- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grampy
aktív tag
válasz
lavorka
üzenetére
Mindhárom jó.
LG WOLED panel, másik kettő QD-OLED.
LG és Samsung matt bevonattal rendelkezik, a Dell az fényes. (kontrasztosabbak, élőbbek a színek, de jobban tükröződik, és óvatosan kell tisztítani, mert könnyen mikro karcossá tehető)WOLED előnyei, hogy nappal is fekete marad a fekete szint.
QD-OLED-nél fény hatására kililul a képernyő, így nappal kevésbé tudja tartani a fekete szintet. Este mindkettő ugyanolyan jó. QD előnye még a homogénebb panel, és a nagyobb színtérfogat.Nekem is 27GP850-esem van. Készülj, hogy a 1440p-n a szövegélesség egyáltalán nem lesz olyan, mint IPS-en. Én láttam havernál G6-ot, nekem nem tetszett az IPS-hez képest, de mivel én sokat olvasok monitoron, így megtartottam, és másod kijelzőnek vettem egy 42"-es OLED TV-t. Egyébként MacType progival valamelyest javítható. Természetesen, ha csak játékra és media fogyasztásra kell, akkor ez nálad nem annyira releváns.
-
sakal83
addikt
válasz
lavorka
üzenetére
En elgondolkoznek ezen. 32es 4k.
Vagy Philips 27
IIlletve a kuponkunyeraloban kupont kerve - vagy a samsung chatbol (mar es crp) a samsung webaruhazbol beszamitassal 186e ftva lenti, ha van unicredit vagy erste kartyat akkor meg kapsz 8% cashbacket, ugy ugy cca 171e ft.
LS27DG610SUXEN
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Próba
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Szállítás alatt - Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- AOC C24G1 144Hz NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258