- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ha van türelmed ezzel játszani, akkor ezt visszaadod, és berendeled máshonnan ugyanezt. Hátha az Alzában landolt egy raklap szar széria (és nem hiszem, hogy ez a kategória túlzottan gyorsan kipörögne). Természetesen olyan helyről ahol szintén nem szarakodnak egy 14 napos elállás esetén - persze tudom, ezt sehol sem tehetik meg igazából, de az Alzát én is emiatt szeretem a legjobban, lerakom a szekrénybe azt jön az utalás szó nélkül.
-
Csandi
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ha a képe amúgy jó meg ez a legjobb, akkor esetleg egy aftermarket kar? Tudom szembemegy az elvekkel, hogy veszel valamit drágán aztán még oldd meg a baját amit gyárilag tudnia kéne, de ha meg a kijelző maga a legjobb akkor ennél csak rosszabbat fogsz kapni azért cserébe, hogy nem billeg, vagy pedig annyival drágábban ugyanilyet, hogy vehettél volna egy kart is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- GTA V
- Asztalos klub
- PH! Darts
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- LG ( 32SQ700S-W) 32" 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258