Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
First world problemjeim.
volt egy lakáshitelem, amibe be szerettem volna törleszteni két darab fundamentás megtakarítást. Hónapok óta próbálom intézni, 3-4 hónapot zongoráztam a fundamentával, és most a bankkal.
Végre utalt a fundamenta 2 hete. nem nekem, hanem a bank központi hitelszámlájára. Ezen a ponton kell megbízást adni a banknak, hogy akkor törlesszék bele, és a maradékot kifizetem., és akkor nem lesz hitelem, és az egész process egy darab előtörlesztési díjjal le van tudva.Na, ehelyett az történt, hogy az egyik fundamentát beletörlesztették, a maradék tartozást pedig levonták a számlámról, egy az egyben... kvázi lenullázva a számlámat... És a másik fundamenta valahol eltűnt a rendszerben.
tudom, örüljek, hogy volt annyi lóvé egyben, hogy ezt meg tudták tenni... de akkor is.Pénteken ezt egyből jeleztem, de akkor még azt mondták, hogy ez informatikai probléma, szokott mutatni furcsaságokat a rendszer, de hétfőre tuti jó lesz - nos, nem lett jó. Úgyhogy most megint fél órán keresztül hallgattam a prüntyögést, mire beszéltem az ügyfélszolgálattal, ahol kb. ugyanazt mondták el, hogy utána néznek...
Már amikor adtam a megbízást, meg akartam adni a két fundás utalás közleményét, pontos összegét, de mondták, hogy majd a kollegák tudják azt...
Annyira tudtam bazzeg, hogy látatlanban el fogják b*szni...
és tényleg.
Szóval úgy terveztem a péntek estét, hogy arra iszunk, hogy már nem tartozom a banknak, na, ebből az lett, hogy a bank tartozik nekem egy kisautó árával : ) De szerencsére annyi pénz még maradt, hogy sörre jusson...
és ki tudja, mikor lesz vége... : )
-------------------------------
Ui. drukk-drukk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és tényleg.