-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Inkább valaki intézze el, hogy kijöjjön az 500 hz-es széria, szeretném már látni mennyiért fogják vesztegetni.

Hegyirablo: komment a videó alatt:
"Ez szerintem ne tántorítson el a vételtől. Egyébként én vagyok az egyik, akinek a beégés tapasztalata és képanyaga fel lett használva ehhez a videóhoz, nekem ugye LGC1-em égett be 10.669 órát üzemelt és kb 8-9ezer óra körül kezdett el látszani, utána rohamosan romlott. Azt viszont fontos tudni hogy én nem csak játékra/filmezésre használtam, hanem monitorként munkához is , aminél sokáig vannak statikus elemek a képernyőn és így üzemelt a legtöbbet, ami a lehető legrosszabb az olednek.
Ráadásul azt is el kell mondanom hogy hiába égett be, filmeknél mai napig ezt nem nagyon vagy csak nagyon ritkán lehet észrevenni, mert a begés akkor a legszembetűnőbb mikor egy féle szín látszik a képernyőn mint például a tiszta felhőmentes ég, vagy egy fehér szoba, filmekben meg azért szerencsére ritkábban vannak ilyen jelenetek, úgyhogy erre még mai napig használható. Tehát aki csak filmezésre vagy játékra használja annak nem kell tartania beégéstől. A lényeg hogy minél többféle tartalmat fogyasztasz minél gyakrabban váltakoztatva annál kisebb a beégés kockázata, ez filmeknél maximálisan teljesül, és az olyan single player játékoknál is amikbe maximum 40-100órát ölsz bele. Aki viszont 4-5 éven át csak egy COD,WOW-hoz hasonló egy játékba tervez több 1000 órát beleölni, annak nem javaslom az oledet, ugyanis ennyi idő alatt a játék által folyamatosan ugyanazon a ponton megjelenített HUD elemek azért értelemszerűen beéghetnek, sőt szinte biztos hogy be fognak égni.
Tehát a lényeg hogy közel sem kell ennyire félni tőle, és annak ellenére hogy én is hogy jártam, most újítottam TV-t. Először vacilláltam, hogy Oled mellett döntsek-e megint, mert nekem ugye továbbra is kell munkára is, de végül nem tudtam lemondani az Oledről mert sokkal több pozitívum szól mellette mint ami ellene szól! Úgyhogy beújítottam egy LG G4-re, aminek annyival jobb a fényereje, mint a C1-emnek, hogy munkához jelenleg 15%-os fényerőn használom és még így is tök jól látok mindent (remélem így elérem hogy begés biztosabb legyen), ha pedig játszok vagy filmezek akkor 100% fényerőn megy és leesik az állam attól hogy milyen jól néz ki.😲🤩 "(Bekezdéseket mondjuk nem szeret használni aki írta.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Skynet258