- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 6
- (téma lezárva)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Játékosok asztalára: MSI MPG 271QR X50 monitor tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Apika
addikt
-
Som@
őstag
-
PeliScan
addikt
-
Som@
őstag
-
PeliScan
addikt
-
Som@
őstag
-
anaqer
veterán
-
PeliScan
addikt
JóIcukát! IBT = InternationalBotDay, figyelsz te is... :))
IHB jó móka, csak vigyázz, nehogy valami túlbuzgó emberke detox felé akarja terelni az események folyását, nem egyszerű ilyenkor meggyőzően érvelni ellene! (tapasztalat... de én győztem :D )
zsoltee: 2000 őszén kezdtem Q3-azni, de mivel egész mostanáig nem volt netem, csak nagy ritkán jutott ki egy-két LAN party, szóval maradtak a botok. Nem nagy kihívás egy idő után, szerencsére CPMA modban azért fejlettebbek, mint az alap Q3-ban:
[L]http://www.promode.org[/L]
Nightmare botokat csépelem gond nélkül, de live ellenfelekkel nem sok alkalmam volt tesztelni. Egy haverommal szoktunk félévente összejönni, ő ( stor ) ronggyá ver:
[L]http://ond.vein.hu/~rasputin/images/hos[/L]Még mindig nem érem fel ésszel, h az Intern. Bot Day miért IBT és miért nem IBD?! :F
-
_George
senior tag
-
Som@
őstag
Kalandor: Mi eme arc megújulás? Jönnek az ünnepek? :P
-
Bash
őstag
-
anaqer
veterán
-
zsoltee10
addikt
IHB jó móka, csak vigyázz, nehogy valami túlbuzgó emberke detox felé akarja terelni az események folyását, nem egyszerű ilyenkor meggyőzően érvelni ellene! (tapasztalat... de én győztem :D )
zsoltee: 2000 őszén kezdtem Q3-azni, de mivel egész mostanáig nem volt netem, csak nagy ritkán jutott ki egy-két LAN party, szóval maradtak a botok. Nem nagy kihívás egy idő után, szerencsére CPMA modban azért fejlettebbek, mint az alap Q3-ban:
Nightmare botokat csépelem gond nélkül, de live ellenfelekkel nem sok alkalmam volt tesztelni. Egy haverommal szoktunk félévente összejönni, ő ( stor ) ronggyá ver:
[L]http://ond.vein.hu/~rasputin/images/hos[/L]:) a CS az más... :)
-
anaqer
veterán
[L]http://ond.vein.hu/~rasputin/images/hos[/L]De jó, hogy van kéznel moderátor, kérlek dobjál már az első címhez még egy W-t, meg rögtön törölheted ezt itt. :DDD
-
anaqer
veterán
[L]http://ond.vein.hu/~rasputin/images/hos[/L] -
zsoltee10
addikt
-
PeliScan
addikt
Az International Bot Day azt jelenti, hogy vicceskedek mint mindíg, és szerencsétlenül fogalmazom meg azon általános vélekedést, hogy szilveszterkor nem kockulni kellene, hanem haverok/buli/nafta fílingre gyúrni. Mindezt röviden a beavatottak ( extrém szűk kör! ) csak IBT-nek nevezik. :)
Kvékezésről mit meséljek? Nagyon általános nem akarok lenni ( ''használd a keresőt :DDD )...Nah, viszont az IBT miből jön..? Nálunk IHB van, ami Iszunk Hányunk Belefexünk-öt jelent, de ezt szerintem sokan ismertik; jó kis móka amúgy. :U
-
PeliScan
addikt
-
zsoltee10
addikt
Az International Bot Day azt jelenti, hogy vicceskedek mint mindíg, és szerencsétlenül fogalmazom meg azon általános vélekedést, hogy szilveszterkor nem kockulni kellene, hanem haverok/buli/nafta fílingre gyúrni. Mindezt röviden a beavatottak ( extrém szűk kör! ) csak IBT-nek nevezik. :)
Kvékezésről mit meséljek? Nagyon általános nem akarok lenni ( ''használd a keresőt :DDD )...kvékezés és a te kapcsolatod, hogyan kezdted el, mennyire komolyan nyomod, mi ez a bot day? :D
-
anaqer
veterán
Kvékezésről mit meséljek? Nagyon általános nem akarok lenni ( ''használd a keresőt :DDD )... -
zsoltee10
addikt
-
anaqer
veterán
-
zsoltee10
addikt
-
anaqer
veterán
jo ejt nep.. a ma esti marhulasbol asszem kimaradok, holnap suli es elotte haverral maszka is gepboltolni.
viszont hozott jofele erdelyi afonyalikort ami finom volt, felbontottunk 1 sort konzervnyitoval es megittuk ([L]http://tomcs.uw.hu/IMG_1594.JPG[/L], a kepen latszik az esemeny es a likor uvege is) es hallgattunk zenet nomeg felideztunk par regi bulit es tanakodtunk hogy milyen legyen az idei szilveszter, stb.
kitartas :DDDNe is mondd, én alighanem megint kvékezek Szilveszterkor. :(
-
PeliScan
addikt
Elméletileg jót töltesz. (bár legközelebb maradjunk a gin-tonicnál, kösz) :)
Érdemes? Adalék jellegű, néha jó külsősöknek készült tálalásban is megnézni a dolgokat. A csetes csaj meg szerintem kifejezetten tanulságos, nekem nagyon az jött le, hogy mennyire élvezi az OPságot... :U
Említenek pár Száni-specifikus dolgot ( Guláta, Voltmár ), meg érintik a feketelapos dolgokat is, de egetverő újdonságokra és hasfalszaggató poénokra ne számíts ( remember, Kossuth rádió...).Köszi, lejött, bár meghallgatni majd csak reggel. :) Ismétcsak goto kád. :D
-
slug
senior tag
Ismetelten joejszakat
-
anaqer
veterán
Elméletileg jót töltesz. (bár legközelebb maradjunk a gin-tonicnál, kösz) :)
Érdemes? Adalék jellegű, néha jó külsősöknek készült tálalásban is megnézni a dolgokat. A csetes csaj meg szerintem kifejezetten tanulságos, nekem nagyon az jött le, hogy mennyire élvezi az OPságot... :U
Említenek pár Száni-specifikus dolgot ( Guláta, Voltmár ), meg érintik a feketelapos dolgokat is, de egetverő újdonságokra és hasfalszaggató poénokra ne számíts ( remember, Kossuth rádió...). -
PeliScan
addikt
Október 8. 17:05 ''Digitális''
[L]http://real1.radio.hu/kossuth.htm[/L]
Ment a sírás, hogy legyen MP3 verzió is ( jogosan, RealAudio si teh sux0rz ), de nem tudom mi lett belőle végülis. Volt a gyaloglo.hu-ról egy olyan tirpák nőszemély, hogy még, meg indexes nagyarcok. ( Lehetett hallani, hogy a fiaink végigröhögik a háttérben az egészet. )
Itt volt pár jó szöveg ( zseblámpa pl. ):
[L]http://szanalmas.hu/?s=kossuth[/L]Köszi! :) ''2003-10-08-k17.rm'' jót töltögetek? és érdemes végighallgatni?
-
PeliScan
addikt
jo ejt nep.. a ma esti marhulasbol asszem kimaradok, holnap suli es elotte haverral maszka is gepboltolni.
viszont hozott jofele erdelyi afonyalikort ami finom volt, felbontottunk 1 sort konzervnyitoval es megittuk ([L]http://tomcs.uw.hu/IMG_1594.JPG[/L], a kepen latszik az esemeny es a likor uvege is) es hallgattunk zenet nomeg felideztunk par regi bulit es tanakodtunk hogy milyen legyen az idei szilveszter, stb.
kitartas :DDDJajajajajajaj már nagyon kéne a kétünnepközötti fíling. :)
-
anaqer
veterán
Október 8. 17:05 ''Digitális''
[L]http://real1.radio.hu/kossuth.htm[/L]
Ment a sírás, hogy legyen MP3 verzió is ( jogosan, RealAudio si teh sux0rz ), de nem tudom mi lett belőle végülis. Volt a gyaloglo.hu-ról egy olyan tirpák nőszemély, hogy még, meg indexes nagyarcok. ( Lehetett hallani, hogy a fiaink végigröhögik a háttérben az egészet. )
Itt volt pár jó szöveg ( zseblámpa pl. ):
[L]http://szanalmas.hu/?s=kossuth[/L] -
tomcs
őstag
kitartas :DDD -
PeliScan
addikt
Nem, milyen interjú? :F
(igen, én sem járok már oda túl soxor... előtte minden nap 1x végignéztem a postokat, néha a kommnteket is, most meg heti 1x-2x) -
anaqer
veterán
Bocs, akkoriban még nem volt időm nagyüzemben offolni ( most sincs, mert ugye holnap vizerg ZH, sebaj ). Az orokrebefejeztuk-ről is lemaradtam, de valahogy azóta mintha esett volna ott is a színvonal... rádiós interjút hallgattad?
-
zsoltee10
addikt
-
PeliScan
addikt
-
anaqer
veterán
-
PeliScan
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
twollah
nagyúr
Vannak új képeim az oldalamon.
Nagyon bűntetők lettek. -
twollah
nagyúr
-
Chip
aktív tag
-
PeliScan
addikt
-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
Kezd javulni a náthám.
Már nem színes váladék szakad fel a torkomból egy kiadós köhögés után hanem színtelen.
Eddig a következő variácók voltak:
- sötét zöld
- világos zöld
- sárgás zöld
- világos sárga -
PeliScan
addikt
-
crab
senior tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Chip
aktív tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
eper-fa
aktív tag
én megyek el. nem tudok zenét hallgatni, így lefexem. korai fdekvés rulez. holnap meg is kola basszameg :O
na jó éjt
és még mindig tartom: [FOS] -
eper-fa
aktív tag
-
PeliScan
addikt
Gyűlölöm az idekábeleket, mert nem értem pőket. :)
-
Chip
aktív tag
-
eper-fa
aktív tag
-
eper-fa
aktív tag
jó de te ilyen kis protekciós vagy, saját arcképpel... télleg, ha én is azt használom, nekem is lesz saját? mert akkor berakom az epres képem :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
eper-fa
aktív tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
eper-fa
aktív tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Chip
aktív tag
-
eper-fa
aktív tag
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
Chip
aktív tag
-
Chip
aktív tag
Az ivásnak van mindenhez köze.
Hideg téli időben forralt bor, feles.
Forró nyárban hideg sör, fröccs.
Inni kell mert ha az ember nem iszik akkor szerintem meghal. -
Som@
őstag
-
jeges
senior tag
''Én nem is mertem arra gondolni, hogy valaki ily hidegben vizet igyon.''
csak aztat nem értem, mi köze van a hidegnek az iváshoz :DDD -
eper-fa
aktív tag
meg ott van még SatanClaus, meg, ő. vki régi tagnak még van télapója, de most nem jut eszembe.
-
Chip
aktív tag
Ő sokkal többet ír ide (pl:az elmúlt éjszaka).
De tényleg nagyon megtévesztőek ezek az arcok.
Ott van pl: Princza, Som@, Keitaro ugyanazt a képet választották éés néha keverheti a személyeket az ember.
Lehet, hogy nézek 1 másikat. -
eper-fa
aktív tag
-
Som@
őstag
''Én nem is mertem arra gondolni, hogy valaki ily hidegben vizet igyon.''
Vizet? Mint az állatok?
Én sohasenem!:DDD
Véleményem szerint azért nem ártana a vízpótlás. :( -
Chip
aktív tag
Én nem is mertem arra gondolni, hogy valaki ily hidegben vizet igyon.
Érdekes helyzet:
1-ik oldal szerint nem kell vízpótlás, jó van ez így (csak addig modnogatját míg szomjan halnak a halacskák a Balatonban, vagy átképzik magukat repülő hallá. -
eper-fa
aktív tag
-
Som@
őstag
-
Chip
aktív tag
-
Som@
őstag
Örülhettek!
Hazajöttem. :D
Mintha el se mentem volna. Bár az OFF TOPIC5-öt azért még kerestem...
Nem volt meleg Balatonon. Ellenben k. hideg. De legalább nem volt tömeg, és az autópályán is lehett haladni. -
anaqer
veterán
Na gyerekek, most pedig fusson szépen mindenki a Farbfernsehgeraet elé, és nézze meg kétszázhetvensokadszorra a Dzsádzsment Déjt, ahogy az a jó cserkészekhez illik, Robert '' BeugrokMulderHelyettUgyeNemBaj?'' Patrick csodálatos alakításával.
''Vásárójjá vizibiciklit!'' -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Bash
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
-
Bash
őstag
Nem kell cím, csak város.
-
eper-fa
aktív tag
-
Bash
őstag
Itt vagyok! Látom emlegettek, kénytelen vagyok beleszólni. Két emberhez szól a kérdésem, Cathfaern-hez és Panther-hez: Hol laktok?
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Cathfaern
nagyúr
Hát ha nagyon akarod, jöhet a címed mailbe (de nem tudom mit kezdenék vele), de ha dögcédulát akarsz kapni, akkor inkább Bash-nek kéne elküldeni :DD
-
eper-fa
aktív tag
-
eper-fa
aktív tag
és az én vagyok, akinek oda fogod adni, mivel nem fog tetszeni. én köszönöm :D de télleg én kérteme először
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ja, tényleg! A dögcédula. Arra jutottam hogy a legjobb lesz ha elfogadom, és ha nem tetszik odaadom a megfelelő személynek (aki először kérte, amikor felmerült benne hogy ''lehet hogy nekem nem fog kelleni?''). Egyúttal előre meg is köszönöm! :) Cím menjen mailben?
-
Cathfaern
nagyúr
-
eper-fa
aktív tag
-
eper-fa
aktív tag
Jobbulást a gépednek úgy látszik az óraállítás kizökkentette a rendes kerékvágásból.
Én is jártam már úgy, hogy egyik nap rendben leálltom másnap pedig nem ismeri fel a Vga-t és a hangkártyát. Türelmes vagy látom, nem esel kétségbe ilyen apróságoktól és ide is csak okulásunk végett írtad le a mai programod. Így tovább!köszike. majd holnap. ma már nincs hozzá kedvem/erőm...
-
slug
senior tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
anaqer
veterán
-
Apika
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 6
- (téma lezárva)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows Insider Program
- Asztalos klub
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Legion Pro 5 - 16IRX10 - i9 14900HX - RTX 5070 - 32GB - 1TB
- 2000GB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar GEN V!!! SK Hynix 2048GB PCB01 kb. 14GB/s / 12GB/s
- Lenovo Thinkcentre M710Q MINI PC,i3-7100T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- BESZÁMÍTÁS! AMD TR 7960X + Asus TRX50 + 128GB 6400MHz garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Precision 3490 Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 500 ADA 4GB Win11 Pro Garancia
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest