Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Bash
őstag
Dehogy idegesít, ne hülyéskedj! Segítek, ahogy tudok. Itt augusztusban szokott kezdődni a suliidőszak. Hogy mennyire kell az egyetemi élethez? Elég ha annyit mondok, hogy az összes store-ban hatalmas akciók vannak? Rendkívül jó hónap ez nekik. Itt a notebook kb. olyan, mint Magyarországon a füzet. Az árakról nem érdemes most gondolkozni, mert addig még rengeteg idő van, és ennyi idő alatt nagyon sokat változik a piac. Az én gépemet tavaly szeptemberben vettem, akkor ez volt a Sony csúcsgépe, $2300-ba került. Most a Centrino miatt a csúcsgépek árai kicsit magasabbak, kb. olyan $3000. Ennyi pénzt 2-3 hónap alatt bőven meg tudsz keresni, sőt. Neked viszont szerintem nem kell a legnagyobb gépet venni, fő szempont a hordozhatóság legyen. Addigra valószínű már lesznek olcsóbb Dothan procis gépek is.
Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest