- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz
deathcrow42 #813 üzenetére
Itt vagyok, haza is értem vele!
Ehhez képest üzletben rá akartak beszélni a plusz jótállásra. Mondja is, hogy beégés, csíkosodás, stb. Hát de mondom arra az Asus is megadja. Hát igen, csak akkor nem kell végig várnom a bevizsgálás/javítás idejét. Nekem a telefonon kívül nem volt még OLED-em, nem tudom mennyire ég be. Annyira azért nem félek ettől.
#814 Csandi
Ja, valaki azt írta egyik kereskedő oldalán az értékeléseknél, hogy mit ér a jótállás, eleve szar a technológia, ha kicserélik akkor is a szart kapod. Azért ezek erős túlzások.
#815 emiki6
Valaki írta is feljebb, hogy ez inkább tévére érvényes. Mondjuk én pont dolgozom is a gépen, és statikus tartalmakkal, táblázatok, böngésző. A legkevesebbet filmet nézek rajta, vagy inkább egyáltalán nem, és persze játszom is. Meg is fordult a fejemben, hogy lassan két éve egy kivétellel Baldur's Gate 3-al, ott meg van minimap, meg action bar, stb. Kíváncsi vagyok. Igazából azt szoktam mondani, hogy ki az, akinek asztali gépe van, és tényleg semmi másra nem használja, csak filmre meg játékra. Tehát nem ír meg rajta egy dokumentumot, nem olvas e-mailt, nem nyitja meg az internetet, stb. Szerintem ilyen nem nagyon van. Egyszóval, remélem a gyártók gondoltak arra, hogy egy asztali számítógép asztali monitorján az ember nem csak játszik és filmet néz. (Szerintem Youtube kommentnél nem lehet bekezdéseket rakni, mert ha teszel, akkor is így tördeli.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest