- OLED monitor topic
- PLC programozás
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
Sokat fejlődött az IPS technológia (meg nyilván a többi is). Egy U2312HM-ről váltottam P2719H-ra és ég és föld volt, főleg a fekete. Most egy gigabyte gaming IPS-em van a 170 Hz miatt, az is elég jó. Amit szasanyi linkelt ultrasharp dell az valszeg még 1-2 nagyságrenddel afelett van mint amiket eddig én láttam.
VA-tól nekem megfájdult a fejem/szemem. 🤷♂️RazoR: Másféle fringig-je van a 2 OLED-nek. A QD-nek van egy alul lila, felül zöld? árnyékocskája.
itt egy videó a témában:
QD OLED vs WOLED - Glossy vs Matte - Eye Strain and Fringing? Side By Side Comparison -
szasanyi
félisten
válasz
KubanitoS
üzenetére
Szívesen, főként ezért van a fórum: információ megosztásra. Sajnos az ívelt tmonitor kiesik az érdeklődési körömből (én képtelen lennék megszokni) és a 21:9 is így ahhoz érdemben nem tudok hozzászólni.
IPS szvsz nincs kihalóban, mert sok tekintetben jobb mint a VA és a választék is nagyobb. Ha meg igazán színeset akarsz akkor kimondottan Quantum Dot (QD) monitorokat keress (bár az OLED ebből a szempontból sem olyan mint a normál IPS).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Napelem
- Crypto Trade
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OLED monitor topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Keveset használt 31.5" Dell Gaming G3223D - Alza Ggrancia!
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Skynet258