- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
A Tv szempontjából nem nagy az input lag (ms)?
Még ebben is kiemelkednek a monitorok amiért megéri választani legalábbis kompetitív játékok téren, single playernél nem tudom mennyit számít....C2 nézegesd.
Magát a Tv én is tervezem lecserélni oled 50 - 55 col ha ki jön Ps5ből a vékonyabb vagy erősebb változat, addig jó az ami van. -
blountex
senior tag
Sima DW-ről hallottam, de nem túl jó véleményeket plusz 600e körül mozgott az ára.
Ennek már DWFnek már jobban lement az ára, de nem tudom mi a kettő közti különbség.Érdeklődve figyelem a piacot, remélem egyre jobban elterjednek az OLED monitorok ezáltal csökkennek még jobban az árak.
2 éven belül remélhetőleg hasonló árkategóriában lesznek az OLED monitorok mint most az elérhető C2 tv. Ott már el fogok gondolkodni a cserén. -
blountex
senior tag
Várok már egy 34-40" közötti 3440x1440 felbontású 144Hz, 21:9 OLED monitort normális HDR-rel (1000 nit). Egyelőre a paraméterek valósuljanak meg, aztán beszéljünk az árról, remélhetőleg fél millió alatt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Revolut
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- 86" Interaktiv Érintőképernyős Monitor - 4K felbontással - SMART Board Interactive Display SBID-7086
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VX2780-2K, 27 inch, QHD, HDR, IPS, 170 Hz, 1 ms gamer monitor eladó
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest