Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDMI topic
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nem próbáltam, de kicsit értem azokat az embereket akik nem oltják magukat, hogy ha ez olyan halálos vírus lenne, akkor itt tömegével kellett volna halnia az embereknek, de nem az, így mindenkinek joga van eldönteni hogy kéri e, vagy sem az oltást, és ez nem 1 olyan oltás, ami hosszú évek alatt bizonyított...
Védi az oltás, ezt én se vitatom, sőt akik nem akarják beoltatni magukat, szerintem ezt a többségük nem is vitatja.
Azt nem tudjuk hogy bárkiben is ez a vírus jelen van e, vagy sem, rendelkezik e antitesttel. Először is tesztelni kéne, vizsgálni kéne hogy van e antitest a szervezetében, és annak az eredménye alapján kéne az oltást javasolni, vagy sem, nem úgy hogy boldog boldogtalan oltassa be magát, aztán ha bármi történik az illetővel, akkor senki se vállalja a felelősséget a történtért.Te is írod, hogy ahogy van tálalva az egész az nem kevés aggályt vet fel, és emiatt is merülnek fel a kételyek, kérdések... El van ez bacva ahogy kell!
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Amekkora biznisz, meg tömegsport az oltási igazolások hamisítása...
Bukarestben az egyik oltópontot bezárták, mert kiderült, hogy onnan származnak egyes hamis oltásigazolások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anyagi helyzetek és életutak
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest