Hirdetés
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
FeriPapa2 #19099 üzenetére
SwitchTopic (x)
kell neked. Az(x)
helyett írd be azt a topikot, ahova szeretnéd küldeni az üzenetet. Arra figyelj, hogy ha nincs beállítva az MQTT, akkor visszaállítja magát az eredeti állapotra.
Egyébként a linkelt oldalon tökéletesen le van írva:SwitchTopic <value>
sends an MQTT message command to the custom topic. This does not change the state of the devices power.Szívesen segítek, de nem emlékeztem pontosan mit kell csinálni, és rosszat nem akartam beírni, mert azzal csak összezavarlak. Tasmotás eszközöm nincs napi használatban, ezért kipróbálni nem tudtam, de ma reggel egy tartalék Sonoff Minit befogtam erre, hogy kipróbáljam.
Az a baj, hogy sokan azért járnak ide (nem feltétlen csak erre a topikra gondolok), hogy ha elakadnak akkor nem iránymutatást várnak, hanem, hogy rágják a szájukba a megoldást, pedig egy kis utánaolvasással simán meg lehet találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Gitáros topic
- Subaru topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Újszerű! Russell Hobbs Desire 20366-56 gyümölcscentrifuga - csomag atm-ba küldés az árban!
- Újszerű! Kis kerek asztalka 230V és USB aljzattal, szövetkosárral - csomagküldés az árban!
- Újszerű iGPSport BSC10OS Computer eladó
- Újszerű szék
- MW7168 univerzális akkumulátor töltő / 0.1A - 4A / 1-10 celláig /
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest