Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Csak felszínesen tippeld meg milyen tevékenységet végeztem ma, amire gennyesmód nagyon kellett az özönvíz, hogy 2 havi csapadék 3 óra alatt essen le.
Igen, autót mostam, kentem, viaszoltam. Azt a fajtát, amit felkenés után jó ha 24 órán át nem ér víz. Hát most érte. Nem a bibliai özönvíz, csak az utána 4 oraval még mindig szakado eso, meg az utrol felverodo salakos sóderes homokos sár, amit mindenhonnan bárhonnan kimosott az ár. 30-al kozlekedtem, de a fissen mosott kocsi igy is honaljig osszebaszta magat. Vegulis nem volt muszaj ma ezt csinalni 20 km-re lako haveromnal, de ilyen alaposan csak ott tudjuk. Plusz pentekre ÉS szombatra IS özönvizet es felhőszakadást ígértek, ezert akkor nem mentem, es nyilvan se penteken, se szombaton nem esett egy csepp se. Szoval logika alapjan a mara igert zaporoknak se kellett bekovetkezni. De automosas volt, tehat ozonviz KELLETT hogy legyen.
Mivel 1 oraval elore nem tudjak milyen ido lesz hol, ezert egyaltalan semmit soha nem lehet tervezni. Fakjú időjárás. És idojaras utójelzés.
Ja, óriási az aszály, de nálunk speciel már rothadó mocsárszag van, sár mindenhol. Győriek vigyétek az özönvizet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Energiaital topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 17 - alap
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia) - AKCIÓ
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest