Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Boldog Uj Evet!
-
tiv83us
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Valamit tudhatnak azok a topikok!
-
tiv83us
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Rakd ra egy kompra ami errefele jar, par het es egy tanknyi bajnzinnal bejarhatod vele az orszagot!

-
tiv83us
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Nalam egy teli tank = 330 merfold 90% orszaguton (mondjuk abbol sok hegyvideki, fel-le menet), nyaron leteszteltem, ha mostani benzinarakkal szamolok, akkor egy megallassal innen lemegyek Tampara 70 dolcsibol, az azert nem rossz

fokukac: Hat nem tagadom, van benne igazsag...

-
tiv83us
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Csipem a Priust, talan a kovetkezo kocsim olyan lesz, mar az ujabbaknak kezd auto formajuk lenni.
Milyen evjarat? Sima, vagy Police Interceptor? (Csak hirtelen utana gugliztam, a crownvic.net-en olvastam valahol, hogy 20 gallonos a tankja, kicsit keveselltem is...).
Jah detto, 11-13mpg, forgalomtol, uttol fuggoen. -
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
35
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Minket anno altalanosban heti 2x1 (dupla) oraban vittek az omladozo egri uszodaba, de mar 5 evesen apamek megtanitattak uszni, 7 eves koromban mar poloztam, aztan amig be nem utott a lazado tinedzser-kor, addig meg versenyeken is voltam, persze uszni nem felejt el az ember, egy nyari kiruccanas alkalmaval, ha tavat latok, sosem tudok ellenallni es mar csobbanok is...
Dehat valtoznak az idok
-
-
tiv83us
veterán

-
tiv83us
veterán
Oh my, 90 giganyi Battle Star Galactica vegre itt pislog a vinyomon. See y'all in 2018!

-
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Amugy a FIFA meg UEFA meg mifa tilcsa a jatekosoknak, hogy szebkendot hordjanak a zsebukben? Itt eszem b@*^eg a csirket joizuen, ezek meg fujjak a radulajukat a gyepre. Aze ha mar valaki dollarmilliokat keres, menjen mar el egy par etikett orara...

-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Par eve en is voltam 100kg, dieta valtas, sok-sok izzadas es 6 honap alatt lement. Bar vegigfociztam a gyerek/fiatal felnott korom, illetve altalanosban es kozepsuliban is sporttagozatra jartam, de nem igazan "atletikus: az alkatom (nem az a tipikus izmos-szalkas), na meg 30 felett mar nagyon megnezem mit tolok az arcomba es figyelek ra, hogy meg legyen az elegendo mozgas, hogy ne punnyadjak el.

-
tiv83us
veterán
Ne mondd mar legyszi, hogy csak vekonyaknak, meg manokeneknek csinalnak stylish ruhakat, mert dobok egy dupla hatraszaltot... Maradjunk annyiban, hogy tulsulyosoknak nehezebb fajin ruhat talalni, mint ahogy 45 feletti labmeretre cipot is (legalabbis Europaban). En nem vagyok manoken, - 184cm es 83kg jelenleg -, ami nem igazan manoken alkat (meg csak nem is vekony), de tuti a vilagon barhol talalnek magamnak olyan rucit, ami tokeletesen passzol.
-
tiv83us
veterán
Engem is meglepett, mikor egyszer talalkoztunk, hogy mennyire fenyes jelenseg volt... egy kisse arrogans kopasz hondast vartam, mikor priviben felajanlott nekem ingyen egy regebbi VGA-t, hogy kisegitsen meg atmenetileg Magyarorszagon voltam Kidus miatt anno. Erre megjelent egy laza, visszahuzodo, vigyori fiatal srac.
Kidussal meg csak lestunk egymasra, hogy what the fuck just happened??
Nem csak a forumon hagy hatalmas urt maga mogott, hanem az eletben is.
-
tiv83us
veterán

-
tiv83us
veterán
Starsheeps are meant to fly! Megyek Interstellart nezni

-
tiv83us
veterán
Szet ONoljatok az OFF topikot...

Mindenkit moderatori figyelmeztetesben reszesitek.
-
tiv83us
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Az oke, hogy mar 14 eve nem Magyarorszagon elek, de hogy valaki ilyen "celeb" zsuri tag legyen, meg profi enekesno, ahhoz kepest meg sosem hallottam rola, nem lattam tole egy klippet, eloadast...stb.
Oke, hat szetnezek Jucsubon.
Akkor mar inkabb Kiraly Linda (tudom-tudom, "derpety-derp, elbaszta a himnuszunkat!"). De akkor is.emvy: Probaltam, de azt irja, hogy syntax error.
szerk: Ja oke, ez a Toth Gabi, valami harmadik helyezett lett a Megasztarban, ugyhogy mar o dzadzsingol embereket.
-
tiv83us
veterán
Mar bocs, hogy felbeszakitom itt a nagy szakmai konverszesont, de egyszeruen nem hagy nyugodni a dolog.
Ez az ikszfaktoros nagy csocsu tetovalt Toth Gabi, ez ugye nem a Baby Sitteres "Baby Gabi" lenne?! -
tiv83us
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nalam a "vezetesi elmenyt" az okozza, hogy nem kell a kallantyu utan kapkodni minden lampanal, van egy szabad jobb labam es egy jobb kezem, reggeli-ebed-vacsora, klima, - radio tekergetes, nem foglalja a valto a helyet kozepen, (legalabbis az en kocsimban), szintiszta joy

-
tiv83us
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Mar 8 eves korom ota Android 5.0-rol almodtam, de anyu csak 4.9-et vett nekem karacsonyra.
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hat hogy nez ez ki?
De most komlyan, valaki ebbe 20 eves kor felett beleul? -
tiv83us
veterán
4 ev ota eloszor olcsobb a bajnzin gallonja, mint a teje, megyek is feltankolom a masint

-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hat igen, 2005-06 nem ma volt

-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
kuki: Buszken kijelentem, hogy nem szavaztam a fideszre

-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Gondoltam a "Mossunk labat" vagy a "No chat plz" mar ugy egy evtizede kiment a divatbol

-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Huuu, off topik

Nosztalgikus erzes, johetnek az otletek alcimre
-
tiv83us
veterán
A Rezso es a Dezso ket kulonallo nev, vagy az egyik a masiknak a becezese? Ez FONTOS.

-
tiv83us
veterán
Naovan sracok, egy jo tanacs, Ha epp bezsakolnak mint a kosarlasztit valami csunya modon, akkor vigyetek amit akartok, de a majamat nem ajanlom senkinek. A tudom nem lehet gaz, nem vagyok nagy cigis. A tobbi mind rendben van. Ugyhogy ha esetleg talaltok egy North Carolina vagy egy Kentucky license-t a hullam mellett, batran csapjatok le ra.
Joejt mindenkinek, mentem aludni.
Tim82: Elfeljtettem, hogy te mindenek felett allsz es atbogaraszod az osszes adatot a licensen, mikor nem igazan azon volt a hangsuly, hogy "some place" es John Doe vagyok, hanem egy illusztraciokent szolt volna, akinek goze sincsen hogy nez ki emerikaji vezetoi engedely, ami engedelyezi, hogy kiszedjek a beleid
De tudod mit, neked meg a majamt se adom oda, asse erdemled meg 
-
tiv83us
veterán
Nem, nem tudom hogy megy odaat, tul fiatalon dezertaltam az orszagbol, hogy ilyen dolgoknak a menetet tudjam. /Gondolom mindenfele hozzatartozoi beleegyezes, ezermilliard papir kitoltese/alairasa/.
Viszont azt hiszem, usse kavics, vigyek ami kell, ha mar nekem ugy sem kell. Hatha nem allandoan csak a boncasztalon fekvo testemben turkalo maszkos figurak fognak a szemem elott lebegni, hanem az is, hogy legalabb egy valami jot mar biztos tettem az eletben...vagy legalabbis utana.
-
tiv83us
veterán
3 het mulva megyek meghosszabbitani a jogsimat. Jonni fog a szokasos kerdes, hogy ha ilyen-olyan korulmenyek kozott meghalok, akkor felhasznalhatjak-e a szerveimet, hogy mason segitsenek, akinek szuksege lehet ra. Ha a valaszom igen, akkor odabiggyesztenek egy kis szivecsket a jogsimra.

(A kep termeszetesen illusztracio)Kicsit idegenkedek tole, nem azert mert tartok tole, hogy mi lesz miutan meghalok....hanem mert akarhanyszor ra fogok nezni a jogsimra, ha elo kell vegyem /pl sor vasarlas...stb./ rajta fog figyelni a piros szivecske es rogton az fog elottem lebegni, ahogy a veres hullamat huzzak ki a roncsok kozul, majd miutan megtalaltak a szivecskes licensemet, szepen kicsontoznak es irany a kemence...
Viszont egy reszem tovabb elhetne valakiben, segithetnek valakin.
No mindegy, csak filozofalgatok itt magamban...

-
tiv83us
veterán
válasz
MarKoo
üzenetére
Tulajdonkeppen az ON TOPIC kb 24 oraja indult el, tehat felesleges josolni. Eleg fura, mert tenyleg olyan, mintha ket OT futna parhuzamba, csak az egyik "kotetlenebb" (?), meg a masik a kvaliti forumozasra torekszik. Tehat szerintem egyelore nem mondhatod el azt, hogy "Nem sikerült azt elérni, amit szerettetek volna.", hiszen meg szinte el sem kezdtek.
Gambit: A kozosseg rohamosan no, "higul", mar a tarsasag 90%-rol fogalmam sincs ki kicsoda, igy erdemben nem is tudok valaszolni, irni semmire.
Szeretnem ha jol ereznek magukat az emberek a forumon, hiszen ezert vagyunk, de most jelenleg van egy fel ami felhaborodva, erthetetlenul all a helyzet elott, a masik pedig fogta magat es "kivonult".En mint spectator, kulonosebben neutralisztikusan /fingom nincs van-e ilyen szo, de ha van, akkor remelem erted/, veszem a dolgot, ON vagy OFF, mindenhol vannak barataim es irni fogok ahova jol esik. Csak faj, hogy egymast tepik faszsagokon regi forumtarsak es nem nagyon van megoldas. Legalabbis egyelore meg nem derult ki, hogy megoldas-e ez.
ps: helyesirasi hibakert, elutesekert elnezest, jelenleg 26 otaja nem sikerult aludnom rajtam kivul allo okok miatt es a figyelmem kicsit lankadt.
-
tiv83us
veterán
Kicsit fura ez az ON-OFF helyzet, de szerintem nem kellene ennyire durvan es ellensegesen hozzaallni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)