Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
válasz
silver-pda #18453 üzenetére
Szia!
Meg vagyok vele elégedve.
Tetszik külsőre is, sztem elegáns, látsziki rajta minőségi darab.
Megjelenése óta megvan kb és semmi karc nincs rajta pedig nem óvom különösebben.
Üzemideje is megfeleleő sztem, bár hozzá teszem nekem ez az első okosórám tehát semmi viszonyítási alapom, kb 5 napot kibír normál üzemmódban nincs bekapcsolva semmi energiakímélő cucc minden monitor aktív + esim-el használom.Persze telefonnal jól kommunikál, telefonon jól lehet követni mindent.
Nem szoktam használni az ultra üzemidőt, nemtudom hogy tudnék küldeni azokról képet, fotózzam le egyesével őket?
Vagy ha beírom ide a nevüket "ki guglizod"?
Egyébkémt célszerű bekukkantani saját topikjában, ott is vannak vélemények több tulajtól is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest