Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a teaerdő találkák jók... csak kicsik, és gyakorlatilag ugyan azok az emberek vannak ott. nagy előnye, hogy ők alaposan megismerik egymást. viszont egy nagyobb városban egy nagyobb, több hete szervezett tali, vagy egy országos tábor, vagy éttermi összejövetel... az más. más a hangulat, ha nem fél napos, akkor van esélyed majdnem mindenkit valamennyire megismerni. az első táborba mint résztvevő voltam ott, előtte senkit nem ismertem a csapatból (jó, ez így nem igaz, 1 embert előtte 1x már láttam). azóta 2-nek a szervezésében amennyire tudtam, benne voltam. bár anyagilag mínuszban szálltam ki belőlük, megérte, mert olyan élményekkel lettem gazdagabb, amit nem lehet megfizetni. azzal együtt, hogy természetesen voltak dolgok, amiket jó lett volna elkerülni. mindig vannak.
és egy ilyen összejövetel után az ember máshogy olvassa az ott megismertek hsz-eit.
a fórum alakításáról: teljes mértékben egyetértek vladival, valóban, ha eleget koptatja az ember a billentyűzetet, akkor talán előbb-utóbb lesz foganatja. nemrég páran ennek megvalósulására is kaptunk ígéretet a legmagasabb körökből. úgyhogy elő az értelmes ötletekkel, és javítsuk a prohardvert.
a moderációt, és a moderálási elveket pedig lehet kritizálni, amennyiben működő megoldást is kínál a kritizáló. mert az "így nem jó" című dolgokkal a modok is tisztában vannak... cak lehet, hog jobbat ők se tudnak.
#17640: es ha magad is ketled, hogy van a dolognak ertelme, miert nyugszol bele ily szepen, sorbaallva? mitobb, miert zavar, hogy mas nem?
akkor a lényeg nem ment át. vagy rosszul fogalmaztam. nem nyugszom bele, ha süllyed a színvonal, csak amíg nem látom, hogy értelmesen tudom növelni, nem sok értelmét látom belenyúlni. lehet, hogy pont a te hozzászóláésod kellett. lehet, hogy ha a modkeres beírás során épp ott van valaki, akkor az egész nem jut el eddig. lehet, hogy most elindul valami... de lehet, hogy csak szalmaláng volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs