Aktív témák
-
Bash
őstag
Dehogy idegesít, ne hülyéskedj! Segítek, ahogy tudok. Itt augusztusban szokott kezdődni a suliidőszak. Hogy mennyire kell az egyetemi élethez? Elég ha annyit mondok, hogy az összes store-ban hatalmas akciók vannak? Rendkívül jó hónap ez nekik. Itt a notebook kb. olyan, mint Magyarországon a füzet. Az árakról nem érdemes most gondolkozni, mert addig még rengeteg idő van, és ennyi idő alatt nagyon sokat változik a piac. Az én gépemet tavaly szeptemberben vettem, akkor ez volt a Sony csúcsgépe, $2300-ba került. Most a Centrino miatt a csúcsgépek árai kicsit magasabbak, kb. olyan $3000. Ennyi pénzt 2-3 hónap alatt bőven meg tudsz keresni, sőt. Neked viszont szerintem nem kell a legnagyobb gépet venni, fő szempont a hordozhatóság legyen. Addigra valószínű már lesznek olcsóbb Dothan procis gépek is.
Aktív témák
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest