Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Vettem egy Black Shark 3GS órát (XIAOMI almárkája) 20K volt Aliról.
Ami nagyon jó benne: brutális összerakott szerkezet, nagyon gyorsan kapcsolódik, a hívás minősége baromi jó (minimális zajszűrés van benne), aksi nagyon jól bírja, olcsó, 2 szíj alapból a csomagban.De miért ilyen olcsó ha ennyire jó? Nos:
a szoftver egy vicc de jól működik, iszonyat félrefordítások magyarul, az üzenetekben emoji nem jelenik meg, nincs auto fényerő, ébresztést is csak a szoftverben állíthatsz, nincs NFC, egy Apple watch mellett, ugyanazon a távon 10%-al nagyobb távot mutat, pulzus szintén van amikor több.
Szóval igen, van jó óra bőven 50K alatt csak…csak…..nekem megfelel, nem vagyok sportember de ha az lennék, akkor csak Garmin, Apple Watch vagy Samsung komolyabb termékei (van itthon 5 órám….50 éves leszek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bluetooth hangszórók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest