- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
nyugi den, nem lesz mindig ennyi időnk. egészen pontosan a büdös életbe nem lesz még1x ennyi időm...
más:
kifejezzem nektek, h a jó büdös kurva élet baszná meg? értem... akkor kifejezem. ma gép bekapcs, bátyám leül, mondja nemjó net. norton personal firewall volt a ludas, de nem jöttem rá, h miért fog meg mindent. sebaj, disable, majd ha lesz időm megnézem. ott volt 1 pár órát bátyám, aztán mentem volna én, de nem indul a foobar, wincmd,s emmi. na mondom, remek, reboot. aha. naiv voltam. a winxp logo helyett az fogadott h hiányzik v sérült az ntoskrnl.exe. anyád. mondom, xp cd elő, aztán javítás. ha lett volna itthon xp cd. (volt 1, de az egy fosul megírt példány, amiről nem lehet bootolni, meg nem megy az isntall dos alól, stb)sebaj, floppyn áthozom a másik gépről. mondjuk nem bíztam benne túlságosan, h ennyi lesz a baja... csak ahhoz meg kellett egy bootfloppy. hát persze az sem volt. sebaj, majd a másik gépben csinálok egyet. de a másik gépben nem volt flppymeghajtó :O akkor vadásztam egy meghajtót, beraktam. keresgetés közben kezembe akadt egy memtest lemez, modnom, addig ráeresztem, hátha. ki is dobta, h a 184,5 megánál hibás a memo. éljen. kivettem azt a memóriát. közben kiderült, h az a meghajtó, amit találtam, nem működik. na itt mér nagyon felment az agyvizem... ki a winyó a rossz gépből, be a jóba, file átmásol. persze így sem volt jó, most egy másik file volt hibás, nevezetesen a system32/config/system. ejj, ez már gyanús volt h nem olyanmásolgatható file lesz, belenéztem f3al a jó gépen az ép fileba, és a fele kriksz-kraksz volt, de azt ki tudtam belőle venni, h itt van az összes hardwarehez kapcsolódó dolog. akkor ugye ezt nem másolhatom át, mert tök más a két gép. ááárg, szereztem ismerőstől másik xpcdt. cd berak, mondom mostmá mennyé. elindul a setup, meg minden, először azt mondtam neki, h automatikus javítás. ahhoz meg klrte az autojavítás-lfloppyt. hát erről fingom sem volt, mi az. na mind1, most már legyen vmi, csinálok teljes installt... tölti be a fileokat, és kitalálja, h a faszomtudjamien raidvezérlő-filet nem lehet betölteni. ÁÁÁÁÁÁÁÁ. mér érdekel az engem bazmeg, nincs is raidem... :O . utolsó mentsvárként még annyit megpróbáltam újra, h xp indításnál az utolsó helyes konfig betöltése, de ez se járt sikerrel. kész feladtam. áthoztam a netet a másik gépre, aztán csók...
:O
[FOS]
Aktív témák
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HP Probook 430 G6 (Intel Core i5-8265U, 13,3" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest