Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ez egy komoly probléma kérem szépen! Nekem van két cipőm is, amikben rázok, Mission márkájúak. Irodában padlószőnyeg van ráadásul, bármihez érek, notebook, ablak, kilincs, vízcsap, ráz, de az auchanban is minden érintésnél megb.. ráz a bevásárlókocsi. De nem picit. Nemrég új kolléganőt ráztam meg kézfogásnál, rendesen lefagyott, még szóvá is tette, hogy megráztam. Párszor már megfogadtam, hogy emiatt kidobom ezeket a cipőket, de ezzel együtt is a kedvenc cipőim.
-
Traxx
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Black-nek igaza van, addig nem olyan gond, amíg csak én sülök ki, de akkor már igen, amikor az is, aki hozzá ér
Egyébként van egy iroda, ahol 8 éve szikrát vetek, bármi van rajtam. És érdekes módon a járólap ugyanolyan, mint ott, ahol én dolgozom, ennek ellenére soha nem volt szikra. Mostanáig
Most viszont gyakorlatilag mindenhol van, az aszfalt, beton borítású helyeket kivéve, meg persze földön.Gondolkodtam cipőtalp cserén, de a boltban tuti hülyének néznének, ha visszaslattyognék ezzel a gonddal. Azért a boltban, mert gyakorlatilag új cipő, 2 hetet ha hordtam az őszi rosszabb idő beköszönte után.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ha figyelmesen olvastál volna, láthattad volna, hogy ezt nem én kezdtem, én csak mondtam, hogy én is bajlódok a szikrákkal, és van rá nemprofi, meg profi megoldás is, hogy megszabaduljunk tőle.

Egyébként addig nem érzed problémának, míg nem a tiéd, de mikor kb. lebénul fél percre az ujjad, és rendesen villan a szikra az ujjad meg bármi között, akkor átmenetileg azt is elfelejted, hogy hol vagy
Eddig nekem se volt ilyen gondom, még pulóvertől sem.
De most annyira, hogy a konyhában elmegyek a szikrázó hűtőtől a mosogatóig, ami 3 lépés, a csaphoz érve már megint szikra van.Na de látod ezt magamtól meg sem említettem volna, mert negyedannyira sem kellemetlen, mint az ha szar az idő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként van egy iroda, ahol 8 éve szikrát vetek, bármi van rajtam. És érdekes módon a járólap ugyanolyan, mint ott, ahol én dolgozom, ennek ellenére soha nem volt szikra. Mostanáig
Most viszont gyakorlatilag mindenhol van, az aszfalt, beton borítású helyeket kivéve, meg persze földön.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)