Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Szia értem, persze voltak akkor is hidegek, inkább az a gond, hogy felfordult az egész nem?
. Azoknak is fáj a feje akiknek eddig nem, mert olyan gyorsan változik minden, nem olyan rég még jobb idő volt, ez a hullámzás a rossz az egészben, hírtelen melegből hidegbe, a másik, hiába lesz párnap fagy, utána megint melegszik, vannak frontok amiket én is megérzek, ahogy ezt is. "frontérzékenyeknek kitartást"" Régen mikor gyerek voltam akkor voltak igazi telek, hosszan tartóak, nem csak pár napra... Itt a tartós fagyat havat mondom.
Szerintetek ez simkártyás router? Csak mert cserélhető antennás, és megfizethető az ára.
későbbre tervezek egy mobilnet használatot, ami hordozható lehetne, Ha ennek le vehető az antennája, akkor egy kültéri 3g 4g antennát tennék rá, wifin meg lanon tolnám tovább a netet.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Rose RS250A hálózati lejátszó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Azoknak is fáj a feje akiknek eddig nem, mert olyan gyorsan változik minden, nem olyan rég még jobb idő volt, ez a hullámzás a rossz az egészben, hírtelen melegből hidegbe, a másik, hiába lesz párnap fagy, utána megint melegszik, vannak frontok amiket én is megérzek, ahogy ezt is. "frontérzékenyeknek kitartást"" Régen mikor gyerek voltam akkor voltak igazi telek, hosszan tartóak, nem csak pár napra... Itt a tartós fagyat havat mondom.