Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Melack
üzenetére
Maximalisan leszarom, nem azert linkeltem.
bitpork: szerintem igenis boven van megmagyaraznivalo azon, hogy miert kapok moderaciot es foleg rasszista indittatasu hozzaszolasert figyelmeztetest, amikor a hozzaszolasomban a rasszizmus halvany szikraja sem valosulhatott meg, leven egy orszagnevet irtam, valamint egy degradalo szoval illettem a fonokomet miszerint egy hazug kis patkany. Aminek semmi koze ahhoz, honna szarmazik, aminek meg ahhoz nincs koze, amilyen vallasunak tartja magat, amihez meg nekem nincs kozom mert magasrol teszek ra, mint minden ilyen jellegu dologra. Teljesen jogtalanul figyelmeztetest kapni es tobbszoros kiborulasomra is lapitani mint szar a fuben - ezt nehezmenyezem. Nagyon.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Melack
üzenetére
Beindul majd a biznisz... lehet, hogy amíg nincs más, én is meg fogom kérni hasonszőrű hölgyismerőseimet, hogy hivatalosan de virtuálisan legyünk egymáséi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A telefonszex után jön majd az adókedvezményszex.
A törvény majd megemeli a Rákóczi téri szolgáltatás áfáját vagy 50%-ra, hogy átterelje a fogyasztókat. A parkolóórákat majd átalakítják pénzbedobós helyett ivarsejtes fizetési módra, így értelmet nyer a parkolóőrök felé eddig puffogtatott "...sszátok meg az automatáitokat" jókívánság. Kerékbilincs helyett házasságközvetítő papírokkal kötik le az autókat, Nemzeti karikagyűrű gyártó és anyakönyvnyomtató vállalat alakul. A szállodák államilag kötelezettek lesznek, hogy a nászutasokat ingyen szállásolják el minimum egy hétig. Ehhez közpénzből állami támogatást kapnak. A politikushozzátartozók nászutas-szállodák építésébe fognak szintén állami támogatással, közpénzből. A spermabankok újranyitnak, a Rákóczi térieket közfoglalkoztatás keretében alkalmazzák a bankokban "banktisztviselőként", akik a betéteket átveszik. Sorkötelezettség helyett házasságkötelezettséget írnak elő minden 18 és 35 év közöttinek, az alaptörvényben a haza védelmére vonatkozó részt átírják, és a technikai haderő helyett a mennyiségre helyezik át a hangsúlyt, záros határidőn belül duplájára növelni a szerelemgyerek-sereget. Az egyedülálló férfiaknak az adófizetés mellett rendszeresen meg kell jelenni természetbeni adózásra, hetente minimum egy alkalommal. Az egyedülálló nőknek kétévente minimum egy beültetést kell vállalniuk, és szülés után ha nem tart igényt a gyermekre, az állam fogja felnevelni őket közpénzből, a Kamino Állami Keresztény és Demokrata Nemzeti Népnevelde országos lefedettségű intézményeiben. A börtönöket koedukálják. A 3 vagy 4 gyerekes családok inygen étkezhetnek a Nemzeti Étteremlánc önkiszolgáló éttermeiben, a 10 gyerekeseknek megduplázzák a családi és a munkanélküli segélyt. Az állami esti iskolákban oktatják a 10 gyerekes családmodell alapjait, jelszó: eszünk-iszunk-b@szunk. A 6-nál több gyerekes családokat A Haza Benépesítéséért érdemkeresztje kitüntetéssel és pénzjutalommal díjazzák. -
parandroid
félisten
válasz
Melack
üzenetére
"Valszeg a sertéslobbi jobban dolgozott."
Ez az okosok földjén azt jelenti, hogy a haveroknak disznó-, és nem csirketelepe van. De amúgy ja, ez a lényeg. Az, hogy civilizált helyeken a disznóhúsfogyasztás visszaszorulóban van, máshol meg eleve nem is eszik, az igazából több szempontból is szerencsés, mert így egyszerre mutatjuk meg a nagyorrúaknak és a
kecskeba... öhmmm, tevehajcsároknak, hogy mi a magyar módi, és mutatjuk a középső ujjunkat az egészséges életmódjába belefulladó liberális Európának.Akit még érdekel a téma, annak ezúton is ajánlom a Belga együttes Hús című, ugyan a fenti okok miatt nem világsikerű, de kis hazánkban éppen ezért rendkívül népszerű slágerét.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)