Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Toshiba notebook topic
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
És ha nem folyamatos? Nem MINDIG kapok így fura reklámegyezéseket, hanem csak feltűnően gyakran, és pont azért és akkor tűnik fel, mikor fura. De
Az agyam átsiklik afelett, hogy ha a célzott reklámok engedélyezése mellett amiket böngészek, arról megjelennek a relevánsnak tartott hirdetések, mert tudom, hogy bőven van összefüggés. Azt nehezebb puszta véletlennek tulajdonítani, hogy egy speciális téma esetében a sokkal speciálisabb hirdető, márka, termék jelenik meg konkrétan.
Tehát a Vissza a jövőbe filmben megjelenő Gamble House nevének kimondása után(amire sem én, sem családtagjaim garantáltan nem kerestek rá az azt megelőző 3-4 évben) nem Avon, nem Garnier, nem Coty, nem Nivea hirdetés jelent meg, hanem Procter&Gamble. Amilyen előtte soha. Nem piros dacia, de feltűnt volna ha lett volna. Pont mert szokatlan. Önmagában a p&g megjelenése is szokatlan és feltűnt volna.
A legutóbbi esetben nem MVM, nem JAS, nem Budapesti Energiakereskedő jelent meg, hanem elmű-émász. Amire lehetne magyarázat, hogy 5 hónapja telepítettem a cég appját, és csak éppen most esett le a rendszernek, hogy na akkor hirdessünk már rá facebookon is.De persze tudom, a világ abból áll fenn, hogy semmilyen esemény mögött nincs semmilyen összefüggés, nincs ok-okozat, nincs következmény, a világ keletkezése és a létezése is folyamatosan véletlenszerűen következő események sora.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- nVidia tulajok OFF topikja
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PR-Telecom
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium Apple Store vásárlás, 100% akku!
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest