Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Persze, miért ne tenné. Pusztán csak megosztja az eseményeket a helyi hálón is. Ez így jó, hiszen így működőképes maradhat olyan automatizálás, amit vmiért abban oldottál meg, és nem akarsz változtatni rajta. Amikor elkezdtem játszani vele, az éjjeli jelzőfényt egy darabig a saját alkalmazásában állítottam be, csak később raktam át Domotícz/Home Assistant alá.
Ha akarod, éppenséggel letilthatod a routereden, de amikor új eszközt adsz hozzá, akkor ismét ki kell engedned.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Akciókamerák
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Ford topik
- Elden Ring
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest