Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
de remélem a sör még nem fagyott be teljesen!

Én mindig szotkam azzal poénkodni, hogy mit kérek szülinapomra, hát hidegfrontot, de most eléggé bejött. : )
itt is volt ma reggel vagy 14 fok, ami aztán felment 20-ig is.
Kabátban ültünk egy étterem teraszán, júliusban : ) de aztán a pálinka segített... -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ahelyett, hogy igazi ételt, csevapcsicsát ennél, mint minden rendes ember...

(@Holló, ott a pont
)élvezd ki, aztán majd itthon kipihened a karanténban : )
ui. ma reggel gondolkoztam, hogy mi a f*szt vegyek fel, mert 12 fok volt.
De végül is a Mondeóban van ülésfűtés, ami nagy királyság így júliusban : D
aztán délutánra meg lett 30, és izzadtam, mint egy ló... öreg vagyok én már ehhez... -
még első generációs pixelem van, Németországból, asszem 280 ojró volt, és akkor még "picit" jobban is váltották...
mondjuk már nem menő, most az elmúlt 1-2 hónapban már lassúnak érzem.
rohadtul melegszik, és valszeg olyankor visszafogja a teljesítményt, és laggol.
szerintem az akksi kezd meghalni, de nem cserélik sehol... -
válasz
EQMontoya
üzenetére
ezt a kispolgári hozzáállást...

ui. én még soha nem költöttem többet telefonra mint 100 e Ft. takarékos-e vagyok?
Uui. viszont pont megtaláltam anyukámék padlásán a legelső telefonom dobozát, ami egy 3210-es volt, és úgy 55 e Ft-ba került 1999-ben... Akkor lehet, hogy nem voltam még ilyen gazdaságos, reál-értékben
-
válasz
parandroid
üzenetére
de ha 1-kor vagy 2-kor feküdtünk le, akkor olyankor még picikét álmosak vagyunk...

-
igen, ez így van - kivéve, ha az ablak tájolása olyan, hogy a Nap pontosan szemben kel fel ilyenkor nyáron, mint pl. a mi lakásunkban. Ha egy-két sor luk is marad szabadon, máris nagytotálban besüt a Nap, és beragyogja a szobát, akár egy sornyi kis lukon keresztül is. 5 óra 20-kor.
Ezzel én is először a mostani lakásunkban szembesültem. Augusztus-szeptemberben már nem olyan durva, mint ilyenkor. -
-
Szerintem legyen José Armandó!
Az férfias is, nemzetközi is, a Vad angyal után már az öregek is ki tudják mondani, és az Armandó tuti benne van az utónévkönyvben is, mert hallottam Tiszapüspöki strandon egy kedves, 19 éves nemzetiségi családanyát így szólítani a gyermekét...
Ui. ja, és nem Balázs.
ez a legfontosabb, ugye -
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
most nem értem a problémád, ez nem nyomatás kérdése. A számok azt mutatják, hogy hiába volt újranyitás, most megint annyi napi eset van a horvátoknál, mint áprilisban a csúcson. Úgy, hogy előtte másfél hónapig közel nulla volt az esetszám.
Ez igenis aggodalomra ad okot.Mert ha erre rájön a turizmus, az szétszórja mindenfelé...
Amúgy nagyjából ez lesz mindenhol, valószínűleg, pláne, ha az emberek leszarják ezt a távolságtartás dolgot, meg a maszkot, meg ezeket. Voltam pénteken kocsmázni, nos, leszarják, senkin nem volt maszk, és számolni se tudom, hányan jöttek be az aurámba.
-
First world problemjeim.
volt egy lakáshitelem, amibe be szerettem volna törleszteni két darab fundamentás megtakarítást. Hónapok óta próbálom intézni, 3-4 hónapot zongoráztam a fundamentával, és most a bankkal.
Végre utalt a fundamenta 2 hete. nem nekem, hanem a bank központi hitelszámlájára. Ezen a ponton kell megbízást adni a banknak, hogy akkor törlesszék bele, és a maradékot kifizetem., és akkor nem lesz hitelem, és az egész process egy darab előtörlesztési díjjal le van tudva.Na, ehelyett az történt, hogy az egyik fundamentát beletörlesztették, a maradék tartozást pedig levonták a számlámról, egy az egyben... kvázi lenullázva a számlámat... És a másik fundamenta valahol eltűnt a rendszerben.
tudom, örüljek, hogy volt annyi lóvé egyben, hogy ezt meg tudták tenni... de akkor is.Pénteken ezt egyből jeleztem, de akkor még azt mondták, hogy ez informatikai probléma, szokott mutatni furcsaságokat a rendszer, de hétfőre tuti jó lesz - nos, nem lett jó. Úgyhogy most megint fél órán keresztül hallgattam a prüntyögést, mire beszéltem az ügyfélszolgálattal, ahol kb. ugyanazt mondták el, hogy utána néznek...
Már amikor adtam a megbízást, meg akartam adni a két fundás utalás közleményét, pontos összegét, de mondták, hogy majd a kollegák tudják azt...
Annyira tudtam bazzeg, hogy látatlanban el fogják b*szni...
és tényleg.
Szóval úgy terveztem a péntek estét, hogy arra iszunk, hogy már nem tartozom a banknak, na, ebből az lett, hogy a bank tartozik nekem egy kisautó árával : ) De szerencsére annyi pénz még maradt, hogy sörre jusson...
és ki tudja, mikor lesz vége... : )
-------------------------------
Ui. drukk-drukk.
-
válasz
parandroid
üzenetére
a hölgyek így harcolnak a kínai kém-porszívók ellen...

Több toszteletet!
-
amúgy félve kérdezem, Nektek nincs okostelefonotok, ami mindig nálatok van, és állandóan nyomogatjátok..?
CSak mert az megmutatja az időt is ám...
-
válasz
parandroid
üzenetére
-
válasz
parandroid
üzenetére
ne adj ötleteket...
nálunk majd felemelik 30%-ra, és nem csak 6 hónapra...
ui. És holnaptól emelkedik a jövedéki adó is, mert túl olcsó az olajár...
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
erről most ez jutott eszembe

-
nekem 93-as casio-m van... : )
akkor nagyon menő volt!
már 4-szer kellett benne elemet cserélni... de legutoljára azt mondták, hogy most már nem lesz vízálló...Amúgy nézd máshogy: valamiből az órásnak is élnie kell. Pont erről volt itt szó, hogy végigpörög a lóvé a gazdaságon. Nem csak neked kell élni, hanem másnak is... ezért 200 ft-os elem helyett 2000 a csere, de ebből eltartottál egy másik családot. hátradőlhetsz

-
na, jelentem, már Pesten is kurva sok a szúnyog, szóval az elmúlt hetek meghozták eredményüket... :)
-
válasz
bitpork
üzenetére
én ennek nagyon örülök.
a nagymamáméknál a terasz fölött, a kistető alatt kb. ezer szúnyog volt tegnap. a képen minden egyes fekete pötty egy szűnyog... és ez csak, ami ott volt a háznál, a falnak kb. 1 négyzetméterén, rázoomolva. A bokroknál, fáknál is millióan. Én ott töltöttem a fél gyerekkoromat, minden nap mentünk horgászni a Bodrogra, mindig volt pár szúnyog, de ennyi... fönt a háznál, fényes nappal, a falon soha nem láttam még szúnyogot. most meg ott ültek, ezren. néha nekik estem egy légycsapóval, és leszedtem közülük pár százat - így már csak pár ezren maradtak 10 méteres körzetben...
-
közben a zseni új alkalmazottja újabb kamatcsökkentést lengetett be... elmennek most már a búsba... nem tudom, mi a cél, a 400?
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
szerintem mindenki értette, hogy mi a probléma (Tildyn kívül, de ő ugye nem látja itt a helyzetet).
nos, én voltam már párszor étteremben, meg kocsmában is, hát alapból ez a távolságtartás abszolút nincs meg sehol. Nem csak a maszk, hanem az se. ott állnak egymástól 20 centire a pultnál, mint a régi szép időkben.
persze az asztalok távolabb vannak picit, de az semmit nem ér, ha aztán meg összesűrűsödnek.és igen, az újranyitás követketménye, hogy újra elkezd majd terjedni. Nézd meg a horvátokat, szlovákokat. A horvátoknál két hónapon át null aközeli számok voltak, aztán most olyan napi számok vannak, mint márciusban-április elején.
Nem lesz ebből nagy horvát nyaralás idén.@Cybermanus: igen, valószínűleg abban halt meg Bálint gazda...
megírták, hogy tüdőgyulladásban halt meg kórházban. másnap pedig lejött a közlemény, hogy meghalt egy 100 éves ember koronavírusban. SZerintem annyira azért nincsenek sokan ilyen idősek... és amúgy 100 éves volt, egy hónap múlva lett volna 101. -
válasz
parandroid
üzenetére
jajjmár. bruttó 500 ezer Ft-nak 332.500 Ft a nettója. Az olyan 940 euró.
nettó 1400 eurót ebben az országban a nagyon jól keresők keresnek, nem a betanított munkások...Ne becsüljük le az okos tekintetű növekedési mágust, aki minden erejével azon dolgozik, hogy leértékeljen, hogy versenyképesek legyünk! (a románokkal, balkániakkal)
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Pedig hidd el, szeptemberben a legjobb. Még meleg van, de nem elviselhetetlen, a tenger is jó meleg, a tömeg pedig fele akkora.
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
én is májusban és szeptemberben szeretem igazán.
egyszer voltam az Isztrián július végén...
kurvasok ember volt mindenhol, a pincérek bunkók voltak (meg akarták mondani, hogy hova ülök a cson üres étteremben délután 3-kor), minden drága volt.
ráadásként 38 fok volt 95% páratartalommal, a tenger 28 fokos volt - nem tudom, ki mondta, hogy a tengerparton hűsebb a nyár, lóf*szt, trópusi volt. -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
valamikor majd biztos megyünk, de én csúcsszezonban sosem szerettem. csak meleg van, és leégek.
Nem tudom, milyenek az árak... nem tudom, mennyire mennek a foglalások.
De úgy gondolom, hogy ha nem megy oda X millió nyugati nyaralni, hanem csak 0,5 X millió, akkor annak valahol az árakon is látszódnia kéne.
Az árfolyamokat pedig hagyjuk. Vennem kellett volna ojrót és dollárt, de Matolcsy elintézte megint.Amúgy vettem lottót, szóval a határ a csillagos ég

-
válasz
fokukac
üzenetére
ááá, most jött szembe, hogy vadászati világkiállítást is szervezünk majd, 50 milliárdért. Az hány lánchíd? hány szektoriális különadó?
Amúgy nem lenne olyan rossz hely ez az ország, ha nem a kedves vezető és az ő kedvenc beosztottjai hobbijai szerint költenék a pénzt...
ha ennek a pénznek csak a felét valami értelmesre költötték volna az elmúlt 7 bő esztendőben (egészségügy, oktatás, úthálózat, stb) az azért már meglátszana a rendszerben...
de nem. -
válasz
EQMontoya
üzenetére
igen, kb. ez volt a mondandóm lényege. meg az, hogy a magyar ember ehhez úgy áll hozzá, hogy neki joga van, és aki épp ott van, és zavarja, az le van szarva...
Azért más, tőlünk nyugatra lévő országokban, ciki nyilvánosan szabályt szegni... szóval van egyfajta normája, önkontrollja is a társadalomnak. nálunk még az sincs.--------------
de más. a növekedési mágusunk kamatot vágott, ezért megin 350 az ojró. azt hittem, ezen már túl vagyunk, és lenyugodtak, de nem.
-
eszel egy teraszon. majd odaparkol az asztalodtól 1 méterre, a járdára egy bunkó az SUV-jával, és nem zavarja, hogy ott tilos megállni, fel van festve, hogy tilos. meg kell, hogy maradjon hely a terasz mellett. Szóval bejön az aurádba, egy 2 tonnás kocsival. hogy reagálsz? néztem rá csúnyán, és mondtam, hogy szép volt, erre még ő baszott le, hogy ha nem vagyunk rendőrök, mit szólunk bele. és különben is elektromos, és nem bocsát ki káros anyagot... (!) mindez azért, hogy csak 2 métert kelljen gyalogolnia a bejáratig. közben 10 méterrel odébb ott volt egy csomó hely... szóval az átlag magyar nem lett okosabb, kedvesebb a járvánnyal sem. 2 percre rá odaállt mögé egy másik bunkó a kisteherautóval, szintén így... egy fasz százat csinál jeligére.
És ezeknek az embereknek ebből valahogy sosem lesz bajuk.
Én meg elmentem kirándulni csömörre, megálltam a puszta közepén egy út szélén, és megbüntetett a mezőőr 30 ezerre. Mintha az bárkit is zavart volna. -
mindig olvasom, hogy mi történik ebben az országban. Eljutottam arra a szintre, hogy diszkonnektelni kéne az infót, mer csak felb*sz.
Szemelvények az elmúlt néhány napból: nincs pénz semmire. különadókat vetünk ki, amit nyilván nem a 'zemberek fizetnek meg... nincs pénz arra a k. hídra. a fővárostól és úgy általában az önkormányzatoktól sok tíz milliárdot vonnak el, mert válság van.
De közben elkezdünk építeni 65 milliárdból Moto GP-pályát a puszta közepén, ami nyilván valakinek jó lesz (közben az előző, fékész moto gp-pálya azóta is úgy áll otthagyva, ahogy 10 éve).
Már megint a megszűnés szélén az egyik legnagyobb nem propaganda-médium.
Apa csak egy van.
Az egészségügy, a kórházak kapacitása és minősége csak hetek, hónapok múlva állhat vissza a korábbi szintre (ami ugye olyan jó volt. közben pedig a járványunk elmaradt, igaz, hogy 30 ezer tényleg beteg embert hazaküldtek haldokolni, meghalni, szenvedni)
Sok tízparancsolat kell még. Meg miatyánk. Meg szentháromság. Mert apa csak egy van... és ő inkább a focit szereti, szóval így jártunk.
A közlekedési főokos pár naponta kitalál valami baromságot. Meglévő aluljárók betömésében, felüljárók elbontásában, csomópontok leszűkítésében nagyon jó. Most éppen a pár éve 3 éven át felújított moszkva kálmán teret akarja újra felásni, miközben amúgy füldút simaságú utakon közlekedünk mind ebben a városban.
A Kossuth Lajos utcát - amit 2 éve felásott a főtáv - az elmúlt 2 hónapban még kétszer fölásták. aztán most visszatemették.
Most több nem is jut eszembe.
Öröm adózni ebben az országban, minden fillér jó helyre megy..!
remélem, törlik
-
Ez jó hozzáállás.... Ahelyett, hogy élveznéd, hogy még hónapokon át hosszúak lesznek a nappalok

Mint a csávó, aki a 25 éves barátnőjének is úgy bókol, hogy szép vagy drágám, kár, hogy egyre csúnyább leszel

vagy, hogy Nagy-Bandót idézzem, "nem az a baj, hogy túlvagyok életem felén, hanem, hogy a szarabbik fele van hátra."

bocs, csak ma már volt 3 konf-kóllom, és már kicsit le vagyok fáradva...
-
válasz
concret_hp
üzenetére
bruttó 10 M a top 1%? ne már...
milyen érzés, amikor lamnetálgat az ember, hogy milyen szar, és közben benne van a top 1%-ban..? : )Szerk: talán az alkalmazottaknál igaz lehet. de szerintem a top 5% az nem munka, hanem tőkejövedelemből él, ami nem fog látszani az ilyen kalkulátorokban...
-
kiültem a teraszra kávézni, de ehhez pulcsit kellett vennem meg hosszú nadrágot, tiszta június van
.
Szegény muskátlim lerohadt a sok esőtől... a tujákról leöntöttem még pár vödör vizet, a kis üres edényemben olyan 8-10 centi gyűlt össze hétfő óta. ebben a vasárnapi Armageddon nincs benne, mert azt még akkor leöntöttem.
Szóval az elmúlt 7 napon esett vagy 200 mm csapadék.Na szóval kiültem kávézni, Meg is jelent egyből a szomszéd háznál egy pár munkás nyikorgó talicskával, flexszel...
De mindjárt visszaadok én is mindenkinek mindent, mert le kell nyírnom a füvet, végre
Szóval indulhat a hétvége
@Boci: Majd egyszer csinálhatnánk egy ilyen topic-túrát Salgótarjánba
megismerhetnénk hazánk e vadregényes táját 
-
Te valamit félreértettél. Nem olyan helyről beszéltem, ahonnan látszik a Tátra. - Hanem, hogy szépek a hegyek, és az erdő, ami látszik az ablakából. Ilyen itt csak Budán van néhány helyen, és ott elég drága lakni.
@Rushty: néhányszor? hol vagy Te? külföldön laksz? Valami sivatagban?
Én kiraktam egy műanyag edényt, ami hasonló egy joghurtos pohárhoz, és hétfő óta majdnem 10 centi víz gyűlt össze benne. -
-
válasz
parandroid
üzenetére
a műanyag cserép körül van a kaspó, mely pár centivel szélesebb. (ikeás tuja, illetve ciprus ikeás kaspóban)
normál időjárásban amúgy minden nap locsolom, és hidd el, normál esetben lelátok az aljáig, nincs a kaspóban víz, a talajmegfogja a nedvességet, abból nem folyik ki, nem locsolom túl. Aztán tegnap tele lett az egész.. miután kivettem a tuját a műanyag cserépben, utána volt benne 20 centi víz.Ui. hopsszli, már nappal is nagyúr vagyok?
vagy nyitva maradt a szeksztopic?
mit fog ehhez szólni az ORTT?
-
Noé saztán?

távol álljon tőlem... csak vicces volt.Ui. tegnap 3 vödörnyi vizet öntöttem le az erkélyen a kis tujáimról, mert az összes cserép színültig volt. Mondják, hogy 60 mm esett, de lófaszt, 20 centi víz állt a kaspóban, miután kivettem belőle a tuját. Oké, nem henger alakú, hanem lefele picit szűkül, mint egy pohár, de akkor is kétszer annyi az, mint 60 mm.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
lehetne olyan is, mint ma. 18 fok, szép fekete felhők, eső.
lehet, hogy imádná : ) -
rázva. nem keverve..!

-
Van egy ilyen, hogy banktopic, ahol tilos beszélni az otp-ről. Nem tudom, hogy ez ilyen Kalandoros dolog-e. Valakit most téppen megfegyelmeztek emiatt, nagybetűvel, aláhúzva, stb.
bekommenteltem, hogy mi az, hogy nem szabad róla beszélni a kulturált eszmecsere keretein belül? És hogy ez olyan, mintha lenne processzoros topic, ahol az intelről nem lehet beszélni, vagy mobiltelefonos topic, ahol a samsung vagy az apple nem kerülhet szóba.
5 percen belül törölték a hozzászólásomat. Fejlődik a péhá, az ilyen renitenseket meg kell szabályozni..! Na.
-
bazzeg 3,5 órája dörög, szakad.
-
megint esik, de nem is akárhogy, monszun jéggel.
már kezd a tököm tele lenni medárddal. És még azt mondják, aszály van...
remélem, a kocsira nem dőlt rá egy faág sem.
-
én erről a "többször csíp" nevű mondásról mindig azt hittem, hogy csak egy vicc. Ezek szerint nem az?

én is mértékkel szeretem a csípőset.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
nálunk értelmi fogyatékos-üvöltés van, nagyjából 100 decibellel.
de mindenki úgy csinál, mintha minden rendben lenne. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
őszintén, arra se nagyon emlékeztem, hogy valaha jártam a szeksztopicban, erre kiderül, hogy van ott 100 hozzászólásom

abszolút nem emlékszem rá...és most nézem, hogy a témaindító: Bleki

-
A szakmai az 100%-ot ér, a nem szakmai 25%-ot, a piaci 10%-ot, a lokál, blogok pedig nullát.
Ezért is volt jó, amikor a kalandozó kedvű moderátorunk áttette az ON Topicot a lokálba, mert azzal lenullázott 60 ezer hozzászólást. Viszont a piaci az még továbbra sem nulla.visszajött az internet! : )
-
válasz
parandroid
üzenetére
melyik jön később? ebben a korban? ilyen hosszú párkapcsolatban? a szex

-
a digi is megér egy misét. Itt lóg a kábelük az oszlopon a ház előtt, és nem voltak hajlandóak bekötni a társasházba, azzal a dumával, hogy itt családi házas hálózatot építettek ki... egy hónapig könyörögtem nekik anno, de nem.
Amúgy sok bajom nem volt eddig a upc-vel. de ha elmegy a net, akkor napokra. A százéves fák és a viharok nem tesznek jót a hálózatnak.
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
tényleg... na dz eszembe se jutott. Mondjuk, nem tudom, hányszor szóltam ott hozzá.
Még mindig nincs net, ami home office-ban nagy királyság...
@Spet, nagyon zabos is voltam a upc-re tegnap, le is írtam a topic-jába a részletesebb élményeimet...
degyszerűen csodás volt ahogy összekeverte a privát upc és a céges voda előfizetésem, de közben kidobott a menüből,és bontotta a vonalat... -
válasz
fokukac
üzenetére
vaze, nagyúr lettem megint..!

2006 óta negyedszerre... kíváncsi leszek, mikor fokoznak le lelkes újonccá. vagy alközlegénnyé.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
---g---
viszont ma voltam az irodában 11 órát. majd szereztem légkondi fertőtlenítőt, majd voltam boltban. Aztán hazaértem, és semmi másra nem vágytam, csak, hogy bontsak egy sört és nézzek sorozatot, de elment a net. Újraindítgattam modemet, de semmi. majd 50 percet vártam az ügyfélszolgálatra, higy felvegyék a telefont... miután háromszor dobott ki a menüből. Jól sikerült ez a upc-voda mördzs. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
hatos..!
f*szt, kilences..!
Hát így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és tényleg.