio.59.j #35031 üzenetére
55b9-re lett átírva 65-ről. Csak lehet belecsúszik januárba a szállítás, addig meg nem akarok várni... személyes átvételre meg nem lehetett rendelni csak házhoz.
Holnap lesz időm megkérdezem, mire számítsak meg ha már ottvagyok mégegyszer megnézem a méreteket is. Aztán ha sanszos a január akkor átmegyek euronicsbe és megveszem ott személyesen. (Elvileg ismerőssel eltudnám hozni még a nagyobbat is, ha úgy alakúlna.) Amúgy a 55b9 most alzán 400k hozzá jár egy 70k-s hangfalos cumó elég jó ár csak ugye a gari nem gyári elvileg ami meg szívás.
-
Fisha
őstag
válasz
nitro16 #35032 üzenetére
Nekem ma lett velük tele a hócipőm. 20 perc kicsörgés után vették fel a telefont, és akkor se tudtak semmit mondani a szállításról, csak azt, hogy valószínűleg 20-ig megérkezik. (BF-en rendeltem). Szóval lemondtam, és bementem a helyi euronicsba és elhoztam ugyanannyiért az 55b9-et, mint náluk bfen volt.
-
Akos_88
újonc
Sziasztok!
Létezik valami olyan MAGYAR nyelvű oldal vagy video ami leírja pontosan az optimális beállításokat egy 55c9-hez? Mert amiket találtam az mind külföldi amit nemigazán értek. Itt a forumbol annyit leszűrtem hogy az oled fényt vegyem vissza 30 körülire! Bármi más lényeges? Köszönöm -
nitro16
senior tag
Az kemény.. De legalább máshonan megvan már, gratula hozzá.
Skorpio.59.j Azt valahogy sejtettem, hogy 65 alá nem mész. Amúgy múltkor volt 65c9mlb 550k-ért és bár pár tag mondta, hogy valszeg elírás volt. Beszéltem olyannal aki kapott belőle.
Sajnos akkor 5 percel később léptem fel de már nem volt.
oszy78: Nem is értem, őket. Ez nem újkeletű dolog, hogy ilyenkor megnövekedett forgalom van. Alzától a szombat este leadott rendelés hétfőn reggel már itt volt. Szóval lehet ezt így is csinálni. Reméljük idén még megkapod és tudod használni már karácsonykor.
-
BF és az ünnepek ilyenek... Egy éve december első felében rendeltem a két Pana oledet Extreme Digitaltól és mindkettőt január első felében kaptam meg. Ráadásul amit egy nappal előbb rendeltem 65 colost, az érkezett meg később... Ez van.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Skorpio.59.j #35046 üzenetére
Néztem én is az Alza akcióját, van amikor adják, van amikor nem.
-
Kriszbmx
tag
Sziasztok!
Erdekesseg keppen irom, hogy a 3.hozott panel ami bal szelen csunyan csikos volt eltunt. A feher es a sarga szin tovabbra is foltos,de ma hivtak,hogy vigyem a tvt a szervizbe adjak a csereutalvanyt.
Akarmerrol kozelitem a dolgot,hogy nagyobb legyena kovetkezo mint ez a 65c8 mindenhogy horror az ar...
77c9 gyilok...75Qledektol attol tartok megbannam...
Igy valoszinu elugrok es hozok egy 65c9 et. Csak plusz 100ezer most a c8hoz kepest.
Gyanitom semmi egetverot nem fogok esztevenni,csak az uj talp es a hatlap :) -
nitro16
senior tag
válasz
Skorpio.59.j #35046 üzenetére
Elvileg nem, de volt aki megkérdezte az lg ügyfélszolgálatott és lehet öket is keresni ha javítani kell vagy valami ha jól emlékszem. Illetve ahogy látod, nincs is ott az lg oldalán.
Igen lg oldalán csak mm-van és az xboom rl4-t ad bizonyos oled tv-hez. Míg alzán azért a komolyabb ok55 hangcucc jár. Bár ezeknek semmi értelme szerintem tv mellé mert nem arra lett kitalálva. Inkább egy jobb soundbart adnának hozzá.... de gyanítom nem úgy fogy a készlet, és meg akarnak szabadulni ezektől is. Múltkor 55c9 mellé járt most 55b9 mellé.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs