Hirdetés
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
a mosogató horpadtan érkezett (ez nem az ő hibájuk) és a csere némileg bonyolult volt... 2-3 hét múlva küldtek érte futárt, de cseredarab addigra sem lett, a sablon 8-10 nappal hitegettek tovább, aztán amikor rákérdeztem, hogy egyáltalán van-e rendelés kiadva a gyártó\importőr felé, akkor kiderült hogy az bizony elmaradt. Így nem vártam tovább, 2 nap múlva máshonnan kicsivel drágábban nálam volt a gép.
A mosógép pedig doa volt, de nem akarták visszavenni, csak ha a helyszínen látja a szerelő. Ehhez persze nem volt joguk, de nekem meg idegzetem tovább veszekedni. A szerelő 1 hét múlva jött, aki maga sem értette az eljárást (azt hitte javítani jön, de ugye 3 napos meghibásodás), mondta is hogy az ilyet vissza kell vinni és ők ezt a boltban szokták rendszeresen megnézni.
De az euronics garancia kezelése éppen ilyen, a philips porszívót ami meghalt és a szerviz csereutalványt adott, már nem forgalmazták (máshol ma is elérhető) hasonló sem volt, de pénzt visszaadni nem akartak, csak vásárlási utalványt. Hiába magyaráztam nekik, hogy ilyen nincs, meg hogy akkor ideállok a pénztárhoz és az első vevővel elboltolom, csak nem engedtek.
Vásárlók könyve, fizetési felszólítás, szögek a koporsómba, aztán csak meglett a pénz.De ezek a kellemetlenségek, ezen felül van 100 más holmi ugyaninnen, meg máshonnan. Én ilyen dolgok miatt egyetlen boltot sem zárok ki... fő az optimizmus

de csak műszaki cikkel vagyok így. minden más kína, uk, meg de amazon. bár most gyerekülést akartam amazonról de amióta a postaköltséget felverték, talán 1000 forint az árelőny, így meg akkor inkább bemegyek a brendonba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Tápos kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy ruhás topik
- Apple MacBook
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Óra topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro M1 Max 2021 14" col 32GB ram 1TB SSD
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest