- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
válasz
Hegyirabló #640 üzenetére
Nincs, de a kedvedért majd veszek egyet, hogy össze tudjam hasonlítani és kijöjjön, hogy tényleg ugyanaz.. ez egy kendő, mikroszálas finom anyagból, nincs benne több technológia, nem tud más lenni.
Szemüvegkendőt én bementem egy vision expressbe és vettem ott valami 1600 ft-ért egy sima kéket. 4264adam pedig Hoya márkájút használ elvileg az az egyik legjobb. Neten azt még 1000ft alatt is találni.
Nekem az első tisztításom pont tegnap volt, mivel nem vettem 2 kendőt ezért először áttöröltem szárazon, hogy az alap por lejöjjön róla, aztán egy kis Clin a kendőre azzal végigmentem leszedni a zsíros foltokat (főleg gondolom a beszédből származó köpet nyomok) azután csíkos maradt a kép, megvártam hogy kiszáradjon a Clin-es kendő átmentem vele újra körkörös mozdualtomkkatal és minden lejött róla. Glossy WOLED panelem van. QD-OLED nél is hasonló az eljárás csak ott asszem desztvíz kell. Redditen is r/OLED-Gaming en sok posztot találsz OLED tiszítással kapcsoaltban, még USA-ban is kevesen veszik meg az Apple kendőt, és ugyanúgy vadiúj tisztaságú állapotra tudják csináálni az emberek, karcok nélkül.
-
válasz
Hegyirabló #640 üzenetére
Mikor megvettem a 15 pro maxot, vettem apple törlőkendőt is, utána vettem 1000 ft-os noname kendőt a dm-be az jobb volt
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged