- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Reagált a leégő GeForce-okra a Blizzard
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem említi a cikk a felbontást.
-
m.power
csendes tag
AGON AG485UD2 is based on a ten-bit 47.5-inch OLED matrix with a resolution of 3840 × 2160 pixels and a not-so-standard refresh rate of 138 Hz.
-
Mi az ami kilóg belőle oldalt?
Homo Ludens
-
válasz
Acélfarkas #6 üzenetére
Mik vannak...
Lehetne autós játékokban index kar is. (jó az bal oldalt van mondjuk)
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens
-
Segal
veterán
Ez a gyártó legendásan erőlteti ezt a dolgot...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Gondolom a panel az ugyan az mint az én 48GQ900 LG-ben, de odabacarint a cucc na
-
Semplar
őstag
10 kilós samu fogadja ha támad!
Update = Replace old bugs with new ones.
-
tibaimp
veterán
Ha WOLED, akkor LG as panel, jól gondolom?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Bossp
addikt
válasz
Acélfarkas #13 üzenetére
55-ös C1-em van. Hogyan tudna annyit
Ezt hol láttad?
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
válasz
Acélfarkas #13 üzenetére
1%-os fehér esetén talán tud 750-et (HDR).
-
flexxx2
őstag
48"-os oled gaming monitor, hát kösz, de kicsi a dolgozó. 32"ban kéne már.
-
Acélfarkas
senior tag
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
blountex
senior tag
Várok már egy 34-40" közötti 3440x1440 felbontású 144Hz, 21:9 OLED monitort normális HDR-rel (1000 nit). Egyelőre a paraméterek valósuljanak meg, aztán beszéljünk az árról, remélhetőleg fél millió alatt lesz.
[ Szerkesztve ]
-
blountex
senior tag
Sima DW-ről hallottam, de nem túl jó véleményeket plusz 600e körül mozgott az ára.
Ennek már DWFnek már jobban lement az ára, de nem tudom mi a kettő közti különbség.Érdeklődve figyelem a piacot, remélem egyre jobban elterjednek az OLED monitorok ezáltal csökkennek még jobban az árak.
2 éven belül remélhetőleg hasonló árkategóriában lesznek az OLED monitorok mint most az elérhető C2 tv. Ott már el fogok gondolkodni a cserén.[ Szerkesztve ]
-
1000 nit full képernyőn az nem monitor, hanem studio lámpa.
#28 blountex :
Hardware Unboxed-nek van egy jó tesztje róla.
Egyébként kiszedték belőle a Gsync modult. Így már nem gsync ultimate, hanem csak compatible.
Ez a fő különbség.
Például a bugok miatt voltak rossz vélemények a DW-ről. És azt még nem lehetett szoftver update-elni. A DWF-et már lehet.
Mindenképpen jobb vételnek tűnik mint a DW.Ugyanez a panel van egyébként az új Philips 34 colos UW, Samsung G8, MSI MEG monitorokban. Szóval lesz azért választék már idén.
[ Szerkesztve ]
-
A DW végűnek G-Sync támogatása van, a DWF végűnek "csak" Freesync támogatása, ezért olcsóbb az utóbbi.
A hírben szereplő monitor véletlenül majdnem azonos az LG48GQ900-al, "csak" kapott RGB fényeket egy Type-C-t, meg KVM switch-et, 'oszt ennyi.
Egyébként ezekkel a 48"-os "monitorokkal" az a problémám, hogy rohadtul nem érik meg. Itt sincs ár feltűntetve, de amíg egy 120Hz-es LG48C1 ~350e Ft, az LG48GQ900 is ~450e Ft. Ez meg akkor még annál is drágább lesz. Az LG C1 szériája is teljesen jól működik monitorként, még G-Sync támogatás is van, szóval nem értem miért érné meg akkor a monitor kiadást választani?Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
szóval nem értem miért érné meg akkor a monitor kiadást választani?
Természetesen az RGB miatt.
Ezen az AOC monitoron is van és a 48 colos LG monitoron is.
Egyébként tényleg nem éri meg ezeket venni.
Displayporton kívül nem kap kb semmit az ember.
Viszont a TV funkciónak, smart-nak, lejátszónak kampec, szóval többet vesznek el a monitorból, mint amit utána pluszban hozzáraknak.
Meg persze az a 120 vs 138hz.42 colos C2 volt már 310 körül is.
[ Szerkesztve ]
-
Nagyon nézegetem a 42"-os C1-et (nekem egy 55"-os van a nappaliban), de félek túl nagy.
Egy 39"-os LG LED FHD TV-t használok monitornak lassan 10 éve, és teljesen bevált, ha lenne 37-40"-os OLED TV, azt választanám most, csak hát nincs ilyen. A 42"-os C1 is kb. fehér holló (bár jön a C3, de ahogy hallom jó drága lesz), más gyártónak nincs hasonló se. Gondolom az LG a 48"-os kijelzőkre fekszik inkább rá és nem megy alá... :\Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Chaser
titán
persze hogy jó, mostani árakat inkább hagyjuk, 350e-ért van émbilájtos' philips is 48-asban
kívűncsi vagyok az aoc milyen minőségű paneleket fog használni, ha követik az lcd vonalat sok köszönet ebben a csodában nem lesz_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
blountex
senior tag
A Tv szempontjából nem nagy az input lag (ms)?
Még ebben is kiemelkednek a monitorok amiért megéri választani legalábbis kompetitív játékok téren, single playernél nem tudom mennyit számít....C2 nézegesd.
Magát a Tv én is tervezem lecserélni oled 50 - 55 col ha ki jön Ps5ből a vékonyabb vagy erősebb változat, addig jó az ami van. -
Chaser
titán
számszerűleg most nem tudom, nekem bejött nagyon
anno nem véletlen hozták ki sztem a legjobb gaming monitornak kb mindenhol az első 48-as lg-t - nem a monitort, a tv-t ( : -szerk:
cseréld le már most nyugodtan, később szidni fogod magar mért nem cserélted hamarabb....: )[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Balika911
félisten
Egy megjegyzés ha mégis venél; a 83G2 gyakorlatilag ugyanannyiba kerül most, és az egy jobb tévé. (Talp nincs hozzá a dobozban, külön lehet venni.)
83C2 viszont van pl. a Telekomnál részletre. Bár ha egyben sok, akkor én személy szerint a részletet se erőltetném.
[ Szerkesztve ]
-
Balika911
félisten
LG-nél az X sorozat (BX, CX, stb.) óta nem megy át az erősítőbe se. Elvileg az ideiek ki tudják majd küldeni (e)ARC-on a DTS formátumokat, de megszólalni továbbra sem fog a DTS a tévéken. Nekem pl. épp a DTS az egyik vágyott feature, erősítőt használok, ezzel az ideiek remélhetőleg nagyon közel lesznek ahhoz, amit egy tévétől akarok.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dragon3000 #36 üzenetére
Igazad van, C2-őt kellett volna írnom, valamiért beragadt a C1...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Miért lenne nagy?
A LED / Plazma TV-ken kb. 15 éve is létezett a direkt mód (Game mode, console mode, stb.), amikor minden beépített képjavító technológia ki van kapcsolva. Az első időkben dedikáltan ki volt jelölve erre egy bemenet, aztán különféle megoldások voltak erre (elnevezés, vagy megadhattad, hogy mit kötsz rá, és ha konzol vagy PC volt megadva, akkor kapcsolt ki minden képmanipulálást, stb.). Már anno is voltak ilyen jellegű tesztek LCD TV-k esetén, és ha valahol 20ms felett volt, akkor már általában megszólták az adott típust, hogy játékra nem ajánlott.Hogy kontexusba helyezzük, tessék, egy Techspot teszt, ahol konkrétan hülyére veri sima LCD monitorokat az LG OLED TV-k:
Több, mint 10 éve használok LCD / OLED TV-ket játékra, semmilyen okból nem látom azt, hogy miért lennének hátrányban a monitorokkal szemben input lag terén.
Ami hátrány, hogy nincs rajtuk DP csatlakozó, meg akinek ez a fixa ideja, annak az RGB - de ez sem igaz, mert akkor vesz Philips Ambilight TV-t.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
icp1970
senior tag
Jól néz ki.Tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph OLED gamer monitorral támad az AOC
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Reagált a leégő GeForce-okra a Blizzard
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- BestBuy ruhás topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- t72killer: Órát állítgattunk, de minek...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 32" (31.5" 80cm) Gaming Monitor - LC32G75TQSUXEN
- Beszámítás! AOPEN 32HC5QR 165Hz 1ms monitor megkímélt állapotban és működéssel
- HP Z Display Z27i 27"-os IPS LED hátulról megvilágított monitor, számla, 1 év garanica
- Beszámítás! Dell 2214H 60Hz 8ms monitor megkímélt állapotban és működéssel
- Beszámítás! Acer GN246HL 144Hz 1ms monitor megkímélt állapotban és működéssel
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest