- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 6
- (téma lezárva)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 6K-s és 5K-s gaming monitorok a Samsung védjegyével
- Projektor topic
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Analóg fényképezés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
-
Ye_Nő
tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Den
veterán
-
Den
veterán
Jó, akkor vegyük azt hogy az uppoló(''áppoló'':D)nénik okosak szépek meg minden. Madj megpróbálok arra járni. Bár vmi bulin kéne inkább így tenni, nem csak úgy vmikor. Bulira viszont egyedül nem lehet menni... magyarán akkro be kéne szervezni legalább még1 embert. ...honnét lehet megtudni mikor milyen sokjóokoscsajos helyen lesz buli? :D
somának megy.
a *99# kevés, kell az adatfiók neve, ami 1 vagy más szám 9 ig. ezért próbáld *99***1# vagy az egyes helyett más -
Ye_Nő
tag
...meg az is lássa, aki pl. uppolónéni... nem?
Nincs komorság, neduddki, te főhelytelenírás-bajnok! :) -
neduddki
nagyúr
Jó, akkor vegyük azt hogy az uppoló(''áppoló'':D)nénik okosak szépek meg minden. Madj megpróbálok arra járni. Bár vmi bulin kéne inkább így tenni, nem csak úgy vmikor. Bulira viszont egyedül nem lehet menni... magyarán akkro be kéne szervezni legalább még1 embert. ...honnét lehet megtudni mikor milyen sokjóokoscsajos helyen lesz buli? :D
HI!
Nyitott szemel kell jarni az E, goldman, K, epuletek kornyeken es oleg sok mindnet meg lehet ott talalni! KErlek volt mar iden Dezso???? Ket szinten szinte minden megtalhato, csak tessek nyitoptt szememl jarni!
udv
neduddki -
Panther
HÁZIGAZDA
Egyszer sem mondtam hogy ez tuti így van, csak hogy én így gondolom. Simán lehet hogy tévedek, de ezt most mondom 3-adszor. :t
-
KovacsUr
addikt
Hát, az az igazság, hogy életem eddigi részében én is az idősebbeket preferáltam, de találkoztam már jó néhány nálam fiatalabbal, akikkel fantasztikusan kijövök! Csak az a pár hét ne lenne, amíg az ember lánya megmagyarázza magának, hogy ''nem, nem vagy pedofil, egy/két/három/n+1 év nem a világ'' :))
Baromság... Ennyi korkülönbség max. 14 éves korban jelenthet gondot, minél idősebbek lesztek, annál inkább eltörpül az eltérés jelentősége.
-
Den
veterán
Szvsz ez nem szakma, hanem hivatás. :)
Ha hivatás, akkor meg nem arról van szó, hogy találok-e jobb munkát, tanulnivalót...
Ha az a belső késztetésem, hogy ezt akarom csinálni életem végéig, akkor nem érdekel, hogy mennyire jó, mint ahogy az sem érdekel, hogy megfizetik-e vagy sem. Szerintem. :)''mint ahogy az sem érdekel, hogy megfizetik-e vagy sem. ''
Na ez az. Ezért van még ápolónő a kórházakban. -
Ye_Nő
tag
Hát, az az igazság, hogy életem eddigi részében én is az idősebbeket preferáltam, de találkoztam már jó néhány nálam fiatalabbal, akikkel fantasztikusan kijövök! Csak az a pár hét ne lenne, amíg az ember lánya megmagyarázza magának, hogy ''nem, nem vagy pedofil, egy/két/három/n+1 év nem a világ'' :))
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nagy igassagod van ebben, de eszt sajnso csak az lassa /tobbnyire, sajnos/ aki maga meg is tapasztalja
udv
neduddki
p.s. na pedig tok jo hangulatom volt most meg elkomorultam,
Pather tessek szepen fiatalank lenni........... -
eper-fa
aktív tag
No szóva eper-fa találta el, azt akarta jelenteni, hogy szóval valami okos, hozzám hasonlóan reál érdeklődésű csajt nem lehet találni esetleg? Ápolónénik sztem nem ilyenek... bár nem ismerek egyet sem, szóval világozítsatok fel ha mégis. (Bár ha ilyenek lennének, nem ápolónak mennének szvsz.)
na. ti meg szidtatok itt :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
Pl az hogy begubózol, mert félsz kapcsolatot teremten, és a magad nyugtatására ilyen kifogásokat találsz, hogy pl az ápolónők nem elég intellektuálisak.:)
igazából azt kéne belátnod hogy nincs mitől félni, vesztenivalód nincs. Mi történhet? Visszautasítanak? Ez benne van a pakliban, de annyi ember van..Jó, akkor vegyük azt hogy az uppoló(''áppoló'':D)nénik okosak szépek meg minden. Madj megpróbálok arra járni. Bár vmi bulin kéne inkább így tenni, nem csak úgy vmikor. Bulira viszont egyedül nem lehet menni... magyarán akkro be kéne szervezni legalább még1 embert. ...honnét lehet megtudni mikor milyen sokjóokoscsajos helyen lesz buli? :D
-
Som@
őstag
-
neduddki
nagyúr
Pl az hogy begubózol, mert félsz kapcsolatot teremten, és a magad nyugtatására ilyen kifogásokat találsz, hogy pl az ápolónők nem elég intellektuálisak.:)
igazából azt kéne belátnod hogy nincs mitől félni, vesztenivalód nincs. Mi történhet? Visszautasítanak? Ez benne van a pakliban, de annyi ember van..HI!
teljesen igazad van, ha en egy ket pofon utan feladtam volna most igencsak mashol tartanek......
udv
neduddki
p.s. akar nok akar az elet mas teren -
Den
veterán
''...de ha lesz, feltétlenül szólok!'' -- Köszi :)
Amúgy igen, mint mondtam ez ''előítélet'', mivel nem ismerek egyet sem, csak én úgy gondoltam, hogy ha olyan okosak meg intelligensek lennének, akkor találnának maguknak jobb munkát (tanulnivalót) is mint az ápolást... szóval hogy is mondjam... a szemeben ez a szakma sosem tartozott az ''értelmiségi'' körbe. Persze tévedhetek, ha ti tapasztalatból beszéltek biztos igazatok van.''ha olyan okosak meg intelligensek lennének, akkor találnának maguknak jobb munkát (tanulnivalót) is mint az ápolást... szóval hogy is mondjam... a szemeben ez a szakma sosem tartozott az ''értelmiségi'' körbe.''
huh, sose kerülj olyan helyzetbe hogy megtudd mekkorát tévedsz. -
neduddki
nagyúr
Amúgy igen, mint mondtam ez ''előítélet'', mivel nem ismerek egyet sem, csak én úgy gondoltam, hogy ha olyan okosak meg intelligensek lennének, akkor találnának maguknak jobb munkát (tanulnivalót) is mint az ápolást... szóval hogy is mondjam... a szemeben ez a szakma sosem tartozott az ''értelmiségi'' körbe. Persze tévedhetek, ha ti tapasztalatból beszéltek biztos igazatok van.H!I
Pather ez most nem volt szep, most csokolgatod az eletet es rogton ijjen eloiteletekkel vagsz neki???? :-((((( nem gondolod, hogy vkinek az az eletvelja hogy segicsen amasiknak???? ijjen korban meg illik kicsit idealistanak lenni es elhinni hogy jok az emberek, persze utanna modositani kellm rajta, hogy akadnak jo emberek is....
udv
neduddki -
Ye_Nő
tag
Amúgy igen, mint mondtam ez ''előítélet'', mivel nem ismerek egyet sem, csak én úgy gondoltam, hogy ha olyan okosak meg intelligensek lennének, akkor találnának maguknak jobb munkát (tanulnivalót) is mint az ápolást... szóval hogy is mondjam... a szemeben ez a szakma sosem tartozott az ''értelmiségi'' körbe. Persze tévedhetek, ha ti tapasztalatból beszéltek biztos igazatok van.Szvsz ez nem szakma, hanem hivatás. :)
Ha hivatás, akkor meg nem arról van szó, hogy találok-e jobb munkát, tanulnivalót...
Ha az a belső késztetésem, hogy ezt akarom csinálni életem végéig, akkor nem érdekel, hogy mennyire jó, mint ahogy az sem érdekel, hogy megfizetik-e vagy sem. Szerintem. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Ye_Nő
tag
Na ja, később tutibiztosan változik a véleményed. :)
(Panther! Az még véletlenül sem lehet, hogy csak a csúf november meg a korai sötétedés miatt van az egész világvége-hangulatod...:F) -
neduddki
nagyúr
-
Den
veterán
igazából azt kéne belátnod hogy nincs mitől félni, vesztenivalód nincs. Mi történhet? Visszautasítanak? Ez benne van a pakliban, de annyi ember van.. -
Panther
HÁZIGAZDA
Amúgy igen, mint mondtam ez ''előítélet'', mivel nem ismerek egyet sem, csak én úgy gondoltam, hogy ha olyan okosak meg intelligensek lennének, akkor találnának maguknak jobb munkát (tanulnivalót) is mint az ápolást... szóval hogy is mondjam... a szemeben ez a szakma sosem tartozott az ''értelmiségi'' körbe. Persze tévedhetek, ha ti tapasztalatból beszéltek biztos igazatok van. -
neduddki
nagyúr
HI!
Nalam akad egy szep okos inteligens vegyesz doktorandusz neni a ch-bol, csak sajnos O a kicsit idosebb korosztajjt kedveli:-(((((
udv
neduddki
p.s. csatlakozva a zarojeles temahoz -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem a PH! olyanfajta ''netes ismerősök'' gyülekezete, ahol a többség fogékony a másik ember problémáira is, amolyan kis család. Nem hinném, hogy bárki baromságnak titulálná a gondjaidat. Részemről ugyanolyannak tartom a PH-s közösséget, mint az egyéb kapcsolataimat, legfeljebb csak képről látom a társaság jó részét egy ideig. Amúgy van sok haverom, és - úgy érzem - jó néhány barátom is; némelyiküket itt ismertem meg. :) ) baráti társaságod. Annyi minden összeköti a sok péházó embert... :)
''baromságaim'' = hogy állanóan itt siránkozom. Miért kell?! De néha egyszerűen nem tudom megállni.
-
neduddki
nagyúr
-
Den
veterán
-
Ye_Nő
tag
No szóva eper-fa találta el, azt akarta jelenteni, hogy szóval valami okos, hozzám hasonlóan reál érdeklődésű csajt nem lehet találni esetleg? Ápolónénik sztem nem ilyenek... bár nem ismerek egyet sem, szóval világozítsatok fel ha mégis. (Bár ha ilyenek lennének, nem ápolónak mennének szvsz.)
Panther, ez egy csúnya általánosítás, előítélet, hogy az ápolónénik nem lehetnek okosak! :D
(amúgy most sajnos nincsen egyedülálló csajszi ismerősöm, aki szép, okos, reál érdeklődésű és még korban is hozzád való, de ha lesz, feltétlenül szólok! :P) -
Panther
HÁZIGAZDA
Gyerekek... na attól mennék falnak :) Szaros pelenka meg gyereksírás, minden... kell a halálnak (jelen hozzáállás szerint). :D
''Ha megoldod.'' -- No igen. Eddig én is eljutottam, és meg is oldanám a problémát... ha tudnám mi az. De nem tudom! :O -
Ye_Nő
tag
-
Den
veterán
''Ápolónénik sztem nem ilyenek... '' téves előítélet, de leginkább kifogás :P
-
Den
veterán
Két hét? Többnek tűnt. :)
-
neduddki
nagyúr
HI!
KEdves Panther a HIETE az vmikor a Hajnal Imre Egessegugyi fosikolat jeletette, ma mar a sote egyik kara, nincs ott semmi gond a lanyok inteligenciajavan.... leglabbis a tortenelem elotti idokben nem volt. Voltak ott okaosak, szepek, intelektualisak.... /a tobbirol meg nem beszelunk:-))))/
Nem tom de nekem egesz jo tapasztalataim vannak a tetenyi kolival is, kadnak arra pofas progmatos csajok is:-)))
udv
neduddki
p.s. na kicsit komojabban ha nagyon panaszkodni valod akad az st tetejen szivesen megahlgassuk eloben is panaszaid -
Ye_Nő
tag
tildy, Cathfaern: Szóval kb. sorstársak vagyunk... király. De vajon miért van az hogy relatíve igen sokakkal történik ez? Mármint hogy nem talál magának igazán társaságot. Mindenesetre elég szar dolog. Mert bár van pár barátom, de a valódi, nagyobb problémáimat igazából mindig csak netes ismerősöknek tudtam elmondani. Talán mert... miért? Belegondolva talán mert írva egyszerűbb az egész. Szemtől szembe mondani az ilyen problémákat nagyon szar lenne. Meg hát mit mondjon rá az illető barát? Ott állna velem szemben, és érezné hogy most sajnálnia kéne meg próbálni tanácsot adni, de nem tud mit tenni ő sem... és akkor ilyen kínos csend meg minden... Szóval ezért jobb neten elmondani az ilyeneket. Nem azért (legalábbis részemről nem azért), mert nem ismerem a valóságban akikkel beszélek és soha nem fogok velük találkozni.
Szóval én is örülök hogy itt vagyok ebben a társaságban, de sajnálom hogy állandóan a baromságaimmal traktállak titeket... azért megpróbálom minimalizálni magam e téren. Csak sajnos ez igen nehéz... talán majd megoldódik. Az olyan ember hiányát, akinek mindent elmondhatok csak tetézi hogy Marianntól is elszakított az élet mióta elballagtunk a gimiből.
tildy: ''Mondjuk ha 30 éves korára sem talál barátnőt, na az már nem olyan jó.'' -- Remélem itt leszünk még a fórumon 11 év múlva, aztán majd megtárgyaljuk a témát :) Amúgy csak hogy a te szép hosszú hsz-edre is reagáljak: én is kedvellek. Biztosan közrejátszott a fénykép is annak idején, de ez ugye szerintem úgy fogható fel, hogy némi plusszal indultál, de ez a plusz egyszeri. Magyarán ha máshogy viselkednél, akkor ez a plusz már rég elfogyott volna. Szóval örülök hogy itt vagy. Hogy mind itt vagyunk. :)Szerintem a PH! olyanfajta ''netes ismerősök'' gyülekezete, ahol a többség fogékony a másik ember problémáira is, amolyan kis család. Nem hinném, hogy bárki baromságnak titulálná a gondjaidat. Részemről ugyanolyannak tartom a PH-s közösséget, mint az egyéb kapcsolataimat, legfeljebb csak képről látom a társaság jó részét egy ideig. Amúgy van sok haverom, és - úgy érzem - jó néhány barátom is; némelyiküket itt ismertem meg. :) ) baráti társaságod. Annyi minden összeköti a sok péházó embert... :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Den
veterán
tildy, Cathfaern: Szóval kb. sorstársak vagyunk... király. De vajon miért van az hogy relatíve igen sokakkal történik ez? Mármint hogy nem talál magának igazán társaságot. Mindenesetre elég szar dolog. Mert bár van pár barátom, de a valódi, nagyobb problémáimat igazából mindig csak netes ismerősöknek tudtam elmondani. Talán mert... miért? Belegondolva talán mert írva egyszerűbb az egész. Szemtől szembe mondani az ilyen problémákat nagyon szar lenne. Meg hát mit mondjon rá az illető barát? Ott állna velem szemben, és érezné hogy most sajnálnia kéne meg próbálni tanácsot adni, de nem tud mit tenni ő sem... és akkor ilyen kínos csend meg minden... Szóval ezért jobb neten elmondani az ilyeneket. Nem azért (legalábbis részemről nem azért), mert nem ismerem a valóságban akikkel beszélek és soha nem fogok velük találkozni.
Szóval én is örülök hogy itt vagyok ebben a társaságban, de sajnálom hogy állandóan a baromságaimmal traktállak titeket... azért megpróbálom minimalizálni magam e téren. Csak sajnos ez igen nehéz... talán majd megoldódik. Az olyan ember hiányát, akinek mindent elmondhatok csak tetézi hogy Marianntól is elszakított az élet mióta elballagtunk a gimiből.
tildy: ''Mondjuk ha 30 éves korára sem talál barátnőt, na az már nem olyan jó.'' -- Remélem itt leszünk még a fórumon 11 év múlva, aztán majd megtárgyaljuk a témát :) Amúgy csak hogy a te szép hosszú hsz-edre is reagáljak: én is kedvellek. Biztosan közrejátszott a fénykép is annak idején, de ez ugye szerintem úgy fogható fel, hogy némi plusszal indultál, de ez a plusz egyszeri. Magyarán ha máshogy viselkednél, akkor ez a plusz már rég elfogyott volna. Szóval örülök hogy itt vagy. Hogy mind itt vagyunk. :)''talán majd megoldódik.''
Ha megoldod.
''Remélem itt leszünk még a fórumon 11 év múlva, aztán majd megtárgyaljuk a témát ''
Ha 11 év múlva a munka meg a gyerekek miatt lesz időd fórumozni :) -
emvy
félisten
De még mindig jobb várni valakire, mint a nem megfelelőkkel lenni...Rengeteg kapcsolatot látok (nem feltétlen párkapcsolatra gondolok, lehet baráti-haveri viszony is), amelyről az a benyomásom, hogy nincs más, akkor jó ez is...Az egyetem tipikus ebből a szempontból, az első pár hónapban összeverődik jópár csapat; de nem kell szomorkodni, ha kimarad ebből az ember: pont azok a neki valók, akik szintén nem szeretik egyből beledobni magukat valamibe csakazértis alapon..És így az ember szép lassan megtalálja a saját maga körét, évek alatt bár, de akkor is.
A nettel szerintem a probléma az, hogy bár igen jól ki lehet önteni a lelket, de nem sokat ér a dolog, hiszen sokszor siránkozunk, hogy ez a baj, az a baj, sajnáljatok: de egyrészt lehet, hogy nem is olyan rossz a helyzet, másrészt lehet, hogy nekünk kellene változni valamiben, amit neten keresztül nem tudunk és nem is akarunk megmutatni. Mert ugyebár legtöbbször azok a problémás dolgok, amit önkéntelenül is szeretnénk elrejteni a világ elől, a netes beszéd pedig ugyanúgy, mint a szóbeli, szűrt: szűri a ''szuperegónk''. Csak épp a neten nem árul el minket a gesztus, a hangsúly, az, hogy a hétköznapjaink legjelentéktelenebb részei hogy telnek (u.i. ált. ezek árulnak el a legtöbbet). Szóval a net sokmindenre jó, de a problémákat alapvetően az életben kell megoldani, mint ahogy ott is merülnek föl.
Az itt megszólalók problémái sem arra vonatkoznak legtöbbször, hogy jaj, az x fórumon leszólt valaki, meg nem szeret, hanem arra, hogy az életben mik a gondok. Márpedig megoldani valamit csak a keletkezési helyén lehet, minden más csak menekülés (ha sarkítva is). -
KovacsUr
addikt
Szerintem én találtam, de azért nem kiabálnám el :D
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ne vedd magadra, Panther!
neduddki az ápolónénikkel szerintem csak arra célzott, hogy majd jól leápolnak. :))
Ha nekem nem lenne ma esti programom, akkor mennék haza, főzőcskézni a lakótársakkal, aztán hallgatnék valami klassz muzsikát. Az ágyba a Karamazov testvérekkel bújnék, időben leoltanám a villanyt, és holnap kivételesen nem késnék el a melóból. :DDD
Üdv
Y.Na nekem ma nincs esti programom. Hazajöttem, eddig OK. Lakótárs nincs, klassz zenét épp hallgatom. Bár már erősen kezdem unni az MP3-aimat, pedig van belőlük 1200. Talán mert állandóan ezeket hallgatom. De hát mi mást? :D
-
neduddki
nagyúr
HI!
Ye_Nő:Mé', tegnap meg veled bújtam ágyba
Tessek mondani akkor ez a virtualis szex?????:-))))
udv
neduddki -
Som@
őstag
Figyelem, figyelem! Szolgálati közlemény!
Dr. Som@, kérem, sürgősen keresse fel asszisztenciáját a rendelőjében, lélekerősítés céljából! Féldecis pohárka szükségeltetik!
Megismétlem: Dr. Som@ sürgősen keresse fel asszisztenciáját a rendelőjében, lélekerősítés céljából! Féldecis pohárka szükségeltetik!
Som@kám, ne légy morcos, árt a szépségednek! :PIgen itt vagyok. Jelen.
De csak 2 decis pohárka volt. :DDD
''Som@kám, ne légy morcos, árt a szépségednek!''
Most, hogy látlak, már nem is vagyok morcos. :P De milyen szépségemnek is? :U -
Panther
HÁZIGAZDA
HI!
Nme erteni hetfo vagyon! :-)))
A hieten nagyon kkorrelt apolonenik voltak, jartal mar Te ott apolni a testveri kapcsolatokat???? Volt szerencsem egy kettozhoz, es semmi gond veluk, szep emlekeim vannak abbol az idobol, a gyogytornaszok amugy meg isteniek, /habar ugye en a pecsi gyogytornaszokra eskuszom:-))))/ most is elkelne egy jokezu gyogytornasz neni kicsit hejrepofozni a ban laban:-)))
udv
neduddkiNo szóva eper-fa találta el, azt akarta jelenteni, hogy szóval valami okos, hozzám hasonlóan reál érdeklődésű csajt nem lehet találni esetleg? Ápolónénik sztem nem ilyenek... bár nem ismerek egyet sem, szóval világozítsatok fel ha mégis. (Bár ha ilyenek lennének, nem ápolónak mennének szvsz.)
-
Den
veterán
ja hogy nem csak a testvérek, hanem az egész nemzetség :DDD :B
-
rog
addikt
ja két hete lettem boldog munkanéküli, és ennek örömére külföldre mentünk kirándulni egyet. hét végén jöttem meg.
na jó. igazából én is meghaltam, és baromi nehéz volt találni egy megfelelő médiumot, aztán meg rávenni, hogy a kopogtatásaimat gépelje be a fórumba...
:) -
Som@
őstag
A legszebb öröm a söröm utána káröröm. :D
De sebaj. Eddig még semmi nem fogott ki rajtam. Ez sem fog.
Amúgy pedig a tulajjal (=ÉN) nem fogok adatkábelt vetetni... -
Panther
HÁZIGAZDA
Mint írtam, mindig nehezemre esik beilleszkedni akármilyen társaságba.
Ahol csajok vannak oda amiatt mert engem totál nem érdekelnek a női témák(pl. csili vili ruha, cipő, körömlakk, smink...)
Ahol meg férfiak, hát az sem könnyű...
Nem sörözöm, tehát a menjünk, kocsmázzunk alapból kiesik.
Örülök hogy itt elfogadtatok és befogadtatok:))
Végre egy társaság, ahová szívesen járok:)tildy, Cathfaern: Szóval kb. sorstársak vagyunk... király. De vajon miért van az hogy relatíve igen sokakkal történik ez? Mármint hogy nem talál magának igazán társaságot. Mindenesetre elég szar dolog. Mert bár van pár barátom, de a valódi, nagyobb problémáimat igazából mindig csak netes ismerősöknek tudtam elmondani. Talán mert... miért? Belegondolva talán mert írva egyszerűbb az egész. Szemtől szembe mondani az ilyen problémákat nagyon szar lenne. Meg hát mit mondjon rá az illető barát? Ott állna velem szemben, és érezné hogy most sajnálnia kéne meg próbálni tanácsot adni, de nem tud mit tenni ő sem... és akkor ilyen kínos csend meg minden... Szóval ezért jobb neten elmondani az ilyeneket. Nem azért (legalábbis részemről nem azért), mert nem ismerem a valóságban akikkel beszélek és soha nem fogok velük találkozni.
tildy: ''Mondjuk ha 30 éves korára sem talál barátnőt, na az már nem olyan jó.'' -- Remélem itt leszünk még a fórumon 11 év múlva, aztán majd megtárgyaljuk a témát :) Amúgy csak hogy a te szép hosszú hsz-edre is reagáljak: én is kedvellek. Biztosan közrejátszott a fénykép is annak idején, de ez ugye szerintem úgy fogható fel, hogy némi plusszal indultál, de ez a plusz egyszeri. Magyarán ha máshogy viselkednél, akkor ez a plusz már rég elfogyott volna. Szóval örülök hogy itt vagy. Hogy mind itt vagyunk. :) -
Ye_Nő
tag
Mé', tegnap meg veled bújtam ágyba (legalábbis veled egyidőben :) ).
Karamazov testvérek igazából csak nálunk testvérek, az eredetiben a könyv címe Karamazovok, szóval az egész Karamazov nemzetségről van szó. De hát ezt minDenki tudja, csak itten viccel velem. :DDD -
Den
veterán
-
Den
veterán
Köszi a bíztatást. :D
Amúgy kreatív srác vagyok, már szerintem a létező összes hibaüzenetet előcsaltam.
Most pl. ezt: '' A számítógép regisztrálása a hálózaton. Hiba: 734 a PPP kapcsolatvezérlési protokoll meg lett szakítva.''
Kösz, vazzeg. De miért lett megszakítva. Imádom az ilyen hibakódokat. Már csak egy kódkönyv kellene hozzá. :(((a *99***1# nél az 1-es helyére próbálj más számot írni, 2, 3...
-
eper-fa
aktív tag
-
Ye_Nő
tag
Amúgy kreatív srác vagyok, már szerintem a létező összes hibaüzenetet előcsaltam.
Most pl. ezt: '' A számítógép regisztrálása a hálózaton. Hiba: 734 a PPP kapcsolatvezérlési protokoll meg lett szakítva.''
Kösz, vazzeg. De miért lett megszakítva. Imádom az ilyen hibakódokat. Már csak egy kódkönyv kellene hozzá. :(((Figyelem, figyelem! Szolgálati közlemény!
Dr. Som@, kérem, sürgősen keresse fel asszisztenciáját a rendelőjében, lélekerősítés céljából! Féldecis pohárka szükségeltetik!
Megismétlem: Dr. Som@ sürgősen keresse fel asszisztenciáját a rendelőjében, lélekerősítés céljából! Féldecis pohárka szükségeltetik!
Som@kám, ne légy morcos, árt a szépségednek! :P -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
Kösz, vazzeg. De miért lett megszakítva. Imádom az ilyen hibakódokat. Már csak egy kódkönyv kellene hozzá. :(((H!I
Som@ csak igy tovabb!!! Isteni jot rohogtem, bocs!!! De figyelj en egy 6210-essel szivtam egy ejszakat oszt a vegen vetettem a tulajjal egy adatkabelt!!!:-)))
udv
neduddki -
rog
addikt
-
Den
veterán
neduddki az ápolónénikkel szerintem csak arra célzott, hogy majd jól leápolnak. :))
Ha nekem nem lenne ma esti programom, akkor mennék haza, főzőcskézni a lakótársakkal, aztán hallgatnék valami klassz muzsikát. Az ágyba a Karamazov testvérekkel bújnék, időben leoltanám a villanyt, és holnap kivételesen nem késnék el a melóból. :DDD
Üdv
Y.''ápolónénikkel szerintem csak arra célzott, hogy majd jól leápolnak''
Ezért nem értettem ezt az intellewktuális dolgot :)
''Az ágyba a Karamazov testvérekkel bújnék''
Nem aprózod el, hányan vannak? :DDD -
Som@
őstag
Kösz, vazzeg. De miért lett megszakítva. Imádom az ilyen hibakódokat. Már csak egy kódkönyv kellene hozzá. :((( -
Ye_Nő
tag
-
neduddki
nagyúr
-
rog
addikt
Üdv
Y.te még élsz?
dehát az aurád... fehér volt.. :)) -
neduddki
nagyúr
HI!
Intelektualisan???? Panther Te muegyetemista es villanykaros vagy, tessek szepen abbafelejteni eszt az intellektualis dumat'!!!!!:-))))))
udv
neduddki -
rog
addikt
-
Den
veterán
-
Ye_Nő
tag
Üdv
Y. -
neduddki
nagyúr
HI!
Nme erteni hetfo vagyon! :-)))
A hieten nagyon kkorrelt apolonenik voltak, jartal mar Te ott apolni a testveri kapcsolatokat???? Volt szerencsem egy kettozhoz, es semmi gond veluk, szep emlekeim vannak abbol az idobol, a gyogytornaszok amugy meg isteniek, /habar ugye en a pecsi gyogytornaszokra eskuszom:-))))/ most is elkelne egy jokezu gyogytornasz neni kicsit hejrepofozni a ban laban:-)))
udv
neduddki -
eper-fa
aktív tag
-
Den
veterán
-
eper-fa
aktív tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
HI!
Panther: ''kicsit fel kéne rázódni'' -- valami konkrét ötlet?
Az embor jo muegyetemista hagyomanyokhoz hiven at randul az apolonenikhez a hajdu uccaba, esetleg a szigony uccanal befordul az orvosi koli fele, meglatogassa a petho intezet apolonenijeit, esetleg vegcso kecsegbeseseben lebeallag a sch-ba es bulizik egyet....
udv
neduddkiIntelligenciában az ápolónéni fölé azt mondod ne nagyon számítsak semmire? :DDD
-
neduddki
nagyúr
-
Som@
őstag
-
neduddki
nagyúr
Sajnos a haverok tanultak, legalábbis állítólag. Aztán az egyikről kiderült hogy barátnőjével ment vacsorázni. Gondoltam oda nem társulok be :) (Illetve nem gondoltam, mert csak utólag szereztem erről tudomást.)
''ez a zh-időszak na'on betett neked'' -- áh, semmi extra. Minden időszak ''betesz''... :) Igazából nem értem miért írok ilyenkor is :)-kat, amikor arról beszélek hogy ilyen meg olyan rossz dolog történt velem. Bár belegondolva... ha nem írnék ilyeneket, akkor úgy tűnne hogy állandóan csak sajnálkozom. Jó, tényleg azt teszem, ti vagytok lelki támaszom a világ ellenében folytatott harcomban :) De így leglább elfedem egy kicsit a valóságot azzal hogy csak röhögök az egészen.
Barátnő sztori: nem ugrik be mire gondolsz... barátnő ügyben mostanság nem (sem) történt semmi. Vagy arra írtad, hogy 1-jén mi volt Mariann (csak azért hivatkozom rá név szerint, mert úgyis tudhatjátok már a nevét abból hogy mikor volt névnapja) válasza boldog névnapot SMS-emre?
''kicsit fel kéne rázódni'' -- valami konkrét ötlet? :)HI!
Panther: ''kicsit fel kéne rázódni'' -- valami konkrét ötlet?
Az embor jo muegyetemista hagyomanyokhoz hiven at randul az apolonenikhez a hajdu uccaba, esetleg a szigony uccanal befordul az orvosi koli fele, meglatogassa a petho intezet apolonenijeit, esetleg vegcso kecsegbeseseben lebeallag a sch-ba es bulizik egyet....
udv
neduddki -
Panther
HÁZIGAZDA
Sajnos a haverok tanultak, legalábbis állítólag. Aztán az egyikről kiderült hogy barátnőjével ment vacsorázni. Gondoltam oda nem társulok be :) (Illetve nem gondoltam, mert csak utólag szereztem erről tudomást.)
''ez a zh-időszak na'on betett neked'' -- áh, semmi extra. Minden időszak ''betesz''... :) Igazából nem értem miért írok ilyenkor is :)-kat, amikor arról beszélek hogy ilyen meg olyan rossz dolog történt velem. Bár belegondolva... ha nem írnék ilyeneket, akkor úgy tűnne hogy állandóan csak sajnálkozom. Jó, tényleg azt teszem, ti vagytok lelki támaszom a világ ellenében folytatott harcomban :) De így leglább elfedem egy kicsit a valóságot azzal hogy csak röhögök az egészen.
Barátnő sztori: nem ugrik be mire gondolsz... barátnő ügyben mostanság nem (sem) történt semmi. Vagy arra írtad, hogy 1-jén mi volt Mariann (csak azért hivatkozom rá név szerint, mert úgyis tudhatjátok már a nevét abból hogy mikor volt névnapja) válasza boldog névnapot SMS-emre?
''kicsit fel kéne rázódni'' -- valami konkrét ötlet? :) -
neduddki
nagyúr
-
Jozsué
tag
-
Som@
őstag
-
Jozsué
tag
(Moderálva, nem warezelünk. - Kalandor)
-
tildy
nagyúr
Kicsit morci vagyok:
Adott egy Nokia6610-es telefon, ami infrán kapcsolódik a laptophoz. Látják is egymást, kommunikálnak is egymással.
De az istennek sem tudom beállítani, hogy GPRS modemként működjön a telefon. Pedig minden program fent van, a telefonban be van állítva a GPRS kapcsolat.
Mégsem megy... :(bővebben?mit ír ki?
-
Som@
őstag
Kicsit morci vagyok:
Adott egy Nokia6610-es telefon, ami infrán kapcsolódik a laptophoz. Látják is egymást, kommunikálnak is egymással.
De az istennek sem tudom beállítani, hogy GPRS modemként működjön a telefon. Pedig minden program fent van, a telefonban be van állítva a GPRS kapcsolat.
Mégsem megy... :( -
zsoltee10
addikt
-
Den
veterán
nekem sincsenek igazi barátaim, illetve egy azért van (_George). a gimiben nem volt osztályközöségünk, nem alakultak ki igazi baráti társaságok, és nagy öröm számomra hogy itt lehetek. tudom mit érzel, és örülök én is nagyon, hogy ilyen közösséghez tartozhatok. :) meg annak is természetesen, hogy te is a közösség tagja vagy. :)
egy másodperc :)
-
zsoltee10
addikt
Ha már barátok...Tegnap este kicsit magamba szálltam, és elgondolkodtam...Magamon.
Eszembe jutottak tsibe szavai, mér régről, meg nagyon sok minden más.Rájöttem, hogy az , ahogy itt a ph! fórumán eleinte vieselkedtem- hogy is mondjam igy utólag- kínos.Sőt egyáltalán milyen már...
Rájöttem viszont -és ez a lényeg- az okára.
Engem anno 6 évesen anyémák elszakítottak egy közösségből (elköltöztünk), és utána sehova sem sikerült igazán beilleszkednem.Éppen ezért mindig akartam valahova /valakikhez kötődni.Sajnos elég hülye módját választottam annak is, hogy ti befogadjatok/elfogadjatok(fénykép).
Ált. iskolában általános csúfolódásnak voltam kitéve a szemüvegem miatt, meg egy rokonom miatt.talán erre lett reakció az, hogy ezt ellensúlyozandó, próbáltam a középpontba kerülni, akármilyen áron:(
Gimiben sem volt szinte egy igazi barátom se, sőt a srácok se bírtak + a lányklikkekből is kimaradtam.Persze ez lehet az én hibám, de kifejezetten utáltam vihorászni, stb.
Aztán lett egy 3 éves kapcsolatom, ahol az akkori párom tipikusan a régimódi férfi dirigál-nőnek meg kuss a neve módon volt el velem.(hülye voltam, hogy vele maradtam.) Persze amíg vele voltam, szintén baráti társaság 0.
Aztán megismertem a jelenlegi barátom, szerencsére mellette, ha nem túl sok havert , de egy jó kis baráti társaságot szereztem.Sajnos ebben a baráti társaságban is ment a széthúzás...(Goások)
Aztán jöttetek ti.Mint mondtam elég hülyén viselkedtem, de remélem az elmondottak fényében ezt meg tudjátok bocsátani nekem.Úgy érzem , hogy ti befogadtatok magatok közé, és jól is érzem magam itt.
Ha nem így lenne , akkor most szóljatok, vagy kérlek hagyjatok meg ebben a hitben.
Köszönöm hogy elolvastátok e kis szösszenetem...nekem sincsenek igazi barátaim, illetve egy azért van (_George). a gimiben nem volt osztályközöségünk, nem alakultak ki igazi baráti társaságok, és nagy öröm számomra hogy itt lehetek. tudom mit érzel, és örülök én is nagyon, hogy ilyen közösséghez tartozhatok. :) meg annak is természetesen, hogy te is a közösség tagja vagy. :)
-
Den
veterán
tudom hogy nem azt mondtad, ettől függetlenül nyomaszt a dolog, mindig pánik szerű érzés fog el ha eszembe jut hogy mindjárt itt a 30 (2,5 év) és még csak most voltam 20 (úgy érzem). Ijesztően szalad az idő, most már sokkal rövidebbnek tűnik az élet, pláne a ''fiatal'' része, mint 18 évesen.
-
tildy
nagyúr
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Den
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Mint írtam, mindig nehezemre esik beilleszkedni akármilyen társaságba.
Ahol csajok vannak oda amiatt mert engem totál nem érdekelnek a női témák(pl. csili vili ruha, cipő, körömlakk, smink...)
Végre egy társaság, ahová szívesen járok:)Ezt teljesen megértem és átérzem, mert barátnőm is ezekre panaszkodik. Neki ugyan nincsenek beilleszkedési gondjai, de normális társaságot az általad is említett okok miatt nem sikerült maga köré gyűjtenie - ő sem egy körömlakk fan :)) De azért igyekszünk normálisan viselkedni, hogy ne legyen ránk panasz :D
-
tildy
nagyúr
Erre muszáj reagálnom valami rövidet, csak nem igazán tudom, hogy hogyan fogalmazzam meg.
Mindenesetre nagyon becsüllek ezért a hozzászólásodért... Nekem eleinte nem voltál szimpatikus, de ahogy telt-múlt az idő, és változott a hozzáállásod, ez az unszimpátia kezdett halványodni... Mára teljesen elmúlt, sőt, már a pozitív mezőben halad a mutató.
(Csak a barátnőm meg ne lássa ezt a hozzászólást, mert nyakonvág :D)Mint írtam, mindig nehezemre esik beilleszkedni akármilyen társaságba.
Végre egy társaság, ahová szívesen járok:) -
lesaux
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha már barátok...Tegnap este kicsit magamba szálltam, és elgondolkodtam...Magamon.
Eszembe jutottak tsibe szavai, mér régről, meg nagyon sok minden más.Rájöttem, hogy az , ahogy itt a ph! fórumán eleinte vieselkedtem- hogy is mondjam igy utólag- kínos.Sőt egyáltalán milyen már...
Rájöttem viszont -és ez a lényeg- az okára.
Engem anno 6 évesen anyémák elszakítottak egy közösségből (elköltöztünk), és utána sehova sem sikerült igazán beilleszkednem.Éppen ezért mindig akartam valahova /valakikhez kötődni.Sajnos elég hülye módját választottam annak is, hogy ti befogadjatok/elfogadjatok(fénykép).
Ált. iskolában általános csúfolódásnak voltam kitéve a szemüvegem miatt, meg egy rokonom miatt.talán erre lett reakció az, hogy ezt ellensúlyozandó, próbáltam a középpontba kerülni, akármilyen áron:(
Gimiben sem volt szinte egy igazi barátom se, sőt a srácok se bírtak + a lányklikkekből is kimaradtam.Persze ez lehet az én hibám, de kifejezetten utáltam vihorászni, stb.
Aztán lett egy 3 éves kapcsolatom, ahol az akkori párom tipikusan a régimódi férfi dirigál-nőnek meg kuss a neve módon volt el velem.(hülye voltam, hogy vele maradtam.) Persze amíg vele voltam, szintén baráti társaság 0.
Aztán megismertem a jelenlegi barátom, szerencsére mellette, ha nem túl sok havert , de egy jó kis baráti társaságot szereztem.Sajnos ebben a baráti társaságban is ment a széthúzás...(Goások)
Aztán jöttetek ti.Mint mondtam elég hülyén viselkedtem, de remélem az elmondottak fényében ezt meg tudjátok bocsátani nekem.Úgy érzem , hogy ti befogadtatok magatok közé, és jól is érzem magam itt.
Ha nem így lenne , akkor most szóljatok, vagy kérlek hagyjatok meg ebben a hitben.
Köszönöm hogy elolvastátok e kis szösszenetem...Erre muszáj reagálnom valami rövidet, csak nem igazán tudom, hogy hogyan fogalmazzam meg.
Mindenesetre nagyon becsüllek ezért a hozzászólásodért... Nekem eleinte nem voltál szimpatikus, de ahogy telt-múlt az idő, és változott a hozzáállásod, ez az unszimpátia kezdett halványodni... Mára teljesen elmúlt, sőt, már a pozitív mezőben halad a mutató.
(Csak a barátnőm meg ne lássa ezt a hozzászólást, mert nyakonvág :D) -
lesaux
veterán
Az Airfix Dogfightert megnéztem a bátyám gépén is, ott sem indult. Szintén Win2K.
Van valaki, akinek megy 2K alatt:F -
Hold
őstag
-
tomcsi
őstag
-
Hold
őstag
2 megjött :-)
-
tomcsi
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 6
- (téma lezárva)
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 240Hz 3év Prémium G.
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lg 32U631A-B IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest