Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hubba12
senior tag
Sziasztok!
"Az OLED kijelzők esetén is (plazmákhoz hasonlóan) van egy hozzávetőlegesen 100-200 órás "bejáratási idő" (az első használattól kezdődően). Ezen időszak alatt érdemes fokozottan kerülni a (főleg kontrasztos kontúrokat tartalmazó) statikus tartalmakat, és lehetőleg a teljes képet kitöltő, állandóan változó tartalommal használjuk. Emellett bánjunk kiemelten óvatosan a HDR tartalmakkal (főleg az ilyen játékokkal)."Ez mennyire reális egy LG OLED55B8PLA tv-nél? Mert én kifejezetten ps4-prohoz vettem és nagyon érdekel a HDR.
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
válasz energomatt #22578 üzenetére
Semmi gond uram igaza van
Azt szeretem volna tudni valaki használta e a HDR-t egyből és emiatt vett e észre valami problémát, de ha nem akkor én majd szétbombázom 12-óra ps4-pro HDR játékal meglátom mi történik Ha szétmegy akkor le írom majd ide.
(#22581) Grande Ale válasza Hubba12 (#22572) üzenetére: Köszönöm a választ én sem fogom kimélni.
[ Szerkesztve ]
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
-
Hubba12
senior tag
Philips 55OLED803 ez jo fajta 449-ert?
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
válasz FollowTheORI #23618 üzenetére
En is igy jarotom most be vegyesen youtube god of war stb Minden tobb oras hasznalat utan le nyomtam egy pixel frissitest. Ez a tv bamulatos. Legutolso tv egy 3d-s egyszeru valami volt. Ez egy mas vilag minden cent megerte.(lg b8) egyenlore a kep se olyan mint az itt egy ket elo fordulo darab sehol sem vilagosabb mint mashol a kep
[ Szerkesztve ]
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
Sziasztok, 42c2 oledhez keresek asztali állványt. De csak vesa 100x100-ast találtam. Szerintetek létezik asztali vesa 300x200 állvány?
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest