- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Házimozi belépő szinten
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
válasz Danika256 #1646 üzenetére
Erre senki, semmit? Csináltam pár kinti bicajos videót sisakkal, jó is meg minden, akku ebben az időben alig merült...Csak egy picit szemcsés a kép, a youtubeon sokkal jobb minőségű videókat is láttam a kamerától! Én 1080p/30fps-re állítottam. Max bitráta és minőséggel. Szerintetek érdemes lenne több fpsre a minőség érdekében? A természetellenes mozgásokat viszont nem szeretem! Mit érdemes még állítani, hogy ne legyen szemcsés a kép?
Köszi!
-
beci
őstag
Sziasztok.
Rendeltem egy 64 gb-os memkarit sj5000x Elite kamerába.De most olvasom,hogy csak max 32 gb-os kártyát kezel???Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
hitman77
senior tag
A wifis kamerák esetén a telefon folyamatos képet ad a kamera segítségével, vagy csak a látószög beállítására alkalmas?
-
baboss
őstag
válasz hitman77 #1659 üzenetére
"Egy 8GB-os kártyára 65 percet lehet felvenni fullHD felbontással. Értelemszerűen egyszerű szorzással/osztással számítható a nagyobb/kisebb kártyákra felvehető időtartam.
Érdemes CL10-es kártyát venni, hisz a számítógépre másoláskor érezhető a nagyobb sebesség, és árban sem jelent plusz költséget."
Én minimum 32Gb vennék.
Nekem 64Gb van benne.[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
Ilyet hol tudok rendelni, ha lehet hazai kereskedő, ha nem külföld,ha van ingyen posta. 2 hét múlva kellene.
-
baboss
őstag
Már csak 4 db van 8340ft Xiaomi Power Bank 16000 mAh Silver
[ Szerkesztve ]
-
Danika256
aktív tag
Miért ne írhatnék régebbi hozzászólásra? Nem hiába van ott a link! Kerestem neten, nem találtam semmit, sőt valaki az SJCAM oldalán írta, hogy szuperül működik..
Azért mertem érdeklődni nálad, hátha tudsz konkrét dolgokat, azon felül, hogy nem ajánlott! Akkor a szavaidból azt veszem ki, ne sajnáljam azt a + 2 ezer Ft-ot pl egy Samsungra.. -
adoks
aktív tag
válasz Danika256 #1668 üzenetére
Így van, ne sajnáld. A Kingston valaha a legjobbak között volt, mostanában sokan panaszkodnak rá. Az Eken nemzetközi Facebook csoportjában, ha kérdezi valaki hogy milyen kártyát vegyen, mindig az a válasz, hogy valamilyen márkásat csak Kingston-t ne. Itt a ph-n memóriakártya topikban is lebeszélnének róla. Telefonos topikokban is ez a helyzet. Samsung Ok, de lehet SanDisk, Toshiba, Sony csak fontos, hogy megbízható helyről vedd, mert rengeteg a hamis kártya.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
A Firefly 7s melyik kamerával kompatibilis, mert kellene fejpánt hozzá?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
adoks
aktív tag
válasz tupacamaru #1670 üzenetére
GoPro-val megegyeznek a tartozékok.
-
Devil Smile
őstag
Sziasztok
Hawkeye Firefly 6S 4K WiFi Sport HD DV Camera - BLACK errol mi a velemeny? 17e ft lenne..
Vagy 20e ig ki milyen kamerat ajanl?
elvarasaim:
vizallo tok
wifihorgaszatnal hasznalnam vizalatti nezelodesre meg esetleg allvanyon allna mogottem
meg lehet hogy a kocsiba is feltennem neha..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Szoles
senior tag
válasz Devil Smile #1672 üzenetére
Szia!
"horgaszatnal hasznalnam vizalatti nezelodesre"
Arról tudj, hogy a wifi jel nem megy víz alatt, tehát élőben nem tudod lesni a halakat.
Fel tudod venni, és visszanézni, hogy miről maradtál le.Amúgy ezt a kamerát nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
eron
csendes tag
Sziasztok
Szerintetek melyik akciókamerát érné meg választanom az olcsóbbak közül? Jelenleg ezeket néztem ki:
[SJCAM SJ4000]
[SJCAM SJ4000 Wifi ]
[Xiaomi Yi 2K international]
[G-EYE 500]
Esetleg ebben az árkategóriában (Max 33ezer áfával,vámmal kezelési költséggel együtt) tudtok ajánlani jót?
Köszi előre is -
-
beci
őstag
Sziasztok..Nem tetszik ennek a kamerának a videója....Nem éles.1080-60fps felbontást használok,de elmosodottnak,és olyan szemcsesnek tűnik a videó.Ez mitől lehet?Beállítás? Sj5000x Elite.A kamera eredeti.
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Szoles
senior tag
válasz Devil Smile #1676 üzenetére
Az jó ár, csak EREDETI legyen!
Akku többfelé van hozzá, pl. én is árulok.
-
mark00011
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy olcsó-közepes kategóriás akció kamerát. Elmegyek nyaralni augusztus 26-án és addigra meg kellene érkeznie. Eddig nem volt ilyen elképzelésem, de találtam 10e Ft körül egy kamerát. Sokan dicsérték, de youtubeon a tesztek nem voltak valami jók.Minél többet nézegelődtem annál jobban mentek felfele az árak. Olvastam az EKEN H9 / H9R-ről itt cseten, de valami stabilizátor nincs benne ami nagyon kellene bele a hozzászólások alapján.
Maximum 35e Ft-t adnék ki érte. Azt szeretném, hogy full HD-n ne akadjon a film. Szeretném hobby célra használni víz alatt is, kisfilmeket is szeretnék vele csinálni valamint simán csak autós kamerának is használnám.. Az is érdekelne, hogy mivel lehet az FPS nézetet imitálni. Mindenképp cserélhető akksis legyen, mert ha elindulunk valamerre akkor nem tudom kétóránként tölteni.
Eddig amiket találtam:
[Sencor 3CAM 2000 sportkamera]
Sencor 3CAM 5200W
Sencor 3CAM 4K01W
SJCAM M10+ 2K
[EKEN H9 / H9R]Előre is köszönöm az alternatívákat és válaszokat! Kérlek segítsetek dönteni, nektek nagyobb szakértelmetek van ebben.
Ha hozzáértő, olcsó szerverszolgáltatót keresel katt: http://affiliate.dataglobe.hu/click.php?id=28984225
-
tupacamaru
veterán
válasz mark00011 #1681 üzenetére
Alattad író kolléga árul az HardverAprón egyet, az nagyon megéri annyiért szerintem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Danika256
aktív tag
Nekem az M20-al is van ilyen problémám! A youtubeon jók a felvételek, nálam meg elmosódott picit minden, nem éles a kép, a fényre sem reagál jól, akkor rosszabb a helyzet és még "foltos" is lesz. A szemcsékről inkább nem is írok, de van abból is bőven, ha keresi az ember!
De még ezt elnézném, csak éles legyen a kép! 1080p/30fps beállítást használok. Minőségi beállítások maxon! Annyi még, hogy be van kapcsolva a kép stabilizálás, meg a torzítás korrekció!
Nem tudom, hogy a fény beállításokon múlik e a dolog, de ez a kamera ennél elvileg jóval szebbet tud!
Akinek szuperül működik, leírhatná az összes beállítást amivel használja! Nagy segítség lenne többünknek!
Köszi! -
beci
őstag
-
Szoles
senior tag
válasz Devil Smile #1683 üzenetére
Akkor az biztos eredeti. Jól megcsípted, ügyes!
-
Danika256
aktív tag
köszi, majd megnézegetem! Remélem a torzítás korrekció nem ront sokat, arról nem mondok le!
De van itt csomó minden amiről nem tudom mi és hogy kell beállítani:
WDR ki vagy be??
Élesség min legyen? nekem normálon vanFehér egyensúly?Nekem auton
Szín-normál
ISO ??
EV:+0.0Szerintem ezeket kellene valahogy rendbe tenni..
-
baboss
őstag
Sziasztok.
SJ6 Legend, rendszeresen lecsatlakozik a wifivel párosított Huawei P9 telefonomról, ami 1m re van .
Ilyenkor az applikációból (App verzió 5.2.1) elég sokszor nem tudok újra csatlakozni. A kamerán megy a felvétel, de leállítani, vagy kikapcsolni nem tudom a kamera gombokkal. Csak az segít ha kiveszem az aksit.
Telefon wifi beállítással lehet esetleg valami gond ?[ Szerkesztve ]
-
nikos21
aktív tag
találtam még egy használhatót olcsón hasonló kategória mint az elözőek
-
eron
csendes tag
Köszi a segítséget, valószínűleg a sima SJ4000 lesz. Igazából csak pár vízalatti videóhoz, kocsiba és télen sielős-túrázós videóra kellene, így rögtön első kamerára nem akarok sokat költeni, hisz lehet ki se használom majd.
Valaki vásárolt már innen, ez szerintetek eredeti lehet? -
beci
őstag
Sziasztok.
Firefly S8 vagy Sj7 star?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
n0k0m_
tag
Helló! SJCAM SJ 5000X Elite -t nézegetem. ~40k
Elvárásom: 1080p 60 FPS + víz alatti felvételek + jó álló képek, hogy valamennyire a fényképezőt is kiváltsam.
Sencor 3CAM sorozatot néztem még, ami árban jóval kevesebb, de a képminőség nagyságrendileg gyengébbnek tűnik a sample videók alapján.
25-40 között melyiket érdemes még megnézni, ami szóba jöhet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs