Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- OLED TV topic
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gaborbol
őstag
-
-
Viszlát
addikt
En itt szoktam ra, nem tudom ott delen mi a helyzet, de itt annyira vegyszeres a viz, hogy garantalt futkosassal jar mar par korty csapviz is. Aztan probaltam kulonfele szuroket, de nem igazan hatasos egyik sem, ugyhogy marad a palackos, jobb hijan... Otthon viszont nagyon elvezem, hogy csak odasetalok a csaphoz es meg finom is, bar teny, hogy a Bakony szelen mi igen szerencsesek vagyunk viz teren.
-
parandroid
félisten
Olyannyira nem, hogy én évekig ebből éltem.

Németek egyébként hihetetlenek, olyan boci szemekkel tudnak rám nézni, ha megemlítem, hogy egy pohár csapvíz (Leitungswasser, lol) elég nekem, hogy egyszerre támad röhögőgörcsöm, és húzom ki magam büszkén, hogy milyen stramm kis sztyeppei vadember vagyok itt a nagyvárosban, hogy ilyen menő dolgokkal tudok felvágni. Akivel el lehet erről beszélgetni, az meg van róla győződve (teljesen ártatlanul, és amúgy minden rosszindulat híján), hogy a 'csapi víz' az nem alkalmas emberi fogyasztásra, mert nem kap megfelelő tisztítást. Én nem tudom, ezeknek ezt hol tanítják...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
10 éve még én is azt ittam náluk de ma már nem merem. Itthon (Szeged) csapvíz van, igaz kicsit klóros, kicsit gyorsan színezi a poharat, de ne.