- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
4264adam #667 üzenetére
Leírom ide is mert közhasznú:
-Samsung ÜSZ "Élő csevegéstől" próbáltam kupont kérni 32" G8ra de nem kaptam, nincs aktív kedvezmény rá.-Az Erste 10% pénzvisszatérítés nem tudom működik e az Erste -10% partnerrel. [link] Odaírták, hogy ellenörzik, hogy nem történt e "kedvezmény halmozás".
Összességében ami fixen működik az az Erste partner. Így 427ért hozható el a G8.
más: 32" QDból csak gen 3 van. Viszont megvehető több frissítés verzióban is. pl AOC AGON az 165hzes. Ez 324.000Ftért elég jó ár, szerintem 165-240hz difinek csak nagyon kompetetívben van létjogosultsága. Aki viszont ennyire kompetetív vonalon mozog (Valorant, CS...) az nem vesz 4Kt és nem vesz 32est hanem 24-27est és szigorúan 480hzst vesz.
Igazából videókártya sincs max 5090 ami ki tud hajtani 240hzs monitort 4Kban. -
Novver
senior tag
válasz
4264adam #667 üzenetére
A cég és az erste kilőve, a nagyobb családban sem opció senkinél
A kuponkunyerálóst és az ügyfélszolgálatot meg megkérdezem ha aktuális lesz.Nem tudom még hogy mit fogok venni őszintén szólva.
A G8 34" rettentően csábít. Sixpak képei nyálcsorgatóak.
A G8 32" 2025 viszont a racionális döntés lenne ha el tudom engedni a tényt hogy nem lesz hajlított és nem lesz nagyobb mint a mostani.Rettentően lehangol hogy nincs hajlított 3rd genes opció a Samsungtól.
Még nézegetem az opciókat.Egy biztos. KELL.AZ.OLED.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Hálózatokról alaposan
- Sorozatok
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest