Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
Nem azt mondtam, hogy mindenki, hanem, hogy jellemzően. Ez nem általánosítás, ha úgy tetszik akkor statisztikai adat.
Évek óta van account-om YouTube-on, ezen idő alatt 1 azaz egy e-mail-t kaptam tőlük Welcome to YouTube tárggyal a regisztrálásom napján, nekem ennél korrektebb oldal nem kell.
Annak pedig kifejezetten örülök, hogy nem terheled a hasznos sávszélességet lopással és rablással, manapság már ritka az ilyen fiatal. Mit fogok kapni én ezért, utánam a vízözön. -
Winner_hun
félisten
2,5 MB/s sebességre az is képes, a fényképező meg max 2,2 MB méretű képet csinál (ha jól emlékszek) szóval elvileg elég a sebessége, 200 képre az is elég.
Viszont ha az M-es is elég, akkor lehet holnap megyek aztán veszek egy 2 GB-osat, 1 1 GB-os már van, meg van kölcsönbe is egy olyan, 4 GB csak elég lesz
Báhh, szar ez így hogy csak 1 GB van, mindig azzal számolok... -
Verus
senior tag
Igen jó pasi, élveztem

tildy: Igen, mert a munkám miatt folyamatosan gép előtt ülök. És a kutyát sem érdekli ha ide is beírok. Ez egészen más munkahely, mint az átlag. Mégis mindig minden időre kész, vagy hamarabb. De nem magyarázom mert felesleges. És igen, nő aki nő és csacsogok. Ennyi hibám legyen csak, hogy sokat beszélek. Meg egyébként is, aki nőnek született az maradjon is az.

mod: Azt hiszem erről is van némi sejtésem, programozóként végeztem.

-
-
Lord Zero
addikt
ez - beleértve a kiscsajos videót - már csak okozat
réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban nem ilyenekre vágott vissza birodalomkomolyan mondom, lenne értelme leírni az egész kurva anamnézist/kórképet, aztán elég lenne csak egy link, ha vki - sokszor joggal! - érteltlenül szemlélődik/kérdez (és értelmezni próbál)
(sőt, simán mehetne alapelvekbe, lol, hisz fórum-jelenség after all - bug vagy fícsör, mindegy is) -
(Kolombusz)
veterán
Akkor szerintem nyugodtan megpróbálhatod.

Amúgy valami hasonló Thinkpad, vagy Latitude fog kerülni a családba, a nagyszülőknek veszünk egy netezős gépet. Az asztalin a vállalkozást menedzselik, úgyhogy nem kéne azzal netezgetni.Kapnak egy routert, meg valami TP-t, vagy lttd-t.
Aztán majd tőlük, Erdélyből is oszthatom az észt. Persze csak a saját gépemről, viszem majd magammal.
-
1010
őstag
nekem mac book pro kell
de a kis mini is érdekel
hol merre?Kolombusz
egyszer kaptam kölcsön egy titanium power book ot
először szoktlan volt
de nem fagyott le
egyből ugrott nem töltött
kézre állttv tuner is lehet rá tenni
játékok is megjelnnek már
pl postal 2 doom3
ezeket tudom hogy vannak macre -
VladimirR
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aki sikeres a munkájában, az nyugodt ember lehet, mert állása tuti lesz.

Grat!

(sjobs@mac.com)