- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Házimozi haladó szinten
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grampy
aktív tag
válasz
lavorka
üzenetére
Mindhárom jó.
LG WOLED panel, másik kettő QD-OLED.
LG és Samsung matt bevonattal rendelkezik, a Dell az fényes. (kontrasztosabbak, élőbbek a színek, de jobban tükröződik, és óvatosan kell tisztítani, mert könnyen mikro karcossá tehető)WOLED előnyei, hogy nappal is fekete marad a fekete szint.
QD-OLED-nél fény hatására kililul a képernyő, így nappal kevésbé tudja tartani a fekete szintet. Este mindkettő ugyanolyan jó. QD előnye még a homogénebb panel, és a nagyobb színtérfogat.Nekem is 27GP850-esem van. Készülj, hogy a 1440p-n a szövegélesség egyáltalán nem lesz olyan, mint IPS-en. Én láttam havernál G6-ot, nekem nem tetszett az IPS-hez képest, de mivel én sokat olvasok monitoron, így megtartottam, és másod kijelzőnek vettem egy 42"-es OLED TV-t. Egyébként MacType progival valamelyest javítható. Természetesen, ha csak játékra és media fogyasztásra kell, akkor ez nálad nem annyira releváns.
-
sakal83
addikt
válasz
lavorka
üzenetére
En elgondolkoznek ezen. 32es 4k.
Vagy Philips 27
IIlletve a kuponkunyeraloban kupont kerve - vagy a samsung chatbol (mar es crp) a samsung webaruhazbol beszamitassal 186e ftva lenti, ha van unicredit vagy erste kartyat akkor meg kapsz 8% cashbacket, ugy ugy cca 171e ft.
LS27DG610SUXEN
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Xbox Series X|S
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Elden Ring
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- További aktív témák...
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Skynet258