Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vampire17

addikt

válasz tibbike01 #58111 üzenetére

Fűtés az házközponti hőszivattyús mennyezet fűtés-hűtés lesz minden szobában külön termosztáttal, ennek pontos típusát nem tudom, de okos lesz, annyit mondtak. Szerintem wifis lesz.

Ertem. Max azert lett volna jo ilyen, mert akkor egy appbol lehetett volna mindent iranyitani (ettol persze lehet a kivitelezo is Tuya-sat rak :D )

A leírás alapján RF-en komminukál a távirányító. Nekem pont ez tetszik benne.

RF vagyis Radio Frequency :) a leiras szerint 2.4 ghz. Ez pedig pont a zigbee frekije :) (meg a wifie, de nem tartom valoszinunek h az :D )

Minden, ami Tuya-val kompatibilis, az látszik az összes Tuya alapot használó alkalmazásban pl Immax Neo vagy Engo?

Ez a gyartotol fugg. Amikor a Tuya infrastrukturaban letrehozol egy masik App-ot, a (a dev portalon lehet amugy: https://developer.tuya.com/en/) akkor van lehetoseged, h bekorlatozd azt, hogy mi csatlakozhat. Pl csak a sajat termekeid, vagy csak egy termekcsoport (pl vilagitas, vagy HVAC) De arra is ad lehetoseget a fejlesztoi kornyezet, h azt mond, engedsz mindent. Mint ahogy a Engo is teszi allitolag, bar meg nem teszteltem, de it azt irjak, mert megkerdeztem toluk email ben :

Hello,

Any device powered by Tuya ( Tuya engine/chip inside, Tuya cloud) will be capable with Engo Smart.

illetve:

Hello,

Getaway support ZigBee 3.0 devices powered by Tuya ( they must be compatible with Tuya cloud / powered by Tuya / Tuya chip ).

So, to keep it simple – Zigbee 3.0 devices must be compatible with Tuya cloud / powered by Tuya / Tuya chip to be compatible with Engo gateway EGATE-PRO - ENGO / Engo Smart ENGO Smart - ENGO , to Engo Smart app you can add WiFi devices as well.

Új hozzászólás Aktív témák