- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Monitor hiba topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
válasz
Hegyirabló #976 üzenetére
Ha van türelmed ezzel játszani, akkor ezt visszaadod, és berendeled máshonnan ugyanezt. Hátha az Alzában landolt egy raklap szar széria (és nem hiszem, hogy ez a kategória túlzottan gyorsan kipörögne). Természetesen olyan helyről ahol szintén nem szarakodnak egy 14 napos elállás esetén - persze tudom, ezt sehol sem tehetik meg igazából, de az Alzát én is emiatt szeretem a legjobban, lerakom a szekrénybe azt jön az utalás szó nélkül.
-
Csandi
addikt
válasz
Hegyirabló #976 üzenetére
Ha a képe amúgy jó meg ez a legjobb, akkor esetleg egy aftermarket kar? Tudom szembemegy az elvekkel, hogy veszel valamit drágán aztán még oldd meg a baját amit gyárilag tudnia kéne, de ha meg a kijelző maga a legjobb akkor ennél csak rosszabbat fogsz kapni azért cserébe, hogy nem billeg, vagy pedig annyival drágábban ugyanilyet, hogy vehettél volna egy kart is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (27GQ50F-B) 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG ( LS27D600UAUXEN) 100HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 34UM88C-P UW-QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest