-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Nekem eddig nagyon bejön a monitor. 90cm-re állítottam az érzékelőt, nagyjából 85cm-ről nézem, 5 perc után kikapcsol, amint beülök elé már vissza is kapcsol. Érdekes, hogy csak 1-1 kézsuhintást nem lát meg, egész alakos ember kell.
A DSE az mit takar?
Magyar menüs alapból, ez is tetszett, bár nem volt feltétel, kipróbáltam a több féle hdr-t is játékok alatt, tényleg talán a Gaming hdr a legjobb, Hogwarts legacy, Stalker 2, Forza Horizon 5, viszont az sdr tartalmaknál néha van egy kis inhomogenitás vagy hogyan mondjam, pl youtube nézésekor ha nem 21:9 a videó akkor teljes képernyőn a klip mellett látni, mintha mozogna a fekete kicsit szürkésbe, de mondjuk még eddig nem volt ilyen monitorom, lehet ez normális. Máshol nem láttam ilyet, de mondjuk SDR tartalmam már nincs is sok.
-
Csandi
addikt
Én a helyes képet szeretem, ha neked oké használd úgy nyugodtan. De nem OLED-en eleve sosem lesz olyan a HDR mint OLED-en. MiniLED még oké ha sok zónás, de egy sima teli háttérvilágításos, vagy kevés zónás FALD kijelzőn a HDR brutál bloomingot okoz, és mivel SDR-ből erőlteti fel a színek sem lesznek helyesek.
Nekem a TV és a monitor is OLED, de HDR-t csak a TV-n használok filmekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- iPad topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- MSI MPG 325CQRXF (Bontatlan)
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258